Şimdi Ara

acil yardım - dolandırıcı mıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay şöyle forumdaşlar 3 universite ogrencisi arkadas 3+1 eve cıkmak istiyoruz bi tane daire bulduk dairenin camında bi emlak ilanı bir de baska numara var emlakla konustuk falan fiyat 26-27 olur en son tabi komisyonuyla cart curt diger numarayı emlaktan once aramıstık bu arada o numaradaki adamda hemen geldi bize evi gosterdi sizden once 4 kız kalıyordu, sahibi yurtdısında ben arkadasıyım benle cıkarsanız emlaga komisyon vermezsiniz falan dedi (yurtdışı mevzusu onceden kızların kaldıgı infosu emlakcının hikayesiyle tutuyor) bu adam kira icin 24 olur dedi bizde 24 yaparsanız hemen yarın sozlesme imzalarız demistik oyle oldu adam bizi yârın sözleşme imzalamak icin bir restorana cagırdı ama benim icime kurt dustu. oncelikle hem emlagın hem de o adamın numarası aynı anda o camda niye var? emlak neden itiraz etmemis artı olarak restorana cagırması sıkıntı gibi geldi adamı aradık ve vekil oldugunuzun belgesiyle noterde islem yapmak istedigimizi soyledik o da tabii olur dedi. ben presoduru ogrenip size donecegim dedi saatler gecti ama donmedi ( donmeme olayıysa 2-3 kez telefonlastık hep gec donuyor belki yarın donebilir) durum bu sizce fazla mı abarttım yoksa sıkıntılı bir durum mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• parayı tapu sahibinin ibanına attığınız sürece sorun yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Yardım !! lazım bankacı var mı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.