Şimdi Ara

[size=2]ACİL YARDIM! DİJİTAL'IN BİR ŞEYİ HAKKINDA...[/size]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ ALMAK İSTİYOM BURDA DA ONLARLA İLGİLİ BAYAĞI TOPİÇ OKUMUŞTUM AMA BUNDAN 1AY ÖNCE FİLAN BU DİJİTALLER HAKKINDA Bİ ARKADAŞIMIZ Bİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI bu dijitallerin uzaklık ve yakınlaştırma hakkında,
    kimiolduğu nesneyi büyütüyormuş öle yakınlaşıyormuş, kimi de gerçekten uzagı yakınlaştırıyormuş. ya ben bu topiçi bulamdım bide pekte hatırlamıyom bu konuda bana yardım eder misiniz oan göre alayım.
    bide 400-500 YTL arasında önerebileceğiniz nasıl dijitaller var acaba?
    bide sizin önerilerinize göre araştırayım.
    şimdiken sağ olun.

• Sanırsam dijital zoom ve optik zoom farkından bahsediliyor.Fotoğraf makinesinde önemli olan yakınlaştırmanın optik zoom ile yapılmasıdır.Optik zoom tamamen lensteki mercekler vasıtası ile yapıldığından görüntüde bozulma olmaz.Dijital zoom ise yakınlaştırmanın adı üstünde dijital bir şekilde yapılmasına dayanır ki dijital zoom bilgisayardaki bir fotoğrafı yakınlaştırmaya benzer.Nasıl ki küçük boyutlu bir fotoğrafa bilgisayarda zoom yapar büyütürsek görüntü bozulur aynı şekilde fotoğraf makinesi dijital zoom kullandığında da görüntüde bozulmalar yaşanır.O nedenledir ki optik zoom dijital zoomdan çok daha önemlidir ve dolayısıyla makine alınırken optik zoom değeri göz önüne alınmalıdır.
    Makine önerisine gelecek olursak makinede aradığınız özellikleri belirtirseniz yardımcı olunabilecektir.
  • optik zoom hemen her makinede mevcut.. o fiyat aralığında güzel cihazlar alablirsiniz.. tabi önce hangi amaçla kullanacağın ve beklentileriniz önemli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.