Şimdi Ara

ACİL YARDİM DH dusuncenize ihtiyacim var!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ciddi yorum atmayacak arkadaslar lutfen ciksin gitsin.

Konuya geciyorum sevgilim var 2 aydir cikiyoruz 2 gundur soguktu bana anlamistim, bugun mesaj atti bana konusmayi yaziyorum

s (sevgilim) - b (ben)

s: askim seni uzmek istemiyorum ama onu(eski sevgilisi) ozledim. Sakin yanlis anlama seni asla birakmicam cok seviyorum seni sadece sana yalan soylemek istemiyorum.
    -eski sevgilisi ile 1,5 yil cikmislar

b: seni gercekten anlamiyorum ben 2 gun once ne diyordun simdi ne diyorsun.

s: aklima geldi bi an napabilirim.

b: hep gelicek mi boyle eger gelicekse olmaz

s:ayrilmak istemiyorum ben zamana birakalim gelmez heralde

b: 1 hafta sonra tatile gideceksin zaman bizim lehimize degil.

s: tam terside olabilir.

b: bilemiyorum bu gece dusuneyim mesaj atma bana bugun simdiden iyi geceler

s: tamam dusun askim seni seviyorum iyi geceler sevgilim.

yaslar 17
    ne yapsam bilemiyorum size sorayim dedim bi de ben seviyorum bu kizi farkli benim icin ama dediklerinden sonra bosluga dustum sanki.

imla icin kusura bakmayin mobilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni seviyor ama o çocuğa verecek gibi bir şey anladım ben. Ayrıl kızdan.

• beyler yardim edin su arkadasiniza

• Kardeş Allah kolaylık versin öncelikle böyle şeyler yakındaki arkadaşlarımdan bazılarına da oldu kız 2 gün sonra ayrılmak istiyor ha şöylede olabilir kız bir anlık hevese kapılmıştır ve böyle söylemiştir bence bu ikisi arasındaki farkı anlamak için zamana bırak

• quote:

Orijinalden alıntı: kbb_mf

Kardeş Allah kolaylık versin öncelikle böyle şeyler yakındaki arkadaşlarımdan bazılarına da oldu kız 2 gün sonra ayrılmak istiyor ha şöylede olabilir kız bir anlık hevese kapılmıştır ve böyle söylemiştir bence bu ikisi arasındaki farkı anlamak için zamana bırak

tatile gitmese tamam da 20 gun yok. 29 haziranda gidecekler o zamana kadar bekleyim mi sence

• O iş bitmiş kardeş,eski sevgilimi özlüyorum ama seni seviyorum bırakmayacağım nedir arkadaş neyin kafasını yaşıyor bu ergenler..Kız kezban,gerizekalı aynı zamanda saf ve ergen olunca bunların çarpımıyla ortaya böyle bir şey çıkıyor herhalde.Eski sevgilisini özlüyorsa sen yetemiyorsundur zırt pırt eski sevgilim bunda daha iyiydi,olsa böyle yapardı diye düşünüyordur.Seni üzmemek için de kendi kendine yalan söyleyip sana böyle diyince de vicdanını rahatlatıyordur.Fırsatı olsa eski sevgilisinin kucağına atlayacağına emin olabilirsin.Tam kullanıp atmalık kız kısacası,bir beklentiye girme.Bana kız arkadaşım böyle bir şey dese çiktiri çekerdim direkt,kullanma gibi bir karaktersizliği yapmazdım tabi..Salak dolu memleket yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Seni seviyor ama o çocuğa verecek gibi bir şey anladım ben. Ayrıl kızdan.

oyle bir kiz degil zaten hic bi sey yasamamis eski sevgiliyse. ayril konusunda ciddi misin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence o zamana kadar karar verebilir ama olmadı 1-2 gün önce Çek kenara anlat böyle böyle derdin ne senin de muhtemelen orada olay çözülür ama bana senden ya bir anlığına yada uzun süreli olarak soğumuş gibi bazen banada oluyor soğuyabiliyorum ama sadece bir anlık bir durum olup geçiyor seninkine de böyle olmuş olabilir

• "ayrilmak istemiyorum ben zamana birakalim GELMEZ HERALDE"

Karakterimden midir nedir böyle konularda çok agresifi bana şahsen onu dese bitmiştir ancak şöyle birşey var.

1-17-18 yaş duyguların karman çorman olduğu karakterin olgunlaşmaya başladığı yaşlar yani seninle alakası yok
    2-Sen ona eğer senin daha çok sevdiğini seninle daha mutlu olduğunu gösterirsen onu zamanla unutucaktır,yalnız şöylede bir şey var bu konularda genelde kızların karakteri durumu belirler aşırı bağımlı unutamayan biri ise zor.Burda diğer bi önemli noktaysa senin duruşun onu kendinden soğutma

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

O iş bitmiş kardeş,eski sevgilimi özlüyorum ama seni seviyorum bırakmayacağım nedir arkadaş neyin kafasını yaşıyor bu ergenler..Kız kezban,gerizekalı aynı zamanda saf ve ergen olunca bunların çarpımıyla ortaya böyle bir şey çıkıyor herhalde.Eski sevgilisini özlüyorsa sen yetemiyorsundur zırt pırt eski sevgilim bunda daha iyiydi,olsa böyle yapardı diye düşünüyordur.Seni üzmemek için de kendi kendine yalan söyleyip sana böyle diyince de vicdanını rahatlatıyordur.Fırsatı olsa eski sevgilisinin kucağına atlayacağına emin olabilirsin.Tam kullanıp atmalık kız kısacası,bir beklentiye girme.Bana kız arkadaşım böyle bir şey dese çiktiri çekerdim direkt,kullanma gibi bir karaktersizliği yapmazdım tabi..Salak dolu memleket yahu.

abartma salak falan danisiyoruz surda sanki ayrilmicam dedim. benimde aklimda bu dusunce var ama ya digerlerinin dedigi gibi anlik hevesse

• quote:

Orijinalden alıntı: hu[MM]el

quote:

Kardeş Allah kolaylık versin öncelikle böyle şeyler yakındaki arkadaşlarımdan bazılarına da oldu kız 2 gün sonra ayrılmak istiyor ha şöylede olabilir kız bir anlık hevese kapılmıştır ve böyle söylemiştir bence bu ikisi arasındaki farkı anlamak için zamana bırak

tatile gitmese tamam da 20 gun yok. 29 haziranda gidecekler o zamana kadar bekleyim mi sence

Tatile kadar idare et o zaman sonra 20 gün gidince akla karayı anlarsın, mesajlarından sana olan ilgisinden filan.

• quote:

Bence o zamana kadar karar verebilir ama olmadı 1-2 gün önce Çek kenara anlat böyle böyle derdin ne senin de muhtemelen orada olay çözülür ama bana senden ya bir anlığına yada uzun süreli olarak soğumuş gibi bazen banada oluyor soğuyabiliyorum ama sadece bir anlık bir durum olup geçiyor seninkine de böyle olmuş olabilir

hafta sonu gidicem yanina o ara sorucam zaten ins senin dedigin gibidir

• İnşallah

• quote:

quote:

O iş bitmiş kardeş,eski sevgilimi özlüyorum ama seni seviyorum bırakmayacağım nedir arkadaş neyin kafasını yaşıyor bu ergenler..Kız kezban,gerizekalı aynı zamanda saf ve ergen olunca bunların çarpımıyla ortaya böyle bir şey çıkıyor herhalde.Eski sevgilisini özlüyorsa sen yetemiyorsundur zırt pırt eski sevgilim bunda daha iyiydi,olsa böyle yapardı diye düşünüyordur.Seni üzmemek için de kendi kendine yalan söyleyip sana böyle diyince de vicdanını rahatlatıyordur.Fırsatı olsa eski sevgilisinin kucağına atlayacağına emin olabilirsin.Tam kullanıp atmalık kız kısacası,bir beklentiye girme.Bana kız arkadaşım böyle bir şey dese çiktiri çekerdim direkt,kullanma gibi bir karaktersizliği yapmazdım tabi..Salak dolu memleket yahu.

abartma salak falan danisiyoruz surda sanki ayrilmicam dedim. benimde aklimda bu dusunce var ama ya digerlerinin dedigi gibi anlik hevesse

Bu kız seni üzer bu kafayla...

• quote:

Orijinalden alıntı: replaypls

"ayrilmak istemiyorum ben zamana birakalim GELMEZ HERALDE"

Karakterimden midir nedir böyle konularda çok agresifi bana şahsen onu dese bitmiştir ancak şöyle birşey var.

1-17-18 yaş duyguların karman çorman olduğu karakterin olgunlaşmaya başladığı yaşlar yani seninle alakası yok
    2-Sen ona eğer senin daha çok sevdiğini seninle daha mutlu olduğunu gösterirsen onu zamanla unutucaktır,yalnız şöylede bir şey var bu konularda genelde kızların karakteri durumu belirler aşırı bağımlı unutamayan biri ise zor.Burda diğer bi önemli noktaysa senin duruşun onu kendinden soğutma

dedigin gibi olabilir duygulari cabuk degisen bir kiz ama kotu yani baglanma konusu asiri baglanma duygsu var ve 1,5 yil cikmislar fazla bi sure baglanmak icin yeterli bi sure

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

quote:

quote:

Tatile kadar idare et o zaman sonra 20 gün gidince akla karayı anlarsın, mesajlarından sana olan ilgisinden filan.

en mantiklisi heralde. ben simdiden yedek kadro kurayim o zaman

• quote:

quote:

quote:

Bu kız seni üzer bu kafayla...

o kadar eminsin yani

• yok mu baska dusuncesi olan ?

• 17-2= 15

15 yaşından önce bi sevgilisi olmuş ve onu unutamadığını söylüyor. 14 diyelim en kötü ihtimalle.. 14 yaşındaki bi kız daha liseye başlamamış yani çocuktan da çocukk maalesef. Şu diyolog aranızda nasıl geçiyor aklım almıyor. Bir sene sonra yasalara göre reşit olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

17-2= 15

15 yaşından önce bi sevgilisi olmuş ve onu unutamadığını söylüyor. 14 diyelim en kötü ihtimalle.. 14 yaşındaki bi kız daha liseye başlamamış yani çocuktan da çocukk maalesef. Şu diyolog aranızda nasıl geçiyor aklım almıyor. Bir sene sonra yasalara göre reşit olacaksınız.

onun ergenligi yapacak bi sey yok iste.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.