Şimdi Ara

Acil Yardım Corsa C ABS Gösterge Lambası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2005 model Corsa CDTI Essentia Easytronic aracımda ABS gösterge lambasında bir arıza söz konusu;

Dün çalıştırdığımda normal şekilde bütün göstergeler söndü. Yolda giderken ani fren yapmak zorunda kaldım, ABS devreye girdi,
    ABS lambası yandı ve öylece kaldı. Fakat sönmediği için huylandım tekrar boş yolda freni kökledim(ABS devreye girdi) ve bu sefer lamba söndü. Ardından en ufak bi frende yine ABS lambası yandı.
    Sonra hiç zorlamadan bıraktım. Arabayı bi kaç kez çalıştırdım sönmesini bekledim ama hala daha öyle duruyor. Acaba sorun ABS sisteminde mi, beyinde mi yoksa sensörlerdemi cidden anlamadım.
    Hiç dikkat etmemiştim, normalde ABS devreye girince lamba yanar ve kendiliğinden söner dimi? Bendeki durum dengesizlik gösteriyor gibi.. Lütfen bu konuda bana yardımcı olurmusunuz..

ÖNEMLİ NOT: 2 gün önce aracım el freni çekikmiş gibi ne öne nede arkaya hareket ediyordu. Ustam geldiğinde tech2 cihazına bağladı ama hiç hata yoktu. Daha sonra fren ayarlarını düşürdü.
    En son olarak arka kampanalardan şüphelenmişti ki sorun ordaymış, buz tuttuğu için hareket etmiyordu temizledikten sonra sorun haloldu. Acaba fren ayarlarını eski haline getirmesiyle, oynamasıyla bu ABS olayının bi ilgisi olabilirmi o yüzden anlatmak istedim.

İlginiz için teşekkür ederim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.