Şimdi Ara

ACİL YARDIM CORSA 2006 1.2 ENJOY ALACAĞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu araca niyetlendim.Hayırlsı ile bakalım.Sizlerin de yorumlarını bekliyorum.

Öncelikle araç 2006 model enjoy 1.2 olanından.92000 kmde.2. kullanıcısından.Devamlı şehiriçi kullanılmış bir araç.İlk kullanıcısı bayan.
    Aracın sadece 1 hasar kaydı var.O da sağ farın oradan hafif bir çarpmaymış.3 parçada lokal boya var.Değişen yok.Aracı opel servisine götürüp tepeden tırnağa baktırırsam ne kadar ücret gider.
    Ben şahsen aracı beğendim.İçi de temiz.

ACİL YARDIM CORSA 2006 1.2 ENJOY ALACAĞIM  ACİL YARDIM CORSA 2006 1.2 ENJOY ALACAĞIM
    Araç için 17750de anlaştık ama,aracın sağ arka tekeri hafiften balon yapmıştı.Ne kadar önemli bilmiyorum.Tekerlekler bence o kadar da iyi değil ama sonuçta motor ve hasarsız olması önemli.Sizce fiyat iyi mi?
    Aracın başka hiçbir sorunu yok diyor arkadaş ama ben yarın checkup yaptıracağım araca...

Bir de şehiriçi kullanacağım genelde.Tüp takmayı düşünmüyorum.Ayda ort 300 gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 25 Ocak 2013; 17:44:34 >

• çok pahalı bence
  • ÇOk mu pahalı.Ucuza bu özellikte araç bulamadım nette.Varsa ben mi göremedim.
  • Sol arka kapıda boya varmış gibi geldi bana.Işık açısındanda olabilir renkler biraz farklı duruyor.Bende bu civarlarda araç bakıyorum bu fiyatlara inanın temiz araç bulmak zor.Almadan iyice araştırın derim.Bu arada corsanın bu kasaları güzelmidir benimde hoşuma gitmeye başladı
  • Araç hakkında bir fikrim yok ama geçtiğimiz ağustos ayında İzmir Mercanlar Opel'e ekspertiz için 150 TL ödemiştim. Bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman hocam sakın.2005 model twinport triptonic vardı.Şehiriçi Adana'da yani dur-kalk trafik değil,normal akıcı trafikte en aşapı 8lt yakıyordu.Ve araç gitmiyor.En ufak yokuşta bayılıyor.Sakın almayın derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKptn

Sol arka kapıda boya varmış gibi geldi bana.Işık açısındanda olabilir renkler biraz farklı duruyor.Bende bu civarlarda araç bakıyorum bu fiyatlara inanın temiz araç bulmak zor.Almadan iyice araştırın derim.Bu arada corsanın bu kasaları güzelmidir benimde hoşuma gitmeye başladı

Aracı özel servislerde baktırdım.Araç temiz..Boya 3 parçada var.Başka yerde yok.Motoru da temiz çıktı.Şehiriçi kullanacağım için ve de tek ben olurum genelde.

Herkese kazasız iyi sürüşler dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 1,5 diesell acil yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

Aman hocam sakın.2005 model twinport triptonic vardı.Şehiriçi Adana'da yani dur-kalk trafik değil,normal akıcı trafikte en aşapı 8lt yakıyordu.Ve araç gitmiyor.En ufak yokuşta bayılıyor.Sakın almayın derim ben.

O kadar yakacağını düşünmüyorum.Sonuçta manuel vitesli.2000 deviri geçmiyorum zaten.Sakin kullanacağım aracı ..Ayda 300 kmyi de geçmem.

Ayda 100-120 tl arası benzine veririm gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.