Şimdi Ara

ACİL YARDIM CANON POWERSHOT S3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar nasılsınız.Yardımınıza ihtiyacım var.Amaerikadan bir arkadastan Canon powershot s3 istedim yalnız burda kafam cok karıstı.Acaba yalnısmı yaptım sony h5 mi isteseydim.bu ikilemde kaldım.Beni dusunduren ozellikleri pil olayı.Ayrıca Sandisk smart 2 diye nir memory kart alacam ii midir ve onuda ordan istemeye gerek varmı.Arkadaslar USA den uzun sure bir daha bir sey isteyemeyecem acaba lens filter v.s baska bir aksesuar almamı tavsiye edermisiniz.Zamanım kısıtlı cevaplarınızı bekliyorum Saygılar

iki makinada bir birine cok yakın .... Canonun Sony e göre avantaj daha iyi video kalitesi..... aslına bakıcak olursan cok cok yakın kameralar.. hiç birinden pişman olmazsın .. yerinde olsam belirleyici neden olarak tasarımı ve ergonomiyi göz önünde bulundurup makinaları yakından incelerdim ... tipi daha cok hoşuna gideni.. belki dahada önemlisi eline iyi oturanı seç bence...
  • ya simdi kalitelide pil olsa 1 gun anca dayanıyor diyenler var sorun burda.+ pil gunde 40 50 cekimle en azından 4-5 gun gitmesi gerekir.Bide su kart olayı Sun disk smart mı alsam ne derssiniz baska onerisi olan varmı.Bide Canonpowershot yanında baska bir aksesuar istememe gerek varmı.Tavsiyeleriniz bekliyorum saygılar...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.