Şimdi Ara

acil yardım..bosch kampanya var hangisi mantıklı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bosch beyaz eşya almayı düşünüyorum özellikle çamaşır makinası ve bulaşık makinasında kararsız kaldım..şimdisorum şu 1000 devir 1200 devir ve 1400 devir arasında ne fark var yani şöyle bişe duymuştum 1400 devir çamaşırları yıpratıyo die... özellikle çamaşırda yardımcı olursanız 7 kg ve a sınıfı enerjili ve marifeti bol olan bişe istiyom...illede bosch olsun..acil yardım..çünkü kampanyaları var kaçırmak istemiyorum...
    bulaşığı beğendim genede öneri bekliyorum t serisi sms 69t08 eu modelini beğendim...

    lütfen yardımcı olun...bu arada geçen sene buradaki ustatların önerisi ile mitsubişşi klima aldım 24 lük süper memnunum..gene yardımlarıızı bekliyorum...



  • Çamaşırları sınıflarına doğru olarak ayırdığınız sürece 1400 devir çamaşırlarda yıpranma yapmaz. Kullanıcı olarak size düşen tek şey çamaşırları sınıflarına doğru olarak ayırmak ve kumaş türüne uygun doğru programı seçmek. Örneğin sentetik kumaşları senteitk programında yıkarsanız makine zaten sıkma devrini ve süresini kumaşa özel olarak değiştirir. Bosch2un kampanyalarına inanmayın, çoğu zaman fiyat şişirip ardından düşürüyormuş gibi gösterirler. Beğendiğiniz modeli net alın ve spotlarda, alışveriş merkezlerinde, bayilerde ve internette fiyat araştırması yapın. Bu şekilde ürünleri ucuza getirebilirsiniz. Bosch'un 8kg S serisi çamaşır makinesi için doğru tercihtir. Alternatif olarak LG 8/9kg ve Electrolux Time Manager Icon serisi de olabilir.
  • sayın candogan 62 önerilerinizi titizlikle okudum ve internette fiyat araması yaptım ve yeni evleneceğim için eşim 8kg olmasını istemiyo okadar çamaşırımız olmuyacak dio ve 1400 devirde çamaşırlarıda yıpratır bu yüzden bende 7 kg olmasında zor tercih kıldırdım..vede siz 8kg öneride bulunmuşsunuz bununda hangi modeli olduğunu belirtirseniz sevinirim..hem 7 kg hemde 8kg olanlardan model yazarmısınız inceleyeyim...saygılarımla...
  • 8kg olan modeller en yeni tip tasarıma sahip ve orijinal Alman malı. Üst sınıf olmaları sebebiyle daha dayanıklı ve kaliteliler. Bu yüzden benim size önerim sonu 762TR ile biten modellerdir. WAS28762, 24762 ve 20762 arasında sadece sıkma devri farı vardır.

    7kg düşünüyorsanız AEG Lavamat 72850A modelini Bosch'un 7kg serisine göre öncelikli öneririm. AEG daha donanımlı programlara, fırçasız ve sessiz inverter tip motora sahip. Bu modeli mutlaka inceleyin.

    Bu iki seriden sonra Bosch'un WAE20463TR modelini önerebilirim.
  • çamaşır parçalanması ile ilgili olarak,

    Su damlası şeklindeki tambur yapısı olan makineleri incelediğimizde tambur iç yüzeyinde ithal gelenlerde pürüz olmamasına karşılık yerli modellerinde pürüz (çapak) görülmekte.
    Bu tamburlar çift yön yerine tek yön dizayna ve plastik kanatlara sahipler

    Yırtmayı daha iyi test etmek için ince kadın çorabını elinize geçirip tambur içersinde elinizi gezdiriniz, takılma olup çorap deliniyorsa diyecek bir şey kalmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.