Şimdi Ara

ACİL YARDIM ARKADAŞLAR,SMİLE HALA KOTU MU YOKSA ALINIR MI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bursadaki evime internet baglatacagim ve hangi firmadan alsam cok kararsiz kaldım.
    daha once ttnet kullanıyordum.istda da superonline kullanıorum.
    ancak smile da su anda kampanya ve fiatlar daha uygun.
    ilk ciktigi zaman yine buradakı arkadaşlardan okudugumda eyvah smile felaketmiş demiştim.
    cok sorunlu oldgunu yazmis ve bir cok arkadaş kapattırmişti.
    peki ya acaba su anda durum nasil?
    3 firma da aynı agı kullanmıyor mu?
    smile da sorun baglantı problemı vs... var m, su anda acaba???
    yoksa y,ne ttnet den saşmamak mi gerekir?
    lutfen acil cevap arkadaşlar bugun alıcam hattı

• arkadaşlar yok mu iç smile adsl kullanıcısı?lutfen cevap bekliorum.
    bugun alacagim.
    eger sorunsuz ise smile ,eger smile da hala sorunlar var isr ttent yada superonline alacagım
  • Müsteri hizmetlerinde cok bilgili elemanlara sahip degiller onu soyleyebilirim. 2 seneden once iptal ettirmeniz soz konusu ise modem, 3 ay bedava gibi promosyonlara itibar etmemenizi oneririm. Sonuc olarak toplamda hepsi 200 liranın üstünde bi rakam ve bunu sizden bir kerede tahsil ediyorlar.

Tabi bu benim kişisel fikrim "ben sonunda oderim cıkartılan faturayı" diyorsanız problem yok. Hizmet olarak telekomdan aldıgınızın aynısı odemedede kredi kartından baska secenek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blowout

Müsteri hizmetlerinde cok bilgili elemanlara sahip degiller onu soyleyebilirim. 2 seneden once iptal ettirmeniz soz konusu ise modem, 3 ay bedava gibi promosyonlara itibar etmemenizi oneririm. Sonuc olarak toplamda hepsi 200 liranın üstünde bi rakam ve bunu sizden bir kerede tahsil ediyorlar.

Tabi bu benim kişisel fikrim "ben sonunda oderim cıkartılan faturayı" diyorsanız problem yok. Hizmet olarak telekomdan aldıgınızın aynısı odemedede kredi kartından baska secenek yok

analamdıgım su nokta var arkadaşlar.
    herkes tuttrumus bi musteri hizmetleri die.
    yaklaşık 2 yıldır adsl kullanıorum ve ttnet ile superonline kullandım bu surede ama hiç musteri hizmetlerini aramak zorunda kalmadım.
    cok nadir genel bir problem olmustu bunu da baska baska sehirlerdeki arkadaşlarımdan anlamiştim genel sorun oldugunu(1 veya 2 kez) onundişinda ben hiç sorun yasamadım. ve musteri hiz. hiç armadım.
    mıusteri hizm. aramak demek sorun var demektir.
    ozman smile sorunlu bir adsl de o yuzden ikidebir musteri hixzmetleri ile muhattap olunuo manasi cıkmaz mi buradan

• TTNet kullanıyorum(3 aydır),15 günde bir arıyorum Müş.Hizm.i.
  • quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

TTNet kullanıyorum(3 aydır),15 günde bir arıyorum Müş.Hizm.i.

cok ilginç.
    peki arama sebepleriniz nedir acaba?sorunlar ne ve hangi il de oturuyorsunuz??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.