kısa süre önce aldığım blackstar htr5 amfimde içime sinmeye bişeyler var. aldığım yeri aradım ve değiştirmek istediğimi söyledim ellerindeki modellere göre en mantıklı seçim line 6 pod hd 400 model güzel bi prosesörü. çok geniş bi amfi modellemesi var prosesörde. eğer amfi giderse pedalı ses sistemin bağlayıp çalcam 1-2 ay sonra da 300 tl ye bi amfi alabilirim ikilemde kaldığım yer surası pedalla aldığım amfiden mi daha iyi sonuç alırım yoksa blackstara anolog pedal mı alsam.. istediğim şey ton çeşitliliği. blues de çalmak istiyorum hard rock da. amfinin karakteri rocka gider ama blues olmaz. en basitinden ds1 alsam yanına bitane daha pedal mesela iyi olur mu bilmiyorum. evde me-25 prosesör kullanıyorum ses sistemine bağladığımda çok iyi sonç alamıyorum bi korkumda o hd400 amfi modellemeli acaba nasıl sonuç verir ? çok fazla para yok elimde amfi +300 tl nakit parada sonradan elime gelecek suan için oda yok. adamları yarın arayıp kesin kararımı söyleyeceğim.
Açıkcası prosesör adamı olan birisi olarak , hayalimdeki Mesa Rectifier'ı alana kadar Marshall'ın JVM serisi , ENGL bile beni tatmin etmemişti(Alabildiğimden değil ama , denemiştim sadece ). Sadece bir yerde gördüğüm Cornford amfi çok güzeldi , onu da alamazdım.
Prosesör + güzel bir ses kartı ile evde takılmak çok daha iyi oluyor. Eğer bir yerde sahneye çıkmıyorsan (ki çıkıyorsan bile , 10.000'lere konser vermediğini düşünürsek ; sana ortalama bir amfi verirler) amfi çok çok gerekli değil. Blackstar htr5 fena değildir , ama içine sinmediyse hiç farketmez nasıl olduğu amfinin. Tatmin olmak önemli.
amfi güzel evet ama hatayı şurda yaptım amfnin karakteri biraz set geldi hi gain bi amfi değil rock yapılıyo ama işte ben biraz daha yumuşak tonlar istiyodum kararsız kaldım birazda satıcı arkadaşın önermelerine kulak verdim o yüzden içime sinmiyo. aklıma bişi takıldı bu amfi clean katını lambalardan geçiriyo mu ? sadece od katı mı lambalarda işteniyo yoksa. olaki anolog pedal alsam onları lambalarmı işleyecek yoksa girek power katından mi sesi verecek ? eğer lambalar takılı olan pedallara etki etmiyosa o zamn prosesöre yönelirm prosesörde söyle bişi var hd500 istiyorum onu alabilsem düşünmeden değiştiririm ama 400e param yetiyo ondan dolayı bi kararsızlık söz konusu