Şimdi Ara

acil yardım adsense ve youtube

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben youtube hasabı kurdum ve hesabımı adsenseye bağladım reklamlar geldi sonra içime bir korku girdi ve adsense hesabımı kapadım.Sonra bir tane daha adsense hesabı açtım farklı bir gmail hesabı ile başka bir youtube hesabı ile de ilişkilendirdim neyse adresimi verdim ama anlaşma da vergi mergi filan yazıyo şimdi size sorularm var cevap verirken lütfen sorunu numararasını yazın
    1.Adsenye adres vermek güvenlimi (ben 15 yaşındayım)
    2.Youtubeye ve adsenseye üye olmak ücretlimi
    3.Adsense hesabımı kapadım bana bir ceza gelirmi
    4.Adsense vergi cezası nedir.
    Yani kısacası adsense ye ve youtubeye para ödeyecekmiyim ben...
    NOT:Yaşım 15 acil lütfen yardım edin

• Abi acil cevap yazın yaaa
  • Sen nasıl para kazanirim diye konu açan çocuk değilmisin

Neyse cevabına geliyim yaşın 15 adsensede ne işin var kardeşim senin

1.adsenseye adres vermek güvenlidir evine FBI gelmez korkma paran 25 tl olunca adresine pin gelicek onun icin bu

2.Üyelik ucretsiz fakat adsensede yaş sınırı var 18+ çalışıyor olurda para kazanıp çekmek istersen ve mail adresi senin ustune olup babanın kart bilgilerini girersen büyük ihtimalle ban yersin

3.Adsense kapatırsan bişey olmaz korkma

4.Vergi dediğin şey adsenseden para kazanıp onu çektiğin zaman alınan tutardır paranin fiyatina gore vergi degisir para kazanip cekmedigin icin senlik bise yok

• Allah Razı Olsun senden abi çok saol bende korkuyordum şimdi youtubeye video atsam bişey olmaz dimi Çokk saol Bu arada ben o çocuk değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_885604

Allah Razı Olsun senden abi çok saol bende korkuyordum şimdi youtubeye video atsam bişey olmaz dimi Çokk saol Bu arada ben o çocuk değilim

Bişey olmaz korkma devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulu.

Sen nasıl para kazanirim diye konu açan çocuk değilmisin

Neyse cevabına geliyim yaşın 15 adsensede ne işin var kardeşim senin

1.adsenseye adres vermek güvenlidir evine FBI gelmez korkma paran 25 tl olunca adresine pin gelicek onun icin bu

2.Üyelik ucretsiz fakat adsensede yaş sınırı var 18+ çalışıyor olurda para kazanıp çekmek istersen ve mail adresi senin ustune olup babanın kart bilgilerini girersen büyük ihtimalle ban yersin

3.Adsense kapatırsan bişey olmaz korkma

4.Vergi dediğin şey adsenseden para kazanıp onu çektiğin zaman alınan tutardır paranin fiyatina gore vergi degisir para kazanip cekmedigin icin senlik bise yok

Vergi hakkında yanlış biliyorsun google vergi kaçakciligi yapar senin kazancinin vergisini odemez odemenin kesinlestigi gunki kesinti sahte tiklamadir. Tam hatirlamiyorum ama yillik 5000-1000 tlyi gecerse kazancin vergi odemekle mukellefsin. Cogu kisi odemiyor ve birsey olmuyor ama her zaman birsey olmaz diye birsey yok secimlerden sonra bi bakardin vergi cezalari gelmeye basliyor.

Youtubeden kazanc sagliyacak adam ayda 5000 tl kazanacagi icin o limiti asicaktir ve vergi odemekle zorunludur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Redible kullanıcısına yanıt
    abi şimdi nasıl ben 5000 veya 1000 tl yi geçmeden kazanç sağlasam vergi vermeme gerek kalmaz dimi.
    Kafa karıştı şimdi ben vergi vercekmiyim vermicekmiyim ona gore heasbımı kapatçam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

abi şimdi nasıl ben 5000 veya 1000 tl yi geçmeden kazanç sağlasam vergi vermeme gerek kalmaz dimi.
    Kafa karıştı şimdi ben vergi vercekmiyim vermicekmiyim ona gore heasbımı kapatçam

Şimdi baktım vergi ödeme sınırı 20bin liraymış bu sınırı geçersen vergi ödemekle mükellefsin. Youtubede spam çalışan bir kişi bu sınırı her türlü geçer.

Ayrıca adsenseye kayıt olduğun isim ile banka sahibinin ismi aynı olmalıdır yoksa ödemeyi alamazsın. Kesinleşmiş bakiyen 20TL'yi geçince evine 2 ay içinde pin kodu yazan mektup gelir onu adsenseye girersen ödemelerini almaya başlayabilirsin

• Redible kullanıcısına yanıt
    Abi ben youtube ve adsense hesabını iphone 6 almak için kurdum annemler bana kendin kazan al dediler yoksa bi amacım yok 3000 tl kazansam yeter şimdi ben para ödemeyeceğim dimi bide youtube hesabımda oyun videoları çekiyom ingilizce içerikmi yoksa türkçe mi içerik yayınlasam abi???
  • quote:

Abi ben youtube ve adsense hesabını iphone 6 almak için kurdum annemler bana kendin kazan al dediler yoksa bi amacım yok 3000 tl kazansam yeter şimdi ben para ödemeyeceğim dimi bide youtube hesabımda oyun videoları çekiyom ingilizce içerikmi yoksa türkçe mi içerik yayınlasam abi???

Bi sıkıntı olmaz olsa bile bir miktarını vergi olarak ödersin o paranın. Artık orası da senin şansına kalmış.

Ne kadar çok kişiye hitab edersen o kadar hızlı kazanırsın.. hem türkçe hem ingilizce çek ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler abi tavsiyen için peki adsensede bıraksak o parayı yine vergi verirmiyiz mesala yada paypal hesabı ile internetten ödesek o parayı
  • quote:

teşekkürler abi tavsiyen için peki adsensede bıraksak o parayı yine vergi verirmiyiz mesala yada paypal hesabı ile internetten ödesek o parayı

Devlet o parayi keşfetmedikce vergi ödemezsin.. Devlet de internet ustünde bir araştırma filan yapacak kadar mobil değil zaten.. o yüzden rahat ol bence. Sen aktarilabilir miktara gelince paypal hesabina aktar. Adsense de tutma sakın çünkü olur da hesabın bloke olursa o para yanıyor diye biliyorum. Paypal de başına vur şey gelmez. Biriktirince de ihtiyacın kadar kullanirsin zaten paypal üzerinden de alışveriş yapılabiliyor biliyorsun. Güvenilir bir firmadan internet üzerinden filan dahi olsa alırsan sıkıntı çıkmaz.

paypal için kredi kartı gereklimi ben çünkü 15 yaşındayım alamam
  • quote:

paypal için kredi kartı gereklimi ben çünkü 15 yaşındayım alamam

Para biriktirmek için gerekli değil, ama parayi çekmek için gerekliydi diye hatırlıyorum. Yine de bi hesap açmayı dene, hesap acmada sıkıntı çıkacağını sanmam.

• Peki abi ben baktım paypal kayıt formuna adres istoyo ben adres vermeden oturum açmak istiyom
  • quote:

Peki abi ben baktım paypal kayıt formuna adres istoyo ben adres vermeden oturum açmak istiyom

yok mu uzaktan bir akraban deden babaannen anneannen filan ;) onların adersini ver :)
  • quote:

Adsensedeki kazanç sadece banka hesabına aktarılır paypala değil. Ayrıca adsense hesabını onaylaman için adres vermek zorundasın o adrese pin gelicek
  • Bu kötü oldu paypal a yüklenmemesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.