Bildirim
ACİL YARDIM!!! 32'' LCD HANGİ MARKA ALMALIYIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
32" izleme mesafenize yani 2.8m ye uygun mu?
Birde bütçeniz ne kadar? -
Bir başka konuyu up ladım ama bende 32'' lcd lerden almayı düşünenlerdenim.
1.000-1.400 fiyat aralığında tavsiyeleriniz nelerdir? -
quote:
Orijinalden alıntı: Free Time
Bir başka konuyu up ladım ama bende 32'' lcd lerden almayı düşünenlerdenim.
1.000-1.400 fiyat aralığında tavsiyeleriniz nelerdir?
ben de yeni( bugün-yarın) alacağım Samsung 32B651 tavsiye ederim... nakit 1357 lira..
ÖZELLİKLERİ :
Görüntü Ekran Boyutu 32"
Çözünürlük 1 920 x 1 080
Dinamik Kontrast Oranı Ultra
Ses Ses Efekti Sistemi SRS TruSurround HD & Dolby Digital Plus
Ses Çıkışı (RMS) 10 watts x 2
Giriş & Çıkış (Yan) HDMI 1
Kompozit (AV) 1
S-Video Yok
Kulaklık Yok
WISELINK (USB) 2
Giriş & Çıkış (Arka) HDMI 3
Kompozit (AV) Yok
S-Video Yok
PC Girişi (D-sub) 1
Komponent (Y/Pb/Pr) 1
RF Girişi 1
Kulaklık 1
Skart 2
Özellik PIP (Resim İçinde Resim) 1 Tuner PIP
Otomatik Kanal Arama Var
OSD Dil 25 Avrupa Dili
Anynet+ (HDMI-CEC) Var
Teletext (TTXT) 1 000 P
Boyutlar Ayak ile Birlikte Set Boyutu (GxYxD) 802,9 x 598,2 x 240 mm
Ayak Hariç Set Boyutu (GxYxD) 802,9 x 537,8 x 77,1 mm
Paket Boyutu (GxYxD) 902 x 615 x 252 mm
Ağırlık Ayak ile Birlikte Set Ağırlığı 14,9 kg
Ayak Hariç Set Ağırlığı 11,6 kg
Paket Ağırlığı 18,1 kg
Aksesuar Duvara Montaj Var (32-40":200 x 200)
Uzaktan Kumanda TM960
ANT- Kablo Yok
Garanti 2 Yıl Samsung Türkiye Garantilidir
Edit : imla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VERATUKA -- 24 Mayıs 2010; 18:27:43 >
-
valla kardeş ben aylardır 32ex500 sony almayı düşüyorum ama hala karar veremedim. çekincelerim var. -
bende 2 hafta oldu samsung 32b651 aldım çok güzel tavsiye ederim 37xv650 toshiba var görüntüsü çok kötü -
quote:
Orijinalden alıntı: emrebaydar84
valla kardeş ben aylardır 32ex500 sony almayı düşüyorum ama hala karar veremedim. çekincelerim var.
ben de 32EX500 almaya gittim dün vatan bilgisayara,oradaki arkadaş LG'nin yeni bir modeli var beyefendi mutlaka buna bakın dedi LG32LD750 di modeli sanırım 200hz ve 2.2ms dedi tv için..açıkcası bi anda soğudum sonyex500 den ayrıca adam sony nin ekranına her dokunduğunda ekrandaki siyah leke izler kalıyor ve hemen geçmiyordu.direk lg ye yöneldim fakat hem tv hakkında çok birşey bilmediğim için hem de digiturk uydu alıcısıyla nasıl görüntü oluşturacağını merak ettiğim için hemen satın almadım sonuçta adamların taktıkları demo görüntülerinde bütün tv ler şahane maşallah
Bugün gittiğim teknosa da ise çalışan arkadaş Samsung C650 modelini mükemmel ötesi olarak değerlendirdi tabi ben hemen sazanlık yapmak istemedim.
ama uzman arkadaşlar varsa onların da görüşünü almak isterdim hem de buradaki arkadaşlara da yardımcı olur.belki bizde yanlış bir tercih yapmaktan döneriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dersi
quote:
Orijinalden alıntı: dersi
arkadaşlar ben ya lg ya da samsung düşünüyorum bütçem 2000 tl,izleme mesafem 2-3 metre falan belki sony de alabilirim bunlardan hangisi iyi?? Samsung'un renkleri çok yapay diye biliyorum göz yoruyormuş ayrıca teknoloji marketlerde çalışan arkadaşlar sony önermiyor kafam çok karıştı lütfen deneyimlerinizi yazın bu arada kesinlikle 32'' düşünüyorum çünkü oda küçük
Cevap verecek kimse yok mu çok kararsızım lütfen yardım edin!!sony samsung ya da lg den hangisi iyi ben kendi düşüncelerimi söyliyeyim siz doğru mu onu söyleyin aklımda birkaç düşünce var:Bence sonylerin tepki süresi çok fazla fiyatları da diğer markalara göre çok yüksek,samsungların tepki süreleri idare eder ama görüntü kalitesi ve ekranı nasıl bilmiyorum(etrafımdan edindiğim bilgilere göre samsunglar gözü çok yoruyormuş öyle duydum renkleri sulu boya gibiymiş yani çok yapaymış),lg ye gelince etrafmdaki çoğu kişi lg öneriyor özellik bakımından kağıt üstünde lg hepsinden üstün ama görüntü kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok.ben özellikle hareketli görüntülerde net ve görüntü kalitesi iyi olan bir televizyon istiyorum.sizce ne yapmalıyım???
bende bir lcd tv almaya karar verdim ve aynı şekilde ne alacagım konusunda karasızım. bulundugum bölgede gidip tv'leri görme imkanımda olmadıgından ancak yorumlardan faydalanarak sipariş edecegim bu yüzden samsung, lg ve sony lcd tv'ler arasında hangi modelin daha tercih edilebir oldugu konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum...
-
Forum hakkında eleştirilerinizde doğruluk yanı var yok tartışması bir yana,
Görüldüğü gibi Bilinçli bir Tüketiciden beklenenin aksine siz MARKA üzerinden hareket etmeyi (hâlâ) daha fazla yeğliyorsunuz.
Burda, forumumuzda deneyimli, bilgili insanların yanında sürece sizin gibi başlayıp halihazırdaki paylaşımları okuyarak(!) yaklaşık 1 hafta içinde MARKA Merkezli düşünceden Ürün (Panel) ve/veya Spesifik ihtiyaçlarına cevap anlamında Ürün Detayı merkezine geçiyorlar...
Ben başlığınızı takip ediyordum fakat yaklaşımınızın değişmesi okumaya yönelmeniz ve bir kaç ürün hakkında fikir istemeniz sürecini beklemek hem tavsiye verenler açısından, hemde tavsiye ihtiyacı duyan Bilinçli Tüketiciler açısından en iyi yöntemlerden biri...
Öncelikle bütçeniz iyi ve "hepsibiraradaolsunculuk" zihniyetinde olmamanız işinizi kolaylaştırıyor. Fakat ürünleri yakından inceleyip beğendiklerinizi tek tek (kimliklerinin belirleyicisi olan seri kodlarına dikkat ederek) aklınızın bir köşesine not etseniz daha iyi olurdu.
Birde son not yaptığınız marka yorumları markanın bütün serilerini tutmuyor...
Forumumuz genelinde 2010 serisi olarak Samsung LE-40C650 serisi sizinde bahsettiğiniz sorunlar dışında panel kalitesi ve çevre birim özellikleri açısından tavsiye ediliyor. Fakat distribütörün sağladığı servis ağına satış sonrası hizmet anlamında yapılan eleştiriler ve şuan piyasada bulunan ürün stoğundaki çok fire çıkmasına forumumuzda genel bir serzenişt var...
Yine 2010 serisi Philips 32PFL5405 ve 32PFL7605 incelemeleri ve paylaşımları hala sürüyor. Bunların tam tavsiyesi gibi bir durum söz konusu değil fakat fiyatına bakmak şartıyla 2009 Serisi Philips 32PFL8404H/12 yi ben kendi adıma size tavsiye edebilirim. Panel kalitesiyle gerçeğe yakın renkler (lütfen yakından gözlemlemeden edinmeyin), parlama yansıma yapmayan mat Ekran, Ambilight özelliği, Oyun Konsolları ve Çevre Birimleri için önemli olan Input Lag değeri (Game Mode 10ms) ile oldukça verimli bir tercih...
LG konusunda 42SL8500 serisi parlama ve yansıma sorunu yanında hareketli sahneleri takip eden karelenme/gölgelenme (halo images) sorunu açısından verimliliği tartışılır düzeyde, yinede ana başlığında bu sorunu ekarte ettiğini detaylarıyla açıklayan arkadaşlar var. Herşeye rağmen bu panel/üründe oyun konsolları için en verimlilerden...
Sony KDL-32EX500 serisi 2010 nun en beklenen versiyonlarındandı fakat neredeyse her panelde olan ve daha çok çerçeveye yakın bulunan ışık süzmeleri (Backlight bleeding) sorunun, bu panelde ortalarına kadar gelmesi ve seyir zevkini baltalaması bir yana, input lag değeri olaran 94ms leri görmesi bu ürünü geri plana atıyor (en azından benim kriterlerime göre...)...
Adını geçirmediğim diğer ürünleride yakından inceleme fırsatınız varsa kaçırmayın.
Kolay gelsin...
-
kesinlikle doğru.. önemli olan marka değil işlev -
Hocam,markadan önce tavsiyem,satış sonrası hizmetlerini incele !
Herkes ezbere yorum yapıyor,onu al bunu al,5 farklı lcd ve plazma kullandım halen insanlara kesinlikle bunu al yada bu yaramaz diye bir öneride bulunmadım !
Ne hikmetse para cebinden çıkmayacak olanlar ha bire ürün tavsiye ediyorlar !
Arkadaşım,sana tavsiyem marka peşinde koşma,ürünü mağazalara git gör çok beğendiğin görüntülerde satıya kablo bağlantısını falan sor,daha sonra ise cebindeki paraya göre alırsın !
Bu ara samsung tvlerden uzak dur,servisleri sorunlu,forumda bir çok şikayet var,üründen değil ama servislerinden !
Panasonic kullandım,şuan ise seg ve sony olmak üzere 2 adet lcd var,görüntü kablolarım 1 nci sınıf anten bağlantıları yükselticli,2 tvninde görüntü farkı birbirine eşit !
Daha önceki panasonic göre yaparsam video görüntülerinde şimdiki tvlerim daha başarılı diyebilirim,kısaca marka demek pahalı ürün demek değildir !
Arkadaşlarım var,kimisinde samsung kimisinde philps ama ne hikmetse bendeki görüntü onlara daha kaliteli ve net görünüyor !
Onlarada söyledim,kaliteli kablo +kaliteli bağlantı =televizyon ,2 unsur iyi olmadıkça,dünyanın en süper markasınıda alsan netice alamazsın !
Cebindeki parana göre al,riske giripte pahalı ürüne boş yere para verme !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 4 Haziran 2010; 19:30:57 >
-
quote:
anten bağlantıları yükselticili,2 tvninde görüntü farkı birbirine eşit !
hocam yükselticili anten bağlantısı olayını anlatırmısın zahmet olmazsa, normal anten bağlantısı mı, yoksa uydu için de ekstra birşey gerekiyor mu? -
Ebay_dan almıştım,sony xw-energy1,10 adet farklı kablo ve anten girişi var,küçük bir kutu kendi içinde devresi mevcut parazitlenme v.s gibi olağan sorunlara karşı !
Scart yada normal anten girişleride mevcut +priz korumasıda var !
Şu kadarını söyleyebilirim,lcd yada plazma kullanan herkes kaliteli bir görüntü istiyorsa kablo girişleri bana göre tv kadar önemli !
Eskiden normal (pahalı scart yada anten girişleri kullansamda) bu üründen sonra,görüntü daha kaliteli çocuk olan evde kesinlikle olması gereken,cihazlardan biridir,illaki sony osu busu şart değil benzer ürünler almak şart !
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X