Şimdi Ara

Acil yardim.200binde benzinli arac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2005 model 1.6 civic LS buldum Lpgsiz. Honda motorlari kusursuz fakat aklima takildi fikir danismak istiyorum. 202bin kmde lpg takilmamis honda da ne gibi sikinti yasarim. Bugun araci gormeye gidecegim. 2 parca boyali degisensiz 23bin lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7he mcRp -- 22 Mayıs 2013; 9:44:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 200.000'de motorda bir şey yoktur, daha uzun yıllar hizmet eder.

Önemli olan 200.000km yapmış aracın diğer aksamlarının en durumda olduğu bence.
  • LPG yoksa birşeyi yoktur ama nasıl kullanıldığınada bağlı. Sürekli sıkıştırmışsa yağ kaçakları yağ yakma vs olabilir. Ama Sakin sakin sürmüşse bi sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Amcamın 227 binde focusu var, götürdüğümüz özel servis sahibi satarsan haberim olsun diyor
  • Servise götürün supap ayarlarına baksınlar birde motor kompresyon testi yapsınlar onun haricinde gözünüz kapali alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

Servise götürün supap ayarlarına baksınlar birde motor kompresyon testi yapsınlar onun haricinde gözünüz kapali alabilirsiniz

Hocam dun gidemedim bakmaya bugun gidecegim suanda honda mutluhandaym kendi aracimi bakima getirdim buradan da bi fiyat alicam eger cok yuksek fiyat verirlerse tanidiklara yonelicem

Resimlerde arac cok diri duruyor ama yakindan gormek lazim. 2 parca boya olup degisenin olmadigini soyluyor.

Fiyat konusunda telefondan pazarliga yatmadim hic arac basinda yapacagim. 23bin istiyor 21500 gibi bi rakama baglarsam kacirmam

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Servise götürün supap ayarlarına baksınlar birde motor kompresyon testi yapsınlar onun haricinde gözünüz kapali alabilirsiniz

Hocam dun gidemedim bakmaya bugun gidecegim suanda honda mutluhandaym kendi aracimi bakima getirdim buradan da bi fiyat alicam eger cok yuksek fiyat verirlerse tanidiklara yonelicem

Resimlerde arac cok diri duruyor ama yakindan gormek lazim. 2 parca boya olup degisenin olmadigini soyluyor.

Fiyat konusunda telefondan pazarliga yatmadim hic arac basinda yapacagim. 23bin istiyor 21500 gibi bi rakama baglarsam kacirmam

O yaşta alınan aracın boyasına filan bakılmaz söylediklerimi yaptırın sıkıntı çekmeyin hocam

• benim aracım octavia 2000 model 185000 de aldım lpg li
    şuan 202 binde sıkıntı yok maşallahı var
    alınabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

O yaşta alınan aracın boyasına filan bakılmaz söylediklerimi yaptırın sıkıntı çekmeyin hocam

Dedikleriniz aklimda hocam bugun gittim baktim arabaya. Arac gercekten her yonyyle temiz.bi sikintisi gorunmuyor haftasonu ustama goturup baktiricam kaporta motor yuruyen aksam vs. Aracin dedigine gore tek kazasi varmis salincak kolu degismis bir de sol ön camurluk. Dusudugum fiyat olucak gibi. Arkadasimin tanidigi cikti sahibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.