Şimdi Ara

ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar acıl yardımınıza ıhtıyacım var bı aralar motorumu sattım suresız vekaletle ve sahsın ustune yapmadım motoru su an sureklı borcları bana gelıyor bu konuda ne yapabılırım motorada sahıbınede ulasamıyorum konuyla bılgısı olanlar yazarsa sevınırım

• Alıcıya ulaş ve borçlarını ödemesini iste eğer reddederse, noterden vekaletini iptal ettir ve çalıntı ihbarı yap polise ve motorunu geri al.

Düzeltiyorum; noterden önce iptal et vekaleti ki motoru geri almak isterse mevcut borçları ödemek zorunda kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n_mert -- 21 Mayıs 2013; 13:28:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n_mert

Alıcıya ulaş ve borçlarını ödemesini iste eğer reddederse, noterden vekaletini iptal ettir ve çalıntı ihbarı yap polise ve motorunu geri al.

Düzeltiyorum; noterden önce iptal et vekaleti ki motoru geri almak isterse mevcut borçları ödemek zorunda kalsın.

ulastım adama sımdı oda baskasına satmıs aralarında resmı evrak olmadan allah allah nabıcam ya
  • motor resmi olarak sizin üzerinize ise satış yapmış olamaz, ilk önce ondan %100 emin olun eğer, sattı ise borç için yapabileceğiniz pek bir şey yok. Sizin bilmeniz gereken şu anda aracın kimin üzerine olduğu ve ne zaman geçtiği, satış zamanından önce ki bütün borçlar sizin üzerinizedir ve yapabileceğiniz birşey yok o konuda. Ama daha satış resmi değilse dediğim gibi vekaleti iptal edip motor hakkında çalıntı ihbarı yapın, her kimde ise motor o size ulaşır bu sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iblis_35

arkadaslar acıl yardımınıza ıhtıyacım var bı aralar motorumu sattım suresız vekaletle ve sahsın ustune yapmadım motoru su an sureklı borcları bana gelıyor bu konuda ne yapabılırım motorada sahıbınede ulasamıyorum konuyla bılgısı olanlar yazarsa sevınırım

Geçmiş olsun. Canınızı sıkmak istemiyorum ama işiniz çok zor. Onu söyleyeyim önce. Aynı durumu tıpatıp dayım yaşadı.

Motorunu bir adama satmış. O adam başkasına. Başkası da diğer başkasına satmış. 20 yılllık borç çıktı geldi dayıma. Dayım sattığı adamı zar zor buldu. O adam da filana sattım dedi. Dayım onu da buldu. O da bir başkasına satmış. Fakat o adam ölmüş. Ölmeden önce o da başkasına satmış. Kim olduğu meçhul. Ölen adama sıra gelince dayım tıkandı. İki tane polis yeğenini aldı. Karakola gitti. Çalıntı ihbarında bulundu. Bir kaç hafta sonra mahkemeden çağırdılar. Nasıl çalındığı hakkında ifade verdi. Tabi polis yeğenlerinin katkısı büyük. Bir ifade düzenlediler. Filan yere parketmiştim. Filan gün geldiğimde motoru bulamadım. Biri gelmiş, götürmüş. şeklinde ifade verdi.

Fakat olaylar bu kadar basit olmadı. Yanlış hatırlamıyorsam 2 sene uğraştı. İki polis yeğenine rağmen çalıntı ihbarını kabul ettirene kadar alnının damarı çatladı diyebilirim. Devlet kolay kolay kabul etmiyor. Bu arada gelen vergi, ceza ne ise onu da ödüyorsunuz. Bunu bilin.

• quote:

motor resmi olarak sizin üzerinize ise satış yapmış olamaz, ilk önce ondan %100 emin olun eğer, sattı ise borç için yapabileceğiniz pek bir şey yok. Sizin bilmeniz gereken şu anda aracın kimin üzerine olduğu ve ne zaman geçtiği, satış zamanından önce ki bütün borçlar sizin üzerinizedir ve yapabileceğiniz birşey yok o konuda. Ama daha satış resmi değilse dediğim gibi vekaleti iptal edip motor hakkında çalıntı ihbarı yapın, her kimde ise motor o size ulaşır bu sefer.

calıntı yalan ıhbar olmazmı ama ozamanda sıkıntı yasarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

arkadaslar acıl yardımınıza ıhtıyacım var bı aralar motorumu sattım suresız vekaletle ve sahsın ustune yapmadım motoru su an sureklı borcları bana gelıyor bu konuda ne yapabılırım motorada sahıbınede ulasamıyorum konuyla bılgısı olanlar yazarsa sevınırım

Geçmiş olsun. Canınızı sıkmak istemiyorum ama işiniz çok zor. Onu söyleyeyim önce. Aynı durumu tıpatıp dayım yaşadı.

Motorunu bir adama satmış. O adam başkasına. Başkası da diğer başkasına satmış. 20 yılllık borç çıktı geldi dayıma. Dayım sattığı adamı zar zor buldu. O adam da filana sattım dedi. Dayım onu da buldu. O da bir başkasına satmış. Fakat o adam ölmüş. Ölmeden önce o da başkasına satmış. Kim olduğu meçhul. Ölen adama sıra gelince dayım tıkandı. İki tane polis yeğenini aldı. Karakola gitti. Çalıntı ihbarında bulundu. Bir kaç hafta sonra mahkemeden çağırdılar. Nasıl çalındığı hakkında ifade verdi. Tabi polis yeğenlerinin katkısı büyük. Bir ifade düzenlediler. Filan yere parketmiştim. Filan gün geldiğimde motoru bulamadım. Biri gelmiş, götürmüş. şeklinde ifade verdi.

Fakat olaylar bu kadar basit olmadı. Yanlış hatırlamıyorsam 2 sene uğraştı. İki polis yeğenine rağmen çalıntı ihbarını kabul ettirene kadar alnının damarı çatladı diyebilirim. Devlet kolay kolay kabul etmiyor. Bu arada gelen vergi, ceza ne ise onu da ödüyorsunuz. Bunu bilin.

benım ıs cok zor galıba ama bu ısı cözmem gerek benım resmı satıs yaptıgım adamı buldum ama dıgerını bulamıyorum ne gıbı bır yol ızlemem lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil Yardım Pls
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

benım ıs cok zor galıba ama bu ısı cözmem gerek benım resmı satıs yaptıgım adamı buldum ama dıgerını bulamıyorum ne gıbı bır yol ızlemem lazım

Adamı buldu iseniz, bahsettiğiniz borçları ödemeyi reddediyorsa, veya savsaklıyorsa vekaleti iptal edin. Çalıntı ihbarı yapın. Alsın polis motorunu elinden. Bak o zaman. O senin peşinden koşsun.

Kızarım böyle şeye ya. Aracı alıyorsun. resmi olarak alman şart değil ki. Biniyorsan vergisini, borcunu ödeyeceksin. Böyle insanlara ne sıkıntı çektirseniz hak ediyorlar.

• Resmi satış derken neyi kastettiniz acaba ? yani noterden motoru adama satış yapmadınız mı ? Böyle yaptıysanız nasıl size borç geliyor ? burada kafam karıştı biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senbaris

Resmi satış derken neyi kastettiniz acaba ? yani noterden motoru adama satış yapmadınız mı ? Böyle yaptıysanız nasıl size borç geliyor ? burada kafam karıştı biraz.

Anladığım kadarıyla karşı tarafa satış vekaleti verilmiş ama karşı taraf daha üzerine almamış motoru.

@iblis_35

Valla karşı tarafın size kendi borçlarını takması ne kadar dürüst bilemiyorum ama zarara girmek istemiyorsanız o vekaleti hemen iptal etmeniz faydanıza olur, sonrasında ihbarda bulunmayın ama çalıntı ihbarı yapmakla tehdit edin sadece eğer içiniz rahat edecekse.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senbaris

Resmi satış derken neyi kastettiniz acaba ? yani noterden motoru adama satış yapmadınız mı ? Böyle yaptıysanız nasıl size borç geliyor ? burada kafam karıştı biraz.

Anladığım kadarıyla karşı tarafa satış vekaleti verilmiş ama karşı taraf daha üzerine almamış motoru.

@iblis_35

Valla karşı tarafın size kendi borçlarını takması ne kadar dürüst bilemiyorum ama zarara girmek istemiyorsanız o vekaleti hemen iptal etmeniz faydanıza olur, sonrasında ihbarda bulunmayın ama çalıntı ihbarı yapmakla tehdit edin sadece eğer içiniz rahat edecekse.

vekalet ıptal edıldı ama motor trafıkte bıle yok ne bır polıse denk gelmıs nede görulmus vergı borcları hep bana gelıyor suresız satıs vekaletı verıldı ama o vekaletle adam satıs yapamaz sadece kullanabılır

• varmı yardımcı olucak bırı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.