Şimdi Ara

Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eu nordic bilmem ne serverındaydım onun türçe ismi nedir ? Neresidir orası acil dönmek istiyorum ?

• Okuyosunuz cevap atın arkadaş. Buldum ben. Bir konumda okunduktan sonra cevap görsün ... .
  • iskandinav yazandı heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 21 Eylül 2012; 0:56:44 >

The only escape is death.

Sakarya Üniversitesi
    Internet and Network Technologies

• Ben bu noob, küfürbaz, hele ki antisosyal türk veletleriyle oynamak istemiyorum arkadaş. İP ile aktarmıyor bu ne saçmalık. Deliricem bir de direk aktarmışlar ne akla hizmet. Adamlar oyun yönetiminde ne rahat ...
  • sana yardım edemiyorum fakat söylediklerine katılıyorum.

ranked game oynadım bugün bir kere, kazanmama rağmen sevinemedim. 1300-1400 civarı elo için konusursam aşırı kötü oyuncu yoktu fakat oyunda ruh da yoktu.

birkaç aram denemesi yaptım sonuç yine hüsran oy-nan-maz bu sunucuda bence. support'a mail yağdırıyorum eski sunucuya dönmek için. bilgi bekliyoruz işte yetkili ağızlardan.
    İnsanlara inci sözlükte olmadıklarını hatırlatın yeter.

Orijinalden alıntı: eXTr3m1sT

Markette diger kısmında geçiş açık. Bazı hesaplara gec geliyor ama çok fazla endişe edinilcek bir durum degil.
    Flamelemez aksine insanları yatıstırmaya calısırsanız gayet de güzel oyunlar oynanabiliyor bu arada.
    İnsanlara inci sözlükte olmadıklarını hatırlatın yeter.

Geç gelme bir durum söz konusu değil gibi gözüküyor ortada bir hata var. Geçiş hakkımızın 0 rp olması gerekirken 2600 rp istiyor olması. 3 üyeliğim var ve sadece birinde 0 rp gözüküyor öbür ikisi 2600 rp istiyor...
    21 yıl önce açıldı
    (((acil yardım)))
    20 yıl önce açıldı
    ACİLLLL YARDIM!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://support.leagueoflegends.com/anonymous_requests/new

bu linkten sorununu anlatan bir talep gönderip halledebilirsin.

East = Doğu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.