Şimdi Ara

ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 6GB 4mbps'e kadar TTNET'in internetini kullanıyorum.6GB kotam hemen doluyor ,ve hızım da çok düşük(4mbps falan alamıyorum).Ben de sınırsız internete geçmek istedim.Superonline binamızda yok ,uydunet binamızda yok ,Smile ADSL 16mbps'e kadar sınırsız AKN(50 Gb)(Yalın olduğu için ayda 69TL)ye başvurduk ama TTNET sağolsun dosyaları onaylamadı(geçiş dosyaları) ve Smile ADSL bu işi takip etmedi.

Şimdi benim geriye 3 tane seçeneğim kaldı.Ya TTNET'ten kotamı yükseltip uygun bir hız seçeceğim.Öncelikle 1-2 mbps istemiyorum.Çünkü hızlı download da yapmak istiyorum.Ama paketler çok pahalı.Bilirsiniz ki paketlere hep 2,4,8,16 "mbps'e kadar" diyorlar.TTNET de bu avantajını kullanıp örn: 4mbps'e kadar ise 1-0.5-0.25 mbps'e ve hatta altına bile düşüyor.Çok dengesiz bir internet var.Ben de TTNET'in sitesinden baktım.Açıkçası sitede çok da kampanya yok.Ya koymuyorlar ya da kampanyaları yok.http://www.ttnet.com.tr/web/529-2495-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar__dsl_kampanyalari/yalin_internet_kampanyasi linkinde bana uygun kampanyalar var çünkü yalın internet alacağım.Ama orda da 3-4 mbps yok sadece 8 mbps var diğerleri ..mbps'e kadar diyor.Ben de onları istemiyorum.

Başka bir seçeneğim ise Turkcell VINN sınırsız internet kampanyası.http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/cihazlar/Sayfalar/modemverouter/vinn-3g-modem.aspx linkinden de bakabilirsiniz.Kampanya sınırsız standart 3G modem ile 59 TL.Ben +3 TL verip 21.6 mbps alayım dedim ama sayfanın altlarına doğru bakarsanız orada AKN 15Gb diyor ve hız maalesef 128 kbps'ye düşüyor.Açıkçası ben de tarih öncesi internet kullanmak istemiyorum.

Bir başka seçeneğim iste Avea JET kampanyası.http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/sinirsiz_jet.shtml?pagemenu=3glinet.pcden.sinirsizjet linkinden de bakabilirsiniz.59 TL'ye 21.6 mbps diyor.Açıkçası ben bunu alırsam 42 mbps(65 Tl) alırım.Ama maalesef bunda da AKN 15 Gb var ve hız yine 128 kbps'ye düşüyor.

Şimdi arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim başka kampanyalar verirseniz (şartlarım 3mbps ve üstü,sınırsız ve kaliteli bir internet)çok memnun olurum.Bu konuda başka firma veya kampanya biliyorsanız lütfen bildirin.Şimdiden teşekkürler.

• merhaba hocam

yalın internete geçmek istediğini söylemişsin ama yalın internet tavsiye etmiyorum. diğerlerinden hiçbir farkı yok çünkü her ay 15 lira yalın internet kullanım parası alıyorlar bildiğim kadarıyla. telefonun olsa da aynı parayı vereceksin olamasada . eğer şuan sabit telefonun varsa iyice araştırmadan hiç bulaşma derim.

ben netlimitsiz 8mbps e kadar paketini 2 yıldır kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntı olmadı hatta düzelme oldu diyebilirim. herhalde altyapıyı yenilemişler hızım 8 mbps üstünde. tabi sizin oturduğunuz bölgedeki altyapı eski olabilir ve hız 8 den düşük olabilir onu bilemem. sanırım modeminiz var o yüzden size modem vermeyen bir kampanya önereceğim. umarım işinize yarar veya size bir fikir verir.
    kampanya :http://www.ttnet.com.tr/web/529-2773-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/2_ay_ucretsiz_22_ay_sabit_fiyat_kampanyasi_modemsiz

şuanki hızımı da göstermek isterim. kolay gelsin ...

ACİL YARDIM!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

merhaba hocam

yalın internete geçmek istediğini söylemişsin ama yalın internet tavsiye etmiyorum. diğerlerinden hiçbir farkı yok çünkü her ay 15 lira yalın internet kullanım parası alıyorlar bildiğim kadarıyla. telefonun olsa da aynı parayı vereceksin olamasada . eğer şuan sabit telefonun varsa iyice araştırmadan hiç bulaşma derim.

ben netlimitsiz 8mbps e kadar paketini 2 yıldır kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntı olmadı hatta düzelme oldu diyebilirim. herhalde altyapıyı yenilemişler hızım 8 mbps üstünde. tabi sizin oturduğunuz bölgedeki altyapı eski olabilir ve hız 8 den düşük olabilir onu bilemem. sanırım modeminiz var o yüzden size modem vermeyen bir kampanya önereceğim. umarım işinize yarar veya size bir fikir verir.
    kampanya :http://www.ttnet.com.tr/web/529-2773-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/2_ay_ucretsiz_22_ay_sabit_fiyat_kampanyasi_modemsiz

şuanki hızımı da göstermek isterim. kolay gelsin ...

ACİL YARDIM!!!

Öncelikle çok teşekkürler.Yanlış bilmiyorsam(tabii ilgisi var ama) internet hızı daha çok server yoğunluğuna bağlı.Benim oturduğum yerdeki altyapı pek iyi değil.Yanlış bilmiyorsam yalın hatta 9.90 TL telefon var 16 TL alıyorlar ve biz de zaten evdeki telefonu kullanmıyorum.Yardımların için çok teşekkür ederim.Peki başka bildiğin bir kampanya var mı?Zaten büyük ihtimalle TTNET'e devam edeceğim.Çok teşekkürler.

• zaten senin durumunda ttnetten başka alternatif gözükmüyor. çok fazla dolaşan biri değilsen 3g modemler senin işini görmez bence. ttnet önerebilirim ama bu kampanyalarından daha önceden abone olanlar için geçerli olup olmadığını bilmiyorum. genelde yeni aboneler için yapıyorlar.

ama genelde fiyatlar hep aynı firmalar indirim yapıyomuş gibi gözüksede yine istedikleri parayı alıyorlar onun için kafanı yorma derim. senin işini gören bir tarife bulmaya bak. kolay gelsin...

ttnet kampanyaları

Orijinalden alıntı: ekin asil

O zaman ben bu kampanyaya üye oluyorum arkadaşım çok saol

rica ederim
    (((acil yardım)))
    20 yıl önce açıldı
    Çok acil yardım !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekin asil

Başvurumu yaaptım artık o paketteyim şu andaki internetim 7.1 mbps

güzel memnunsan sorun yok
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.