Öncelikle sizlere sorum şu olucak şuan evde değilim bilgisayarın özelliklerini yazamayacağım.Bilgisaayarırm baya iyi sene başında bilgisayar aldım toplama değildi masaüstüydü i5 vs vs ancak ısısı 60 derecede başlıyordu pes oynuyordum en ufak aksma yoktu 90 a cıkınca kasıyordu şimdi ise yaklaşık 7 aydır aldığım bılgısayar 40 derece felan en fazla ancak o 60 derecedekı oyunun zevkını alamaıyom ansıl desem bilgisayarım çok ıyı ancak oyunlarda ıstedığım verımı alamıyom kuzenımın laptopunda felan fıfaya pese bayılıyom kendı bılgısayarımda o verımı yakalıyamıyorum.Oyun yavaslıyor oyundan sıkılıyom ya bosamı verdım dıyom bu kadar para.Mesela win 7 de sistem derecelendırmesı sırasıyla 7.3 7.5 7.7 7.7 şeklınde (En yüksek 7.9) her neyse sorun bu.Sıradan bir bilgisayarda bile müthiş oynaıyor ben hala zevk alamıyom.Call of dutyde felan böyle bır sorun yok.Aynı sorun gta 4 tede oldu anlamıyorum ya.Vatan bilgisayarda toplatmıştım adam en ufak sorun yaşamazsın demişti ama verim alamıyom böyle.Düzeltmek için çok çalışmam oldu çalışmalarımda en büyük faydayı uyumluluk sorunu gidermede aldım çok faydası oldu.Yavaşlamalar kalktı.Ama pes 12 de işe yaramadı.Böyle işte kasanın yanını açtım yine olmadı.Beyler sizlere içimi döktüm yardımcı olursanız sevınırım.İçini temizle felan demeyin İlk alındığından berı boyle.Artık bende sistemimin özelliklerini kullanmak istiyorum.Bide şey acaba win7 ilede alakası varmıdır.Yardımlaırnızı bekliyorum.