Şimdi Ara

Acil Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Android telefonum ocak ayında kaybolmuştu. Bende umudu kesmiştim o günden bu güne. Normalde telefona uygulama yüklerken "Bu uygulama Turkcell Sony Ericsson U20i cihazınızla uyumlu." diyordu ve ben Turkcell kullanıyordum. İlk bir kaç hafta Gmail hesabıma girip telefonun kullanıp kullanılmadığına bakıyordum.Bugün DH anasayfasında gördüğümhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsungmobile.unpacked2012_1&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYW1zdW5nbW9iaWxlLnVucGFja2VkMjAxMl8xIl0 linkine bastım bir de ne göreyim:

"Bu uygulama Avea Sony Ericsson U20i cihazınızla uyumlu." Diyor. Bu telefonu kaybettiğimde içinde Turkcell hattım vardı.Sonra Hesabım-Cihazlarım sekmesine girdim ve telefonumun başkası tarafından kullanıldığını anladım.Son Kullanılma tarihinde 19 Nisan 2012 Perşembe ve operatör kısmındada Avea yazıyor. Cihazın IMEI numarasınıda bulamıyorum kutusu kaybolmuş. Where is My Droid, Android Lost vb birsürü uygulama yüklettim Play'den. Şimdi telefonun internete bağlanıp isteğimin uygulamaların yüklenmesini bekleyeceğim. Adam uygulamayı silmezse içim kolay. Uygulamaya izin verdiği anda dediğim uygulamların internet sitesinden GPS i açıp telefonumun yerini öğreneceğim ve bir şekilde ulaşacağım. Sizce bunu yapmanın daha kolay bir yolu var mı? Daha önce başına benzer bir olay gelen arkadaşlar ne yapmış bu konuda? Benim için çok önemli bu.

YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR DH!

• UPPPP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi League0fLegends -- 24 Nisan 2012; 18:44:58 >

Orijinalden alıntı: Drake_

Polise filan gitsen bir şey olmaz mı? Suç duyurusunda bulunsan, elinde mail var mail üzerinden ulaşamazlar mı?

Aslında en son düşündüğüm şey polis. Adamın cihazı internete bağlamasını bekliyorum o zaman bişeyler denerim.

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

Polise filan gitsen bir şey olmaz mı? Suç duyurusunda bulunsan, elinde mail var mail üzerinden ulaşamazlar mı?

Aslında en son düşündüğüm şey polis. Adamın cihazı internete bağlamasını bekliyorum o zaman bişeyler denerim.

Adam internete bağlandı ve yerini buldunuz diyelim, gidip yakasına mı yapışacaksınız. Gidin polise haber verin kardeşim, hatta adamı o yüklediğiniz uygulamalarla bulursanız yerini de polise bildirin, yardımcı olmuş olursunuz. Zaten adam biraz androidden anlıyorsa internete girince sizin hesaptan çıkış yapar ortada kalırsınız, boşa uğraşmayın kendi başınıza, polise gidin

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

Adam internete bağlandı ve yerini buldunuz diyelim, gidip yakasına mı yapışacaksınız. Gidin polise haber verin kardeşim, hatta adamı o yüklediğiniz uygulamalarla bulursanız yerini de polise bildirin, yardımcı olmuş olursunuz. Zaten adam biraz androidden anlıyorsa internete girince sizin hesaptan çıkış yapar ortada kalırsınız, boşa uğraşmayın kendi başınıza, polise gidin

Oda bi seçenek. Bence adamın androidden anladığı yok telefon ocak ayından beri kayıp çıkış yapmamış daha.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    21 yıl önce açıldı
    (((acil yardım)))
    20 yıl önce açıldı
    Çok acil yardım !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.