Şimdi Ara

acil yardım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rx serisi benim çok beğendiğim bir seri fiyatına göre.Bir çok arkadaşaıma da satınaldık.Bneim fikrim rx daha iyidir. Fakat paradigm fiyatlarını tam olarak bilmiyorum.Yani f-p kıyaslama yapamıyorum.
  • onkyo amfi için yamaha hoparlör (ns 555,444,333) bu hoparlör hakkında bi bilginiz varmı uyum sağlarmı hoparlör nasıl bi ürün :)
  • Rx serisinin fiyatlarina gore daha uygun olmasi lazim Paradigm'in ama muzikte bende Rx serisini tercih ederim, cok tatli bir sesi vardir MonitorAudio'nun.
  • Bütçe, kullanım amacı gibi detaylar verilince ne güzel öneriler geliyor. Forum desteği hep böyle olmalı.

Sayın keshlike sistemi tamamladıktan sonra bırakıp gitmeyin, deneyimlerinizi paylaşın. Kolay gelsin...
  • ssevgili family guy hayranı hayırlısıyla sistemimi bi toplyım yorumlarımı yazarım elbet ama hoparlörde bi karara varamadım
  • monitor audio dedik işte rx serisi. Al kurtul yamaha dan da uzak dur hoparlör olarak.
  • energy ler için iyi şeyler yazılıyor.benim herhengi bir tecrübem yok ama fiyatları iyi gibi toppop elektronik'in websayfasına bir bak istersen ayrıca forumda bunlarla ilgili bir topik var
  • arkadaşlar merhaba:
    Bana hediye gelen eski sony str de 445 receiverima anca bunu kaldrır tavsiyesi üzerine jamo s 426 5.1 hoparlor aldım.Şimdi bu zayıf sistemimi guncellemek istiyorum ama bana yine tavsiye edilen denon 1911 e turkiyede vereceğim paraya amazondan cok daha iyi receiverlar alabileceğimi farkedince işler iyice karıştı.Müzik,oyun ve tabiki sinema için ideal bir sistem kurmaya çalışıyorum ama son olarak denon 3311,onkyo sr808 yada 3008 ve ödüller aldı diye ısrarla tavsiye edilen ve birçok yönden karşılaştırılan pioneer modelleri arasında kaldım.
    -THX özelliği olmazsa THX olan kadar guzel surround sağlar mı mutlaka olmalı mı?daha iyi bir surround tabiki önemli...
    -kendi kendine hoparlor kalibrasyonu yapan sistemlerin zor kolay ayrımı cok önemli mi yada üstünlükleri var mı?
    -1080p upscale her receiverde diğeri kadar başarılı mı?
    -best 10 mid range receiver sıralaması hep onkyo 5008 yada pioneer vsx 1020k lehine sonuç vermiş .elimdeki sony den sonra daha cok sinema için iyidir denilen pahalı onkyo 3008 yerine cok daha ucuz bir pio vsx 1020 almak ne kadar yeterli bir upgrade olur?amacım daha uzun vadeli bir sistem kurmak olduğundan aradaki fiyat farkını gözardı edebilirim..
    -alacağım amfiye dinleyerek alacağım ön 2 kule ve center'ı elimdeki jamolarla tamamlamam mantıklı ve uyumlu mu?Ve 9.2 bir sistem yerine 7.1 sistem almak bana cok sey kaybettirir mi?
    -Yorumların en son vardığı yer gidip dinlemeden almamak olduğuna göre istanbul'da bu tarz amfileri uyumlu hoparlorler ile dinleyebileceğim bir yer var mıdır?
    -cok iyi bir sistemim olmasa da bir elektronik mağazasındaki harman bir amfi ve ufacık haman hoparlorlere sahip home cinema sistemi nasıl oluyorda benim koca hoparlorlerimden cok daha iyi ses ve ayrıntı veriyor ve bu onların hangi parametreleri daha iyi demek oluyor?
    -3d özelliğide olan ama amazon fiyatı olarak 1500 doları aşmayan bir amfi almak istiyorum ama cokda farkedemeyeceğim yada kullanmayacağım ayrıntılara para vermek yerine o parayı hoparlorlere ayırmayıda tercıh ederım tabıkı..
    şimdiden teşekkürler...

• @keshlike, buradaki tüm arkadaşlar, iyi niyetle size yardım etmeye çalışıyorlar. Zaten, kendi sattığı malı forumda tavsiye eden tacirler dışında kimsenin birbirine yardım etmekten başka bir amacı yok. Burada sözü edilen tüm ürünler, yakın fiyat aralıklarında ve kendini ispat etmiş markaların modelleri. Ancak şunu unutmayın, tek bir "iyi" olsaydı, herkes onu alırdı ve piyasada başka alternatif olmazdı. Önemli olan sizin kulağınıza göre hangisinin "iyi" olduğu. Bu forumdaki herkes, benim gibi yakın zamanda, ya da daha tecrubeli arkadaşlar gibi, daha uzun süreler önce, sizin şu an yaşadıklarınızı yaşadı. Size burada verilecek mantıklı tavsiyeler, alışveriş sonrası hayalkırıklığı yaşama ihtimalinizi azaltır sadece, hepsi bu. Yoksa, parasını verip satın almadan önce dinlemediğiniz her ürünün, evinize kurulduğunda sizi hayal kırıklığına uğratma ihtimali vardır. Kendimden örnek vereyim; Cebime paramı koyup satın almaya gittiğim Monitor Audio RS8'leri, Extreme Audio'da Focal Chorus 826'larla karşılaştırınca eve eli boş dönmek zorunda kaldım. Sizin için de aynı şey geçerli; Bir ürünü satın alıp ilk dinlediğinizde hoşunuza gidebilir, önemli olan, yakın fiyatlı diğer alternatifleri dinledikten sonra da hoşunuza gitmeye devam etmesi. Elbette, çok farklı fiyatlı seçenekler olduğu için, her zaman "attan büyük deve" olacaktır. Önemli olan, "at parasına eşşek almamak" :) Yanlış anlaşılma olmasın, "at", "eşşek" kavramlarını kişisel zevkler için kullandım.

Uzun lafın kısası, elbette tavsiye isteyin. Ancak önerilen alternatifleri, imkanlarınız dahilinde mutlaka dinleyin. Yoksa sonrasında sistem değişikliğine gitmek için, şimdi gerekenden çok daha fazla uğraş ve para gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: @coyote

@keshlike, buradaki tüm arkadaşlar, iyi niyetle size yardım etmeye çalışıyorlar. Zaten, kendi sattığı malı forumda tavsiye eden tacirler dışında kimsenin birbirine yardım etmekten başka bir amacı yok. Burada sözü edilen tüm ürünler, yakın fiyat aralıklarında ve kendini ispat etmiş markaların modelleri. Ancak şunu unutmayın, tek bir "iyi" olsaydı, herkes onu alırdı ve piyasada başka alternatif olmazdı. Önemli olan sizin kulağınıza göre hangisinin "iyi" olduğu. Bu forumdaki herkes, benim gibi yakın zamanda, ya da daha tecrubeli arkadaşlar gibi, daha uzun süreler önce, sizin şu an yaşadıklarınızı yaşadı. Size burada verilecek mantıklı tavsiyeler, alışveriş sonrası hayalkırıklığı yaşama ihtimalinizi azaltır sadece, hepsi bu. Yoksa, parasını verip satın almadan önce dinlemediğiniz her ürünün, evinize kurulduğunda sizi hayal kırıklığına uğratma ihtimali vardır. Kendimden örnek vereyim; Cebime paramı koyup satın almaya gittiğim Monitor Audio RS8"leri, Extreme Audio"da Focal Chorus 826"larla karşılaştırınca eve eli boş dönmek zorunda kaldım. Sizin için de aynı şey geçerli; Bir ürünü satın alıp ilk dinlediğinizde hoşunuza gidebilir, önemli olan, yakın fiyatlı diğer alternatifleri dinledikten sonra da hoşunuza gitmeye devam etmesi. Elbette, çok farklı fiyatlı seçenekler olduğu için, her zaman "attan büyük deve" olacaktır. Önemli olan, "at parasına eşşek almamak" :) Yanlış anlaşılma olmasın, "at", "eşşek" kavramlarını kişisel zevkler için kullandım.

Uzun lafın kısası, elbette tavsiye isteyin. Ancak önerilen alternatifleri, imkanlarınız dahilinde mutlaka dinleyin. Yoksa sonrasında sistem değişikliğine gitmek için, şimdi gerekenden çok daha fazla uğraş ve para gerekebilir.

tabikide dinlemek gerek ama imkanım doğrultusunda malesef istanbulda olsaydım şimdiye o kadar çok dinlemeye giderdim ki mağaza sahibi bıkardı bnden ama malesef öle bi şansımda yok eskişehirde oturuyorum ve bu işle az çok ilgilenen bi media markt var istediğim cihazlarda orda sanırım yk

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.