Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar asus monitörüme görüntü gelmiyor ne HDMI çıkışından ne de dvi çıkışından görüntü alabiliyorum. hdmi çıkışlı başka bir cihaza bağladım gene görüntünyok. pover tuşu mor renk yanıyor. fişi çıkartıp taktığımda asus yazısı geliyor sonra dvi sinyali yok diyor. Mor power lambası yanık kalıyor. Şimdi evdeki eski monitörü bilgisayara bağladım görüntü var. Bilgisayarın çıkışından kaynaklı bir sıkıntı değil yani. lütfen yardım edin. Dün sorunsuz çalışıyordu. monitörüm vg278qe. sürekli yanıyorsa kabloları falan kontrol edin diyor ancak kablolarda bir sıkıntı yok. Monitöre uydunetin alıcısı da bağlıydı hmdi den. ondan da görüntü gelmiyor. daha önce bekleme konumunda turuncu gibi bir renkti power tuşu şimdi mor pempe arası bir renkte yanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionn38 -- 8 Ocak 2019; 23:38:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • uydu alıcısına bağlanınca sat kablosundan 18v luk statik elektrik geçebilir. bu elektirk topraklanamadığı için hdmi dvi vs her kablodan akabilir ve monitörü bozabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: start_system

    uydu alıcısına bağlanınca sat kablosundan 18v luk statik elektrik geçebilir. bu elektirk topraklanamadığı için hdmi dvi vs her kablodan akabilir ve monitörü bozabilir.
    Hocam birkaç monitör servisi ile görüştüm. Anakart arıza yapmış muhtemelen diyorlar. İstanbul ya da Ankara ya göndereceğim sanırım. Umarım çok masraf çıkmaz. Cevap için teşekürler. Hem dvi hem de hdmi bağlıydı monitöre. Uydunet alıcı hdmi den bağlıydı. Belki dediğin gibi olmuştur. 12 senelik casper monitörü kullanıyorum şimdi. Dünyanın parasını verdiğimiz monitörün 4 sene de bu hale gelmesi ilginç. Tekrar teşekürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.