Şimdi Ara

*ACİL* W55-W80 HANGİSİ? BUGÜN ALICAM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bugün akşam hepsiburada dan sipariş vereceğim. hangisi almalıyım sizce? w80 üstünlükleri belli is falan. w55 in ise tek üstünlüğü 1/2000 olan max. shutter hızı. w80 de 1/1600 müş çok farkeder mi? IS ozelliği max. shutter dan daha önemli gibi geldi bana. aralarında 100 ytl fiyat farkı var değer mi?

• bi yardım edin ya...
  • bence w85 al. ben w85 almayı düşünüyorum.. teknosa da 630 ytl.
  • bence pahalı olanı al ayrıca pratikte, is nin işine çok daha fazla yarayacağını düşünüyorum
  • w80 le w85 arasında renkten başka fark yok galiba yanılıyor muyum??
  • ikisinin de max shutter hızı1/2000
    dediğin hibi olsa bile hiiiiç farketmez. kesinlinkle is olan makineyi terceh etmelisin
  • sony nin sitesinde yazıyordu. w55 de 1/2000 w80 de 1/1600 diye.

w80 alıcam galiba yada w85.

saolun verdiğiniz bilgiler için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de IS daha önemli. Zaten makinada 1/2000 olsa bile, uç durumlar olmadıkça hiç kullanmayacağınız/kullanamayacağınız bir değer. Kaldı ki, 1/1600 ile arasında hiç bir fark yok bence.

Hareketli nesneler için 1/1000 felan hayli hayli yeterli geliyor (Zaten güneş ışığı da şart oluyor bu durumlarda) Bendeki S2 de 1/1000 nin altına ne kadar indim, hatırlamıyorum bile, hatta inmemiş bile olabilirim
  • peki w80 le w85 arasında renkten başka fark var mı??

fiyatları aynı da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood Junkie -- 18 Mayıs 2007; 1:20:45 >
  • arkadaşlar bende w serisinden almayı düşünüyorum sizce hangisini alayım max bütçe 500.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 18 Mayıs 2007; 1:37:23 >
  • w80 daha iyi tabi hocam sorulur mu şimdi bu yaa IS var zaten o yeterli bence o yüzden w55 ten vazgectim. w55 in tek üstünlüğü max. shutter hızında. o da gerekli değilmiş bende onu merak ediyodum. gereksiz çıkınca w80 e yöneldim.
  • O zaman Bende W80 e Bir Bakayım.Teşekkürler
  • arkadaşlar aşağıdaki linkteki 4 modelden sizce en iyisi hangisi?
    http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/1323-1447-1309-1457.html
  • listeden bi kere panasonic i çıkar. panasoniclerde iso 200 de bile noise yapıyor. kodak v705 in geniş açısı 23 mm. bu da geniş açı çekimler için oldukça iyi. ama v803 ün de sensör boyutu 1/1.8" yani daha kaliteli resimler elde edebilirsin. benim hoşuma gitmeyenler ise kodaklarda optik vizor olmaması. biraz daha araştır derim ben kodakları özellikle foto. kalitesi olarak. sony i herkes biliyo sonuçta.
  • W55 Aldım
  • hayırlı olsun gamelectronica. nereden ve kaça aldın? ben gerçi w80 alıcam gibi ama fiyat öğrenmiş olurum.
  • Ben antalyadan Türkmen Color"dan Aldım.Peşin 500 Ytl Ama Ben 10 ay finansbank"a böldürdüm 549 a geldi ayda 54.90.50 ytl fark verip 2gb hafıza kartıda aldım

Şimdi Soracağım Sorular Şunlar

Hangi Ayarları Yapmalıyım?
    Nelere Dikkat Etmeliyim?
    Gece Çekiminde En İyi Performans Nasıl Alınır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 19 Mayıs 2007; 23:46:34 >
  • GaMeLeCtROniCa arkadaşım şanslıymışım ben de antalyadayım. Türkmen color ı biliyorum dönerciler çarşısında. yarın gidip sorayım bari w80 kaçaymış. o makinede zaten manuel ayar yok bildiğim kadarıyla. çekeceğin duruma göre mod değiştireceksin. gece çekiminde makineyi tripod la sabitleyip pozlamayı yani shutter süresini 2 sn ye getir (w55 de max. 2 sn diye biliyorum ben. belki daha fazla vardır o zaman arttırırsın. :) ). self timer ı aç bırak. kendisi çeksin. bu şekilde titreşim engellenmiş olur. karanlık çıkma ihtimali de azalır.

Türkmen color nasıl bir yer? sağlam bi yer mi ben makineyi peşin alıcam da peşin indirimli gibi duruyo.
  • İyi Gayet Güzel Bir Yer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.