Şimdi Ara

Acil tyt rejenerasyon deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suana kadar bilgi sarmal yayın denızı 345 çözdüm acil fazla kasıntı dediler napayım cozeym mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok hocam ya cidden degmez asiri kasinti , sadece matematige bir bir bucuk saat gidiyor cozdugunde

• hocam ben de dediklerinizi çözdüm.Elimde acil kaldı tyt için.Acaba soru Bankası gibi mi çözsek maksat soru görmek diye ?

• Aşırı kasıntı falan değil, seviye olarak 345-Sarmal ikilisinden pek de bir farkı yok. Ufuk açıcı sorular bol bol var, bence sınava girmeden kesinlikle çözülmeli.

• Yayindenizinden kolay. Bence çözülmeli

• Hocam acilin soruları kasıntı gibi durur ama gayet kolaydır ösym gibidir yani

• Yayın denizinden sonra kasıntı gelmez heralde. O orijinal denemeleri neydi oyle. Acili de çözelim madem ama bnce en iyi deneme 345 in

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil matematik deneme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    Netler nasıldı hocam sizin?

• Bence orijinallik açısından en kralı acil. Sınava yakınlık açısından 345.

Orijinal soru görmek ve farklı soru tarzlarına alışmak için süre tutmadan çözülmesi iyi olur bence.

• bence kasıntı aga ne derseniz diyin , gecen seneninkiler elimdeydi , cozerken saatler birbirini kovaliyordu . bazen kolay olsada genel olarak soru tarzi zor osym tarzinda deil bence

• Turambar7 kullanıcısına yanıt
    İlk ikisi tam sınav ayarıydı bence. 35 netim var. Sonraki üçü 29-30 civarı. Sure 1 saat

• Kesinlikle çöz sarmal çözeceğine ilk bunu çözseydin keşke kasıntı falan değil ufuk açıyor ve bitince geliştiğini kesinlikle görüyorsun yayın evi zaten sadece matematiğe çalışıyor sarmalın 80 milyon tane yayını var o yüzden millet bu soruları görünce kasıntı falan diyor kaliteli arkadaş sorular

• Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    Hocam peki sence acil tyt mi zor bilgi sarmal mı?
    Sarmal bi tık zor geldi bana acilden.

• Turambar7 kullanıcısına yanıt
    Acilin ilk ikisi dediginiz gibi ama diğerleri sarmaldan daha zor

• fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    hocam ben 55 dkkada bitiriyorum en fazla 60 a sarkıyo biraz yavaş çözüyo olabilirmsiinz ?

benim taktik şöyle herkese öneririm kesinlikle netleri artıcak bakın

ilk olarak süre kaybetmeeden sırayla hızlı hızlı soruları çözmeye başlayın cevabı çıkmayan soru olursa hemen geçin kesinlikle orada takılmayın çok büyük bir hata bunu yaptıktan sonra sona kadar gelin ardından baştan itibaren yapamadığınız sorulara birdaha bakın yine takıldığınız olursa yine atlayın cidden işe yarıyor o soruyu zorlayıp çözmeye çalışırsan baya bir süre gider ama geçersen , geri döndüğünde soruya farklı bir bakış açısıyla baktığın için yüksek olasılıkla çözersin. Bu mat içi bölüm denemesi atıyosanız geçerli eğer tytde mat nasıl çözülür derseniz kesinlikle yine aşırı hızlı bir şekilde soruları çözeceksiniz takıldığınız soruları atlayarak ya da süre yiyeceğini düşdünüğünüz uzun sorular sona geldiğinizde diğer branşları bitireceksiniz en son mata döndüğünüzde matınız iyiyse yüksek ihtimalle hepsini yaparsınız .

• xleader kullanıcısına yanıt
    helal hocam ne diyeyim
    ben dayanmadim o kadar uzun sure attim denemeleri bi kenara
    bu arada sagolun taktik icin hocam

• Bende de şuan 3d ve sarmal var. 3d bitmek üzere hemen son 1 tyt matematik denemesi daha almayı planlıyorum. Şimdi ne alsam 345 mi acil mi ?

• Beyler yarın alacağım deneme olmadı sizce hangisi ?

Acil ya da 345

Elimde olan, çözdüklerim : 3d ve bilgi sarmal

Netlerim genel olarak 25-30 arasına yığıldı. 30 üstüne çıkarmak istiyorum. Sınavda böyle acil tipi sorular gelebilir diye düşünüyorum o aklımı çok çeliyor sizce hangisi cozenler varsa yazabilir mi ?

• HestiaECT kullanıcısına yanıt
    İlle adamlar eleyici soru koyuyorlar her sene ve bu sene de koyacaklar. Acilden zor da gelebilir o yüzden çözmelisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.