Şimdi Ara

Acil Telefon tavsiyesi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar telefon seçiminde hala karar veremedim yardımınız rica ediyorum
    istediğim özellikler
    1.ekran 3.5 inç olmalı en az ve sanki en ideal bu bence
    2.kamerada flash olması önemli
    3.batarya süresi önemli
    4.nette yapacaklarm en fazla gazete ve facebook youtubedur herhangi bir eklentiye gerek duymadan bu videoları hangi cep telefonları oynatabilir anroid işletim sistemi şartmıdır yoksa mesela wave 2 dede izlenebilirmi yada acede bütçem 500-1000 tl arası fakat mümkün oldugunca ucuza kapatmak ıstıorm 2.el tercihim
    Bir telefonun sorunsuz facebook videolarını oynatabilmesi için hangi özelliğe sahip olması gerekir adobe flash mı? yada hangi telefonlar bu videoları sorunsuz oynatır.

    dusundugm telefonlar wave2 galaxyace n8 (flash olmadıgı ıcın galaxys s dusunuemıyor flas olması onemlı)



  • http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-s8530-wave-ii-2-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-_02.044.1271.0523.htm

    Yakala :) wave II iyidir hem kaliteli hemde bu yazdıklarına uyuyor tek fark Android değilde bada işletim sistemi mevcut
  • Hocam öncelikle şunu belirteyim, adobe flash var diye lanse edilen telefonların bir çoğu da video oynatma konusunda istikrarsız. Çok büyük ümitlere kapılmayın.

    Gelelim ihtiyaçlarınıza. Ben galaxy ace almanızı öneririm. Wave2'ye göre eksikleri var ama bada işletim sistemi fazla geleceği olmayan bir sistem. Belli oyun+uygulamaları koydular marketlerine ama gelişime bakarsanız, malesef pek parlak değil.Zaten samsungapps'ta bulunan bada uygulamalarının çoğu da diğer platformların uygulamalarının port edilmiş halleri. O yüzden pek sağlıklı değiller.

    Diğer yanda android sürekli önü açık. Oyun+uygulama da sıkıntı çekmezsiniz. Üstelik diğer tüm ihtiyaçlarınıza da cevap verir.

    YALNIZ ŞÖYLE DE BİR DURUM VAR Kİ, SAMSUNG'DAN DEĞİL TELEFON, ÜTÜ BİLE ALMANIZI ÖNERMEM. BENCE BU TARZ ELEKTRONİK EŞYALAR KONUSUNDA TÜRKİYE'NİN EN SIKINTILI FİRMALARINDAN BİRİSİ.

    Bunların yerine HTC DESİRE, HTC DESİRE S VE HTC DESİRE HD modellerinden bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun olanını tavsiye ederim. Ki bunların içinde de Desire ekran boyutu olarak size daha yakın.Ama dediğim gibi samsungtan mümkün olduğunca uzak durun. Çok çabuk bozuluyor cihazlar. İmzamdaki telefonların hepsini sorunsuz şekilde kullandıktan sonra ya sıkıldığım için ya da daha yenisi ile değiştirmek için sattım.Ama samsung cihazların hepsinde bir sorun yaşadım ya geri iade ettim ya da zararına elden çıkardım.

    Tercihiniz ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

    İyi forumlar.




  • şarj konusunda wave 2 bir adım öndedir. android işletim sistemli smartphone'lar şarj konusunda biraz cimridir. aslında biraz da kullanıcıya bağlıdır. mesela arka planda açık unutulan uygulamalar ve parlaklık oranını en tepede tutmak şarj süresini kısaltır. android işletim sistemli olarak tavsiye edeceğim cihazlar xperia neo ve optimus black olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.