< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ACİL !Teknik resimden anlayan var mı?
1 Mobil
-
-
-
Hocam birsürü bilgi var kitapta anlıyorsanız yardım ederseniz çok sevinirim attığınız resimden birşey anlamadım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Uppp
Lise mi okuyorsunuz ? Mustafa Bağcının Teknik Resim kitabında hepsi ayrıntılı bir şekilde verilmiştir. Çizdiğim şeyde önden üstten ve sağdan bakıp görünümleri çizeceksin. Yerlerine kadar verdim sana. Tölerans ve yüzey işleme tablosu oluşturup dolduracaksın.
_____________________________ |Çetin Topçuoğlu-İbrahim Bilgen-Ali Haydar Bengi-Cevdet Kılıçlar-Fahri Yıldız-Necdet Yıldırım-Cengiz Songür-Cengiz Akyüz-Furkan Doğan| -
Hocam teknik resimde bize öğretilern ön üst sol yan görünüş şeklinde çizim yapılması. Sizin ön dediğiniz yeri ben sol yan olarak çizdim, sağ dediğiniz yeri ön olarak çizdim. Üst dediğiniz yer yine üst. Yanlış mı yaptım? Bize öğretilen buydu?
hocam o dediğiniz tabloyu öğretmedi zaten hoca. internette de bulamadım konu ile alakalı bilgi. nasıl yapacağım o tabloyu ?
_____________________________ -
up ACİL
yokmu arkadaşlar yardım edecek kimse yahu ??? çok dua ederim valla :)
quote:
Orijinalden alıntı: hardhungry
Hocam teknik resimde bize öğretilern ön üst sol yan görünüş şeklinde çizim yapılması. Sizin ön dediğiniz yeri ben sol yan olarak çizdim, sağ dediğiniz yeri ön olarak çizdim. Üst dediğiniz yer yine üst. Yanlış mı yaptım? Bize öğretilen buydu?Onların yerleri kesin ve belli değildi diye hatırlıyorum. Sizin yaptığınız da doğrudur diye düşünüyorum.Sonuç olarak bu parça en az 3 görünüş ile anlatılabilr.
Tablo dediğin çok üst düzey birşey değil dostum bu parça için. Çünkü sabit bir tolerans var,+-0.05. Mesela 20mm maximum 20.05mmm olur minimum 19.95mm.
Bir de yüzey kaltesini vermiş zaten yüzeyden bir ok çıkarıp standardına göre yazacaksın. Biraz baksan internetten anlayacaksın. Ben şuan %85 ini yaptım zaten ödevinin
_____________________________ |Çetin Topçuoğlu-İbrahim Bilgen-Ali Haydar Bengi-Cevdet Kılıçlar-Fahri Yıldız-Necdet Yıldırım-Cengiz Songür-Cengiz Akyüz-Furkan Doğan|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt