Şimdi Ara

Acil Tavsiye Verebilirmisiniz Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 3 yıldır klasik gitar çalıyorum hevesliyim tabii bırakma gibi bir olasılığım yok.Profesör olup dünyada tanınan gitaristlerden olmak istiyorum. Konservatuar da okuyorum. Sevdiğim müzik türleri klasik ve rock.Yani bu geçici bir heves değil. Okulda da bas gitar,bateri çalan ve sesi güzel 3 arkadaşım var.Sizce elektro gitar almalımıyım grup kurmak için yoksa sadece klasikten mi devam edeyim? (Elektro alırsam klasigi bırakmayacagım tabii)

    Diğer konu: kaç yıldır oyunlara merakım var ama pc dandik oldugu ıcın oynayamıyorum.Elektro almazsam pc alacagım.


    Asıl soru sizce ne yapmalıyım ?


    Ciddi cevaplar bekliyorum



  • Lütfennn
  • Tabiki muzige devam et pc neymis

    Elektro al.madem gitar da taninan biri olmak istiyorsun.butun gitar turlerinden anliyor olman lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle klasik & rock benim de ilgi alanım ama birini seçmelisin. Klasik gitar ile klasik parçalar çalabilirsin. Eğer grup kuracaksanız elektro almadan olmaz Maddi imkanın varsa elektro al, grup kurun, çalışmalar yapın, toplanın. Evde de klasik çalarsın, dinlendirirsin ruhunu.
    Edit: Hepsini okumamıştım harbiden PC'de neymiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sâlim -- 6 Ekim 2012; 12:56:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsyseven

    Öncelikle klasik & rock benim de ilgi alanım ama birini seçmelisin. Klasik gitar ile klasik parçalar çalabilirsin. Eğer grup kuracaksanız elektro almadan olmaz Maddi imkanın varsa elektro al, grup kurun, çalışmalar yapın, toplanın. Evde de klasik çalarsın, dinlendirirsin ruhunu.
    Edit: Hepsini okumamıştım harbiden PC'de neymiş

    Saol kardeş zaten klasigi bitek evde çalmıyorum orkestra ve bazen konserler oluyor. pc gereksız olsada insanı çekıyor.Tavisye için teşekkürler.Elektro düşünüyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.