Şimdi Ara

Acil Tavsiye Lütfen Arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir telefon almak istiyorum arkadaşlar ama öyle çok pahalı olmayacak. Şu özellikleri istiyorum: Kamera kalitesi iyi olsun, kulaklık olmadan yüksek seste müzik dinleyebileyim. Hafızası fazla olsun. Dokunmatik olmasın. Gayet şık ve karizma bir duruşu olsun, boyutu ne büyük ne de küçük olsun, ince ve orta karar bişey yani. Resimli ve fiyatlı tavsiyelerinizi rica ediyorum arkadaşlar. Acilen yardımcı olursanız çok sevindirirsiniz beni.

• Hocam sağol tavsiyen için, biraz baktım güzel telefona benziyor. Kamerası falan güzel. Dahili hafızası düşük gibi geldi, gerçi harici takarız mesele değil. Özellikler yazıyor ama siz bilgi verseniz daha iyi olur hocam. Cidden beğendim ama kullananlardan bilgi almak istiyorum. Kulaklıksız yüksek seste müzik dinleniyor bunda dimi
  • İnceledim baya, cidden süper bi telefona benziyor bu X3. Kamerası çok iyi. Hafızayı 16'ya kadar yükseltebilirim. Harici hoparlörsüz ve kulaklıksız dışarıya kaliteli ses veriyor sanırım. Bir de kırmızı-siyah olanı değil de gri-mavi olanını daha çok beğendim. Onu almayı düşünüyorum. Ama kullananlar biraz bilgi versin lütfen arkadaşlar. Özellikle dahili ses çıkışı ve kamera kalitesi nasıl?
  • X3 kullanan yok mu arkadaş ya? Biraz bilgi verse bana
  • Arkadaşlar kullanan yok mu yahu hiç? Biraz bilgi verin, muallakta kaldım. Ayrıca güvenli alışveriş sitelerinde pek bulamadım. Bazı yerlerde kırmızısı var, ben mavisini istiyorum. Lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olsun.
  • N79'a bakabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam N79 baktım da 500 civarı. Bana 350-400 civarı bişey lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.