Şimdi Ara

ACİL SORU İDDAA KUPONUM KAYBOLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 45 lira tutturdum kuponumun fotoğrafını çekmiştim, ama kupon kayboldu kodundan paramı alabilirmiyim çok acil

sanırım o alttaki rakamlarla alınabiliyormuş acaba alabilirmiyim 20 lira basmıştım ona üzüldüm ya :(

• Koduyla alabilirsin.
  • biraz daha açıklarmısın koduyla nasıl alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

biraz daha açıklarmısın koduyla nasıl alabilirim

Gidip söyleyecen işte iddaa bayisine kodu ,alacan parayı.İddaa nın sitesindende bakabilirsin tutmuş mu tutmamışmı diye kodu yazarak.
    http://kuponsorgulama.iddaa.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekilord -- 26 Aralık 2010; 19:54:02 >
  • ikramiye talep edebilmek için biletin tam olarak ibrazı şarttır.tahmin yapılan kuponlar ikramiye hakkı vermez.geçerli olan terminal çıktısı olan bilettir.yırtık bozuk kısmen veya tamamen imha olmuş biletlere ikramiye verilmez
  • Tanıdık İddaa'cı varsa alabilirsin. ama bana sanki başkasının ikramiyesini alacakmışsın gibi geldi ama neyse
  • ya olay şöyle oldu

dershane önünde bağırıyodum kazandım diye elimden bileti aldı bakcam diye sonra birine mi ne vermiş biley kayboldu ama neyseki son maça daha var yarından önce alamazlar parayı.

ama çok üzgünüm ilk defa tutturdum nasıl alabilirim bu parayı :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu kupon tutar mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim tutan kuponu tutmuyor yaptı bu site
  • quote:

ya olay şöyle oldu

dershane önünde bağırıyodum kazandım diye elimden bileti aldı bakcam diye sonra birine mi ne vermiş biley kayboldu ama neyseki son maça daha var yarından önce alamazlar parayı.

Zeka küpü. Bide kaybettim diyor.
  • of yaa parayı almıyımde bari ihbar ediyim onlarda alamasın var mı öyle bişey
  • quote:

ya olay şöyle oldu

iyi dayak yememişsin
  • Hem son maç oynanmadı diyorsun hemde kazandım diyorsun hemde dershane önünde bağırıyorsun ona buna veriyorsun sonra kaybettim diyorsun.

Fail desem fail değil ne diyim bilemedim ?
  • zavallısın biletini elinden alıyorlar hık diyemiyorsun. yuh sana
  • bilet tutarsa parasını bileti alan çocuktan döve döve al.
  • bende 45 tl tuturmustum bileti düsümürsüm eve geldm sonra yok arıyorum bulamadım gittim sokakta aradım buldum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.