Şimdi Ara

ACİL SONY 1.8 HDMI KABLO DOĞRU SEÇİMMİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım full hd let tv me hdmi çıkışlı bilgisayarımı bağlamak için kaliteli uygun fiyatı bir kablo ararken bunu buldum.Fazla araştıramadım ama soradan kafama takılan bişey oldu. Aşağıda resimde gördüğünüz gibi üzerinde ps3 yazıyor ! yani bu kablo sadece ps3 içinmi uygun? istedğim amaçla kullanamayacakmıyım acaba? ürün henüz kargoda. elime ulaşmadı. o yüzden size sormak istedim..ARKADAŞLAR DURUMA GÖRE İPTAL EDECEĞİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongholdman -- 18 Mayıs 2011; 11:48:47 >

• Hayır dostum sadece PS3 için değil.Zaten bu HDMI kablo olayında versiyon olayıdır önemli olan.Bunlar satış stratejisidir.PS3 için Xbox için ayrı HDMI kablo yoktur.Son dönem teknolojisinde HDMI lerde en büyük fark 1.3 versiyon ile 1.4 versiyon olanlarıdır.Senin aldığın 1.3 versiyon kablodur.Malzeme kalitesi diğerlerine göre daha iyi olabilir ama bu görüntüde fark yaratmayacaktır çünkü HDMI kablolar digital sinyal taşır.Kablon hayırlı olsun bi sıkıntı olmadan kullanırsın
  • dostum çok teşekür ederim. şimdi içim rahatladı. ilk defa ihtiyacım olduğu için henüz bilgi edinememiştim bu konuda. çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: strongholdman

dostum çok teşekür ederim. şimdi içim rahatladı. ilk defa ihtiyacım olduğu için henüz bilgi edinememiştim bu konuda. çok teşekkür ederim

Rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.