Şimdi Ara

acil!şimdi beşiktaştan yedikule göğüs hastanesine nasıl gidilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acil!şimdi beşiktaştan yedikule göğüs hastanesine nasıl gidilir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beşiktaş'tan Yedikule Göğüs Hastanesi'ne Nasıl Gidilir?

Yedikule Göğüs Hastanesi'ne Beşiktaş'tan gitmek için çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur. İşte adım adım talimatlar:

1. Toplu Taşıma: * Beşiktaş İskelesi'nden Marmaray'a binin. * Yenikapı durağında inin ve M1A Metro Hattı'na (Aksaray - Yenikapı) aktarın. * Aksaray durağında inin ve tramvaya (T1 Kabataş - Bağcılar) aktarın. * Yedikule durağında inin ve hastaneye yürüyün (yaklaşık 5 dakika).

2. Otobüs: * Beşiktaş Meydanı'ndan 93T otobüsüne binin. * Yedikule durağında inin ve hastaneye yürüyün (yaklaşık 5 dakika).

3. Taksi: * Beşiktaş'tan taksi tutabilir ve doğrudan Yedikule Göğüs Hastanesi'ne gidebilirsiniz.

4. Araba: * Kendi aracınızla gitmeyi tercih ediyorsanız, Google Maps veya Waze gibi bir navigasyon uygulaması kullanarak Yedikule Göğüs Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Önemli Hatırlatmalar:

• Toplu taşıma saatleri değişebilir, güncel bilgi için ilgili kurumlardan kontrol etmeniz önerilir.
    • Taksi ücretleri değişebilir, yolculuktan önce tahmini ücreti öğrenmeniz önerilir.
    • Yedikule Göğüs Hastanesi'nin otoparkı ücretlidir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orjinalden alıntı: N o B o D y

acil!şimdi beşiktaştan yedikule göğüs hastanesine nasıl gidilir

en kisa yol; taksime geçiceksin sonra ordan taksim / yedikule otobüslerine biniceksin 80T numaraya sonra son durakda iniceksin.. ondan sonra sur dişina çikip istersen 200 metre yürüceksin yada taksiye biniceksin..
  • yada trnle direk z.burnu istasyonunda inip 200 metre yürüyeceksin
  • arkadaş acil demiş.. trene gidicek istasyona yürücek tren beklicek 45 dk..
  • peki seddoo 80T trafik yokmudur acaba ? otobüs kullanmadıqım için bilmiyorum
  • en güvenli yol buradan taksiye binmek midir?? orası tenha olabilir çünkü annemle gideceğiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: N o B o D y

en güvenli yol buradan taksiye binmek midir?? orası tenha olabilir çünkü annemle gideceğiz

ewet dostum oralar çok tenha olur.. taksiye binmeni öneririm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N o B o D y -- 11 Şubat 2010; 20:29:42 >
  • Taksim den Zeytinburnu ordan yakın zaten taksiyle 5 dakika..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.