Şimdi Ara

Acil,sarmal,345 gibi ayt mat denemelerinde +33 net yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
9
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu denemelerde 27 32 arasini yakalıyorum.Fakat daha üstü gelmiyor.34-35 veya daha yuksek net yapan arkadaslar nasil bir yol izliyorsunuz?

Hangi kaynaklari kullandiniz,hangi kanallari dinlediniz?

Hangi sekilde o seviyeye ciktiniz,deneme analizini nasil yapiyorsunuz?

O netlere gelmek icin neler yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ayt matta de 1y yapmış biri olarak yazacağım. Kaynak kısmında çözmeniz gerekenler=Acil ya da 345 veya ikisi. Üstüne metinde olabilir. Apotemi fasikülleri.

Denemeleri çözme mantığınız ise şu olmalı: siz zaten konuyu kitaptan öğreniyorsunuz deneme sizin için tekrar ve eksikleri görme yolu olmalı hatta o kadar çok deneme çözünki sınavda gelen soruların çoğunun benzerini önceden görmüş olun.

Denemelerde yapamadığınız her soruyu mutlaka öğrenin. Geometri kısmında eksik konunuz varsa bi an önce kapatın. Geometri adına en önemli olan şey analitik(nokta-doğru-çember) ve dönüşüm geometrisi konularında uzmanlaşmaya çalışın.

2 günde 1 ayt mat denemesi atın ve yapamadığınız her soruyu öğrenin.
    Şu ana kadar sadece bilgi sarmal dan 14 deneme çözdüm onlardan da en kötü 34 doğru yaptım. Kaynak olarak 345 endemik ve karekökü çözdüm. Acili de yarısına kadar çözdüm. Herhangi bir kanal izlemiyorum ama çözemediğim soruları çözüm videolarından hallediyorum.

Bu duruma nasıl geldiğime gelecek olursak.
    Açıkçası lisenin ilk 2 senesinde matematik çalıştım ve 11de de iyi geçirdim. Bu yüzden bir soru çözme ve denklem kurma şablonu öğrendiğimi düşünüyorum. Bu bol pratikle kazanılabilecek bir şey ve kazanıldıktan sonra da sizi hiçbir zaman yüz üstü bırakmıyor. Hem ayt mat hem de TYT mat denemelerini bu konuda geliştirdiğini düşünüyorum. Özellikle lti de her şeyi mantığıyla öğrenmek gerekiyor herhangi bir şeyi ezbere yapmak büyük hata ÖSYM kesinlikle öyle sormayacaktır. Lti de aklınızda hiç soru işareti kalmasın kalan yerleri sonuna kadar irdeleyin. Eğer Mat1 gibi olan sorularda sıkıntınız varsa zor tyt mat denemesi çözmenizi tavsiye ederim. (acil 2019 gibi).

Benim de kişisel olarak sıkıntılı olduğum 1 konu var permütasyon kombinasyon olasılık.
  • up
  • Sarmalda bendede aynı geometri ve olasılık kaçıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuların temellerinin önemli olduğunu düşünüyorum. Konuyu derinlemesine öğrendikten sonra soru bankalarında olmayan bir soruyla karşılaşsam dâhi bir şeyler üretebiliyorum.

• Rez alayım, kurumsal denemelerde ben de 25-30 arası yapıyorum

• Şu ana kadar sadece bilgi sarmal dan 14 deneme çözdüm onlardan da en kötü 34 doğru yaptım. Kaynak olarak 345 endemik ve karekökü çözdüm. Acili de yarısına kadar çözdüm. Herhangi bir kanal izlemiyorum ama çözemediğim soruları çözüm videolarından hallediyorum.

Bu duruma nasıl geldiğime gelecek olursak.
    Açıkçası lisenin ilk 2 senesinde matematik çalıştım ve 11de de iyi geçirdim. Bu yüzden bir soru çözme ve denklem kurma şablonu öğrendiğimi düşünüyorum. Bu bol pratikle kazanılabilecek bir şey ve kazanıldıktan sonra da sizi hiçbir zaman yüz üstü bırakmıyor. Hem ayt mat hem de TYT mat denemelerini bu konuda geliştirdiğini düşünüyorum. Özellikle lti de her şeyi mantığıyla öğrenmek gerekiyor herhangi bir şeyi ezbere yapmak büyük hata ÖSYM kesinlikle öyle sormayacaktır. Lti de aklınızda hiç soru işareti kalmasın kalan yerleri sonuna kadar irdeleyin. Eğer Mat1 gibi olan sorularda sıkıntınız varsa zor tyt mat denemesi çözmenizi tavsiye ederim. (acil 2019 gibi).

Benim de kişisel olarak sıkıntılı olduğum 1 konu var permütasyon kombinasyon olasılık.

• her konuyu hocalara geldik eski videolarından hızlıca izleyip ilk karekök ayt mat soru bankasını çözdüm. sonra da acilin sadece a+ testlerini çözdüm. konunun mantığını kavramak çok önemli ve tabii geometri kısmı. geometri iyi gelince net otomatik olarak iyi geliyor zaten onun için de karekök ayt geometriyi çözdüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 15 Net İçin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soruavcısı S kullanıcısına yanıt
    hocam ben şuan bilgi sarmal çözüyorum ve bu bitince (en geç 2 haftaya biter) endemik veya karekök almayı düşünüyorum siz bukaynakların hangisini önerirsiniz veya ikisinidemi alıp çözeyim ?
    Hocam endemik nasıl zorluğu, sizi geliştirmesi falan

• Hocam ayt matta de 1y yapmış biri olarak yazacağım. Kaynak kısmında çözmeniz gerekenler=Acil ya da 345 veya ikisi. Üstüne metinde olabilir. Apotemi fasikülleri.

Denemeleri çözme mantığınız ise şu olmalı: siz zaten konuyu kitaptan öğreniyorsunuz deneme sizin için tekrar ve eksikleri görme yolu olmalı hatta o kadar çok deneme çözünki sınavda gelen soruların çoğunun benzerini önceden görmüş olun.

Denemelerde yapamadığınız her soruyu mutlaka öğrenin. Geometri kısmında eksik konunuz varsa bi an önce kapatın. Geometri adına en önemli olan şey analitik(nokta-doğru-çember) ve dönüşüm geometrisi konularında uzmanlaşmaya çalışın.

2 günde 1 ayt mat denemesi atın ve yapamadığınız her soruyu öğrenin.

• Bilgi sarmal nasıl hocam sizce sınava benzer mi yoksa birkaç tık üstü mü

• jürklopp kullanıcısına yanıt
    Osym ile ayni seviyede hemen hemen.

Hocam cevaplarsanız sevinirim
    -Tyt matta sıkıntım yetiştirememek denemelerde mata 60 dk ayırıyorum ama 25-28 soru işaretleyebiliyorum.Netlerim de 20 lerde geliyor.Ama sınavdan sonra yetiştiremediğim sorulara baktığımda netim 30 u geçiyor.Ne yapmam lazım?
    -Ayt mat 30-35 arası geliyor.(25-30 arası geldiği de oluyor)Ayt matı 35-40 arasına nasıl sabitlerim?

• İkisi de güzel kaynak ama ben karekökü daha çok beğendim. Bence acil ve 3dye de bakabilirsin.

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Ben Kareköke benzer buldum ve güzeldi bence. Ama acil çok daha iyi.

• sayidjarrah16 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası tyt ve ayt matta sorununuzun çözümü olarak bol ve kaliteli deneme çözmek dışında bir çözüm bilmiyorum bu konuda çok yardımcı olamayacağım kusura bakmayın. Ama tyt mat taki süre sıkıntısı kesinlikle halledilebilir bir şey mesela ben Türkçede süremi kısaltmaya çalıştığımda çok zorlanıyorum ama matematikte bunu rahat sağlayabiliyorum. O yüzden süre olayını biraz genel tyt denemelerinde deneyin derim.(Özellikle Türkçesi uzun ve matematiği paragraflı olan bulabilirseniz daha iyi olur)

karekök sadece eski tip ama endemikte yeni tip sorular da koymuşlar ne dersiniz bu açıdan baksak? acilin sadece konu denemelerini çzöeceğim geçen seneden kalan
  • Hocam İlyas ı izledim temel attım 345 acil apotemi fasiküll3ri çözdüm yeterli oldu

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Ben galiba geçen senenin basımını çözmüştüm onda yeni nesil yoktu bence ben çözmedim ama bir 3dye de bakabilirsiniz.

• Hocam geçen sene 32 33 bandında gezinirdim mezun senemdeyim güzel bi pko çalıştım 36 civarı takılıyorum ha geom zaten iyiyken Bs geo soru bankası çözdüm kendimi level atlamış gibi hissettim 35 altına zor düşüyorum pkob çalış hocam ama mantığıyla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.