Şimdi Ara

acil!! P970 vs. P920 3D sizce hangisini almalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qonsensus

valla usta benim için 4.0 problem değil..2.3 yüklensin gingerbread bana yeterli olur..sonuçta telefon server almıyoruz :))

eline geçtimi optimus 3d? izlenimlerini paylaşsan keşke bizimle....
  • quote:

valla usta benim için 4.0 problem değil..2.3 yüklensin gingerbread bana yeterli olur..sonuçta telefon server almıyoruz :))

Sen içini ferah tut optimus 3D için açıklama yapıldı İCS geleceği söylendi.. LG yazılım alanında ilerlemeye basladı.
    Optimus black'te 2.3 geçiyor aralık sonunda.. bakalım nasıl olacak acaba..
  • valla custom 2.3.7 mükemmel bir hale getirmişti optimus black'i resmi 2.3'ün nasıl olacağını ben de merak ediyorum.
  • 3D al
  • beyler kart ve nakit sıkıntısı var halen ama merak etmeyin fatura kesildi yarın iptal edilip tekrar başkası üzerinden alacağım inşallah 4-5 gün içinde elime gelir sağlıcakla kalın :)
  • quote:

beyler kart ve nakit sıkıntısı var halen ama merak etmeyin fatura kesildi yarın iptal edilip tekrar başkası üzerinden alacağım inşallah 4-5 gün içinde elime gelir sağlıcakla kalın :)

Hadi hayırlı olsun o halde sana
  • Evet beyler artık aranızdayım ama büyük bir hüsranla aranızdayım mevzuyu anlatması çok uzun sürer ki mesaj tarihlerinden belli zaten telefonu aldım fakat ailemden habersiz aldım onlarda karşı çıktılar sinir kavga gürültü 1 haftalıkken sattım telefonumu içimde ukte kaldı ama ne yapalım olacağı varmış..ben sadece bu 1 haftalık izlenimlerimi çok kısa özetle geçmek isterim ki bu 3D gerçekten her yönüyle alınmaya değer bir telefon gerek netteki ve bluetooth hızı gerek çift kanal oluşu (bu gerçekten fark ediyor) gerek 1080p siyle , gerek 4.3 inch le gerçekten şahaneydi önerim LG ile yola devam etmenizdir...şimdi ki planım da para sorun oldu artık optimus blacke dönüş yapacağım inşallah merakta bıraktıysam affola...kendinize iyi bakın SAYGILARIMLA

alp
  • bilader bence optimus black al illa 3d oyun oynicam foto video çekecem diyorsan ozaman yanına bitanede 3ds al temm telefonun süper olsun hem oyunların
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

bilader bence optimus black al illa 3d oyun oynicam foto video çekecem diyorsan ozaman yanına bitanede 3ds al temm telefonun süper olsun hem oyunların

O öyle olmuyor işte, arada performans farkı var. Ama benim için farketmez diyorsanız siz bilirsiniz sonuc olarak hız konusunda sıkıntı yaşamazsınız.. Optimus black'te güzel cihazdır bende kullanıyorum ve memnunum bu zamana kadar bi arızası olmadı.. Madem bütçen yetmiyor bu seçim oldukça iyi olur senin adına. bu fiyata alınabilecek en mantklı smartphone optimus black'tir.
  • BEYLER BLACK'i YARIN TESLİM ALIYORUM İNŞ...ASLINDA İÇİMDE UKTE KALDI 3D Bİ BAŞKAYDI AMA BLACK YETERLİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
    ÖNERİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM PROGRAM VE OYUN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM...TEŞEKKÜRLER
  • quote:

BEYLER BLACK'i YARIN TESLİM ALIYORUM İNŞ...ASLINDA İÇİMDE UKTE KALDI 3D Bİ BAŞKAYDI AMA BLACK YETERLİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
    ÖNERİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM PROGRAM VE OYUN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM...TEŞEKKÜRLER

Sen bilirsin, Optimus black'te güzeldir. Alınca konu altında tekrar belirt meraklandırma bizi hadi hayırlı olsun.
  • Bugün teslim aldım şuan elimde OB fakat sorum olacak evde wifi bağlatıma bağlıyım menüdeki android market uygulamasına giriyorum işlem yapılırken sağlam bir bağlantı kurulamadı diyor çözemedim...?
  • quote:

Bugün teslim aldım şuan elimde OB fakat sorum olacak evde wifi bağlatıma bağlıyım menüdeki android market uygulamasına giriyorum işlem yapılırken sağlam bir bağlantı kurulamadı diyor çözemedim...?

Peki tarayıcınızla herhangi bir internet sitesine giriş yaptığınızda herhangi bir sorun oluyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

quote:

Bugün teslim aldım şuan elimde OB fakat sorum olacak evde wifi bağlatıma bağlıyım menüdeki android market uygulamasına giriyorum işlem yapılırken sağlam bir bağlantı kurulamadı diyor çözemedim...?

Peki tarayıcınızla herhangi bir internet sitesine giriş yaptığınızda herhangi bir sorun oluyormu ?

olmuyor kanka hallettim o sorunu
    çözdüm senden yardım isteyeceğim...yüklediğim uygulamaları silmek istedim ayarlardan uygulamalara girdim oradan uygulamalaın yönetimine giriyorum uygulamaya dokunuyorum kaldı veri sil vs seçenkeleri geliyor fakat oyunu kuruyorsun örneğin oyun 300 mb fakat yönetici kısmında sadece setup görünüyor 25mb setupı kaldırıyorum ama oyun full olarak silinmiyor sanırım bana yol göster

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

quote:

olmuyor kanka hallettim o sorunu
    çözdüm senden yardım isteyeceğim...yüklediğim uygulamaları silmek istedim ayarlardan uygulamalara girdim oradan uygulamalaın yönetimine giriyorum uygulamaya dokunuyorum kaldı veri sil vs seçenkeleri geliyor fakat oyunu kuruyorsun örneğin oyun 300 mb fakat yönetici kısmında sadece setup görünüyor 25mb setupı kaldırıyorum ama oyun full olarak silinmiyor sanırım bana yol göster

Evet mantıksal olarak öyle silmeli. Telefonun içerisinden save dosyalarını silmek için polaris office programına girmelisin ve oyunun sd dosyalarını bulup silmelisin. Bunu telefonu bilgisayara bağlayarakta yapabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.