Şimdi Ara

acil öneri lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar güncel telefonum xperia neo v bozulduğundan dolayı yeni bi telefona ihtiyacım var. bütçem max 1000-1200 tl. android cihaz istiyorum. beklentilerim oyunlarda sıkıntı çıkarmasın, hafızadan yana bi derdim olmasın(neo v de bunu yaşıyodum, hafıza kartında yer olmasına rağmen dahili hafızada yer olmadığı için uygulama silmeden yeni uygulama indiremediğim oldu) performans saç baş yoldurmasın ekran 4,5 inçden aşağı olmasın istiyorum. 0 alacağım ve yine sony almak istiyorum. sizin tavsiyeleriniz nelerdir. ayrıca telefonun en az 1,5-2 yıl güncelliğini korumasını istiyorum. yeni gelecek güncellemeleri alması iyi olur. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar. birde bu cihazı en kısa sürede almalıyım.

edit: bütçe yükseldi 1500 tl oldu, marka önemli değil artık bu hafta içinde almam lazım yeni önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetavcı -- 23 Mart 2013; 14:32:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

Sony Xperia S modeline bakabilirsiniz.

dahili hafıza ne kadar acaba bir bilginiz var mı? telefon güzel ama biraz fazla uzun gibi geldi bana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcı

quote:

dahili hafıza ne kadar acaba bir bilginiz var mı? telefon güzel ama biraz fazla uzun gibi geldi bana.

32gb olarak görünüyor

evet hocam bende şimdi baktım, fakat cihaz piyasaya çıkalı yaklaşık 1 yıl olmuş. ben daha yakın zamanda çıkmış bi cihaz almak istiyorum. çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

32gb olarak görünüyor

evet hocam bende şimdi baktım, fakat cihaz piyasaya çıkalı yaklaşık 1 yıl olmuş. ben daha yakın zamanda çıkmış bi cihaz almak istiyorum. çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.

O zaman Sony Xperia P öneririm.

bi inceliyim p yi.

• yerinde olsam madem sony diyosun berken21 arkadaşın dediğini alırdım kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuncu9

yerinde olsam madem sony diyosun berken21 arkadaşın dediğini alırdım kesinlikle

peki s ile kıyaslarsak hangisi daha başarılı sizce hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarı
  • yukarı
  • xperia s yada xperia ion

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta alacaksınız s veya ion eğer yaza kadar beklerim diyorsanız yeni sp yi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

bu hafta alacaksınız s veya ion eğer yaza kadar beklerim diyorsanız yeni sp yi öneririm

hocam nexus 4 hoşuma gitmeye başladı o fiyata s3ten daha stabil ve performanslı bi cihaz, hatta akıcılığı note 2 kadar iyi gibi siz ne dersiniz, sorunları var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.