Şimdi Ara

ACİL NOTEBOOK ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün; 14:18:31 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM
    MERHABA ARKADAŞLAR BU HAFTA İÇİNDE BİR NOTEBOOK ALCAM AKLIMDA 3 SEÇEneK VAR ÖNCELİKLE KULLANIM AMACIMI YAIZIYM
    1)BEN TAM BİR BİLGİSAYAR MANYAGI OLDUGUM İÇİN ÖNCELİKLE PİYASADAKİ OYUNLARDA CRYSİS 2-3 GTA 4 MODERN WARFARE 3 GİBİ OYUNLARDA EN YÜKSEK veYA ORTA GRAFİKLERDE KASMAMASI
    2)İZLEDİGİM VİDEOLARDA KASMAMASI LAZIM FİLM İZLERKEN VB... WİFİSİ İYİ OLMALI ÇEKİM MESAFESİ FAZLA VE İYİ OLMALI VE ISINMA SORUNUN OLMAMASI
    YANİ İNTERNET HIZI İYİ OLAN KALİTELİ SAGLAM DAYANIKLI GÜZEL Bİ PC LAZIM SİZDE BİRŞEYLER ÖNEREBİLRSİNİZ FİYAT SINIRIM 1000-1750 TL BENİM AKLIMDAKİ MODELLER

1)SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP350V5C-S0FTR NOTEBOOKhttp://www.teknosa.com/...np350v5c-s0ftr-notebook FİYATI 1549 TL DİR İ-7 İŞLEMCİ 8 GB RAM VB VB... ORDA ÖZELLİKLER var SİZ İNCELEYİNİZ

2)ASUS NB K55BJ-SX047H BU PC DE GÜZEL GEÇEN BABAMA ALMIŞTIM BUNDA 8GB RAM 2 GB EKRAN KARTI İ5 İŞLEMCİ VAR BUNU BEN 1550 TL YE ALMISTIM SİMDİ 2239 TL OLMUS AMA BU 1 TB LİK VERSİYONU LİNKhttp://www.teknosa.com/...s-k55vj-sx235h-notebook

3)VE SON OLARAK ARKDAŞIMIN BANA ÖNERDİĞİ Dell Inspiron 5110 B45B67 Notebook BU PC DEDE 6 GB RAM OLMASI LAZIM VE İ5 İŞLEMCİ BUDA 1100 TL LİNKİhttp://www.electroworld...tasinabilir-bilgisayar/

EVET ARKADAŞLAR BEN AKLIMDAKİ PC LERİ YAZDIM SİZCE EN İYİSİ VE EN FİYATI MAKUL OLAN HANGİSİ BU FİYAT ARALIGINDA SİZDEN TAVSİYEDE BEKLİYORUM...

• Dostum merhaba,

Biraz araştırdım boş vaktime denk gelmişken senin kriterlerine göre ve 2 adet gözüme takılan kampanyalı notebook buldum. Öncelikle söylemem gerek şey, ısınmama konusunda en iyi markalardan biri ASUS'tur. Belki de en iyisi ama bu konuya çok kolay çözüm bulabilirsin harici soğutucu ile..

Bulduğum asus ;http://www.hizlial.com/asus-k56cb-xx274d-i7-3537u-20ghz-8gb-1tb-4gb-gt740m-156-freedos-not/30.001.1196.0690 >> Fiyatı senin aralığının biraz üstünde ama sağlam ve güzel bir makinadır. Bana sorarsan bunun yerine şimdi vereceğim MSI'ı tercih etmelisin.

Buyrun bu da MSI ;http://www.hizlial.com/msi-ge60-0nd-459xtr-i5-3230qm-26ghz-8gb-750gb-2gb-gtx660m-156-freed/30.001.1473.0167 >> MSI notebook gayet iyidir, zaten bu modelinde bu fiyata olması beni şaşırttı gayet güzel bir alet, dediğin oyunları çok rahat oynayabileceğin(yüksek ayar dahil), ısınma sorunu olacağını sanmıyorum olursa hemen harici bir tane soğutucu alırsın 50-55 tl, o açıdan sıkıntın olmasın her notebook ısınır o dediğin oyunlarda.

Benim gözüme takılanlar bunlar umarım yardımcı olur.

İyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kusera -- 6 Haziran 2013; 21:13:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kusera

Dostum merhaba,

Biraz araştırdım boş vaktime denk gelmişken senin kriterlerine göre ve 2 adet gözüme takılan kampanyalı notebook buldum. Öncelikle söylemem gerek şey, ısınmama konusunda en iyi markalardan biri ASUS'tur. Belki de en iyisi ama bu konuya çok kolay çözüm bulabilirsin harici soğutucu ile..

Bulduğum asus ;http://www.hizlial.com/asus-k56cb-xx274d-i7-3537u-20ghz-8gb-1tb-4gb-gt740m-156-freedos-not/30.001.1196.0690 >> Fiyatı senin aralığının biraz üstünde ama sağlam ve güzel bir makinadır. Bana sorarsan bunun yerine şimdi vereceğim MSI'ı tercih etmelisin.

Buyrun bu da MSI ;http://www.hizlial.com/msi-ge60-0nd-459xtr-i5-3230qm-26ghz-8gb-750gb-2gb-gtx660m-156-freed/30.001.1473.0167 >> MSI notebook gayet iyidir, zaten bu modelinde bu fiyata olması beni şaşırttı gayet güzel bir alet, dediğin oyunları çok rahat oynayabileceğin(yüksek ayar dahil), ısınma sorunu olacağını sanmıyorum olursa hemen harici bir tane soğutucu alırsın 50-55 tl, o açıdan sıkıntın olmasın her notebook ısınır o dediğin oyunlarda.

İyi akşamlar

kardeşim bana zamanını ayırdıgın için sana çok teşekkür ediyorum sna bi sorum bu msı markasını hiç duymadım herkez iyi diyor neyin nesidir kimin fesidir bilmiyorum ilk defa duydum msi yı yani öyle çin malı kötü bişeymi yoksa iyi bişey mi bna bunu acıklarmısın

• Benimde henüz 1 hafta önce araştırma üzerine öğrendiğim bir marka ve şu anda oyun notebook klasmanında en büyüklerden. Güven konusunda sıkıntı çekmezsin harika bir marka ve ürünleri de mükemmeldir. Gönlün rahat olsun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h19071907

quote:

Dostum merhaba,

İyi akşamlar

kardeşim bana zamanını ayırdıgın için sana çok teşekkür ediyorum sna bi sorum bu msı markasını hiç duymadım herkez iyi diyor neyin nesidir kimin fesidir bilmiyorum ilk defa duydum msi yı yani öyle çin malı kötü bişeymi yoksa iyi bişey mi bna bunu acıklarmısın

kardeş bak bide bu msi ya bi adam sorunlu die şikayet ediyo linkini vereyim http://forum.donanimhaber.com/m_73438889/tm.htm
    yani bu verdigim samsung kötümü fiyatı filan i7 işlemci 8 gb ram 2 gb ekran kartı var ve 1500 tl msi ise 8 gb ram 2 gb ekran kartı i5 işlemci var 1800 tl ben aradaki farkı ögrenebilirmiyim

• quote:

Benimde henüz 1 hafta önce araştırma üzerine öğrendiğim bir marka ve şu anda oyun notebook klasmanında en büyüklerden. Güven konusunda sıkıntı çekmezsin harika bir marka ve ürünleri de mükemmeldir. Gönlün rahat olsun yani.

quote:

Benimde henüz 1 hafta önce araştırma üzerine öğrendiğim bir marka ve şu anda oyun notebook klasmanında en büyüklerden. Güven konusunda sıkıntı çekmezsin harika bir marka ve ürünleri de mükemmeldir. Gönlün rahat olsun yani.

kardeş bak bide bu msi ya bi adam sorunlu die şikayet ediyo linkini vereyimhttp://forum.donanimhaber.com/m_73438889/tm.htm
    yani bu verdigim samsung kötümü fiyatı filan i7 işlemci 8 gb ram 2 gb ekran kartı var ve 1500 tl msi ise 8 gb ram 2 gb ekran kartı i5 işlemci var 1800 tl ben aradaki farkı ögrenebilirmiyim

• quote:

quote:

quote:

kardeş bak bide bu msi ya bi adam sorunlu die şikayet ediyo linkini vereyimhttp://forum.donanimhaber.com/m_73438889/tm.htm

Öncelikle, o arkadaşın sıkıntısı sadece işletim sisteminden kaynaklı, içinde Win. 8 yüklü notebook alırsan öyle bir sorunla karşılazmazsın. İstersen forumu arayabilirsin en az sıkıntı çekilen laptop markası MSI'dır.

Samsung'a gelince o verdiğin linki açamıyorum dostum, tekrar kontrol edip bir daha gönderebilir misin bana? Ondan sonra yorum yapabilirim senin için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP ÖNERİSİ
    4 ay önce açıldı
    Laptop önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle, o arkadaşın sıkıntısı sadece işletim sisteminden kaynaklı, içinde Win. 8 yüklü notebook alırsan öyle bir sorunla karşılazmazsın. İstersen forumu arayabilirsin en az sıkıntı çekilen laptop markası MSI'dır.

Samsung'a gelince o verdiğin linki açamıyorum dostum, tekrar kontrol edip bir daha gönderebilir misin bana? Ondan sonra yorum yapabilirim senin için.

quote:

http://www.teknosa.com/urunler/125032447/samsung-np350v5c-s0ftr-notebook
    al kardeş

• İlk olarak arada 300 tl gibi bir fark var. Neden böyle söyleyelim; işlemdi, HDD, bellek bunlar aynı farklılık ekran ve grafik kartından geliyor. MSI'da Full HD bir ekran varken 1920x1080, Samsung'ta sadece HD özellikte bir ekran var ve en önemlisi MSI'da GTX660M ekran kartı var. Bak kardeşim bu ekran kartıyla piyasadaki oyunların %95ini en son ayarda oynarsın. Samsung'ta bu zor tabi. Zaten söylemiştin oyun manyağıyım diye, o yüzden senden full hd açıp oynamanı beklerim

Şunu da ekleyeyim; MSI'da bulunan özellikte farklı bir marka laptop ararsan muhtemelen 500 tl daha pahalı olacaktır. MSI bizim piyasada fiyat/performans olarak en iyilerden birisidir. Kesinlikle Samsung yerine bu gösterdiğim MSI'yı tavsiye ederim. Sen yine sor birkaç kişiye daha, belki benim kaçırdığım bir nokta vardır.

• quote:

İlk olarak arada 300 tl gibi bir fark var. Neden böyle söyleyelim; işlemdi, HDD, bellek bunlar aynı farklılık ekran ve grafik kartından geliyor. MSI'da Full HD bir ekran varken 1920x1080, Samsung'ta sadece HD özellikte bir ekran var ve en önemlisi MSI'da GTX660M ekran kartı var. Bak kardeşim bu ekran kartıyla piyasadaki oyunların %95ini en son ayarda oynarsın. Samsung'ta bu zor tabi. Zaten söylemiştin oyun manyağıyım diye, o yüzden senden full hd açıp oynamanı beklerim

Şunu da ekleyeyim; MSI'da bulunan özellikte farklı bir marka laptop ararsan muhtemelen 500 tl daha pahalı olacaktır. MSI bizim piyasada fiyat/performans olarak en iyilerden birisidir. Kesinlikle Samsung yerine bu gösterdiğim MSI'yı tavsiye ederim. Sen yine sor birkaç kişiye daha, belki benim kaçırdığım bir nokta vardır.

kardeş bu konuda sana güveniyorum inanıyorum bu msi içime sindi yanlız suan nete filan baktım sorunlu çıkıyor windows8 yüklenmiyor teknik servis garantisi ilgilenmiyor die bisürü şikayetleri var bu yüzden güvenemiyorum sence napmalıyım :D

• Dediğim gibi bilgisayarı alırken içinde Windows 8 yüklenmişse al, eğer o haliyle sorun çıkarırsa garanti direk ilgilenir ama sen kendin yüklediğinde sorun çıkarsa garantinin onu içereceğini sanmıyorum. Şahsen ben bu ay sonu msi alıcam içinde Windows 8 yüklü haliyle. Yine de mutlaka birkaç kişiye daha danış bu konuyla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackSp@rrow

MSI GE60 öneririm.Fakat freedos olduğu için kendin işletim sistemi alıp yüklemen gerekecek.

kardeşim bu fredos nedir ben onu anlamadım ben zaten w8 kullanmıcam bana windows 7 64 bit olsun yeterde bu fredos ney onu anlamadım ben
  • quote:

quote:

quote:

MSI GE60 öneririm.Fakat freedos olduğu için kendin işletim sistemi alıp yüklemen gerekecek.

kardeşim bu fredos nedir ben onu anlamadım ben zaten w8 kullanmıcam bana windows 7 64 bit olsun yeterde bu fredos ney onu anlamadım ben

Yani laptop'u aldığında içinde işletim sistemi gelmeyecek.Sen sonradan para verip bir de işletim sistemi alacaksın.Normal mağazalardan alacaksan (bimeks ,teknosa vb.) freedos satmazlar onlar daha çok internet üzerinden alışveriş yapılan sitelerde bu freedos yaygındır.HA birde vatanbilgisayar satıyor bildiğim kadarıyla.

tamamda şimdi yani freedos ya işletim sistemi windowsla gelmiyomu yani linux tabanlı başka işletim sistemimi windowsdan farklı mac gibi bişeymi :D onu merak ettim

• Windows 8 yüklenmiş halde alman senin için daha avantajlı olur, sıkıntı çekmezsin o tedirgin oldugun alanda.
  • quote:

Windows 8 yüklenmiş halde alman senin için daha avantajlı olur, sıkıntı çekmezsin o tedirgin oldugun alanda.

hmm peki kardeşim bu msi nin bi sürü ge60 serisi var ben hangisini almalıyım bilmiyorum yardım edermisin site linki filan verirmsiniz acaba
  • 1. SAMSUNG 350V5X-S05TR i7-3630 Ekran k. 1.696,38 TL siteye git

Yeni nesil i7 işlemci Amd Radeon HD 7670M 2 GB Grafik belleği 4 GB DDR3 1600 Mhz 750 GB 7200 rpm Sata usb 3.0

2. DELL INS 5521 G33W81C i5-3337U 8GB 1TB 1.571,46 TL siteye git

Ekran Kartı AMD Radeon HD 8730M 2 GB Harici Grafik Belleği 8 GB DDR3 1600MHz 1 TB HDD i5 işlemci

İstersen Bunları da bir gözden geçirebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperium -- 7 Haziran 2013; 10:35:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: imperium

1. SAMSUNG 350V5X-S05TR i7-3630 Ekran k. 1.696,38 TL siteye git

Yeni nesil i7 işlemci Amd Radeon HD 7670M 2 GB Grafik belleği 4 GB DDR3 1600 Mhz 750 GB 7200 rpm Sata usb 3.0

Ekran Kartı AMD Radeon HD 8730M 2 GB Harici Grafik Belleği 8 GB DDR3 1600MHz 1 TB HDD i5 işlemci

Tavsiyelerin güzel ama oyuncu bilgisayarında AMD ekran kartı önerilmez. Isınma sorun olur.

msi ge60 en ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kusera -- 7 Haziran 2013; 18:43:42 >

• quote:

quote:

Tavsiyelerin güzel ama oyuncu bilgisayarında AMD ekran kartı önerilmez. Isınma sorun olur.

msi ge60 en ideal

peki kardeşim bu msi nin windows 8 yüklüsünü nerden bulabilirm ve sana şunu sorcamhttp://www.teknosa.com/urunler/125032554/asus-k55vj-sx235h-notebook bu pc ile senin verdigin msi nin arasında ne gibi performans farkı olur onu sorcaktım özellikleri aynı çünki sana sorm bide

• quote:

quote:

quote:

msi ge60 en ideal

peki kardeşim bu msi nin windows 8 yüklüsünü nerden bulabilirm ve sana şunu sorcamhttp://www.teknosa.com/urunler/125032554/asus-k55vj-sx235h-notebook bu pc ile senin verdigin msi nin arasında ne gibi performans farkı olur onu sorcaktım özellikleri aynı çünki sana sorm bide

Hemen açıklayalım;

MSI artıları ; Full HD ekran, çok çok daha iyi bir ekran kartı GTX 660M

ASUS artıları ; 250 GB daha fazla depolama yeri.

Diğer 2-3 fark var onlar performansa etki etmiyor o yüzden onları yazmadım.

Asus'u alırsan oynayacağın oyunlardaki görüntü kaliten MSI'dan çok daha az olacaktır. Biri GT diğeri GTX bu farkı göz ardı etmemelisin. Daha iyi anlaman için bu siteye git dostum ;http://www.nvidia.com.tr/object/geforce-family-tr.html

Alt tarafta dizüstü için sıralama var. Oradan bak GTX 660M ile GT 635M farkına.

Diğer konu, Win. 8 yüklü olanı alacağın yerde yazar özelliklerinde, işletim sistemi veya yazılım başlığı altında.Sana gösterdiğim MSI mesela Win. 8 değil maalesef ve yüklerken sıkıntı çıkartabilir ama Win. 8 yüklü bulursan ve aldığında hata çıkarsa ve ürün garantiliyse hemen götürürsün hallederler. Ama dediğim gibi sen yine de Win.8 yüklü al.

• quote:

quote:

quote:

quote:

msi ge60 en ideal

Hemen açıklayalım;

MSI artıları ; Full HD ekran, çok çok daha iyi bir ekran kartı GTX 660M

ASUS artıları ; 250 GB daha fazla depolama yeri.

Diğer 2-3 fark var onlar performansa etki etmiyor o yüzden onları yazmadım.

Asus'u alırsan oynayacağın oyunlardaki görüntü kaliten MSI'dan çok daha az olacaktır. Biri GT diğeri GTX bu farkı göz ardı etmemelisin. Daha iyi anlaman için bu siteye git dostum ;http://www.nvidia.com.tr/object/geforce-family-tr.html

Alt tarafta dizüstü için sıralama var. Oradan bak GTX 660M ile GT 635M farkına.

Diğer konu, Win. 8 yüklü olanı alacağın yerde yazar özelliklerinde, işletim sistemi veya yazılım başlığı altında.Sana gösterdiğim MSI mesela Win. 8 değil maalesef ve yüklerken sıkıntı çıkartabilir ama Win. 8 yüklü bulursan ve aldığında hata çıkarsa ve ürün garantiliyse hemen götürürsün hallederler. Ama dediğim gibi sen yine de Win.8 yüklü al.

aynen kardeş gtx ile gt ile bayagı bi fark varmıs :) bu ay bana yüklü miktar para gelcek birisinden alacagım varda bu msi nin w8 yüklüsünü nerden bulabilirm bide nakit fiyatı ile kdv dahil farklı fiyatarı biri 1600 biri 1800 bunu acıklarmısın sitede iki tane fiyat var bak

http://www.hizlial.com/msi-ge60-0nd-459xtr-i5-3230qm-26ghz-8gb-750gb-2gb-gtx660m-156-freed/30.001.1473.0167

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.