Şimdi Ara

Acil nöbetindeyim, yanımda pediatri uzmanı abi oturdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siteyi gösterdim, Ankaratıplı'nın konusunu gördü kahkahayı bastı.

Abi dürüst konuş kaç alıyorsun, ben maksimum 45 aldım, genelde 40 civarı dedim. Sen kaç alıyorsun dedim. Valla dedi, 75'in üzerini daha göremedim. Genelde 65- 75 civarı alıyormuş, her şey dahil. Bu adam uzman doktor.

Ankaratıplı'nın konusunu gösterdim, kahkaha attı, bu doktor mu, niye yalan söylüyor dedi.

Yok daha öğrenci dedim, belli oluyor dedikten sonra yanımdan gitti.Acil nöbetindeyim, yanımda pediatri uzmanı abi oturdu 

• Sevgili çocuğum, ek mesaiye giren şeyi maaşa niye ekliyorsun? Jandarma da yapıyor ek mesai, Polis de yapıyor, Öğretmen de yapıyor ama yazmıyor. Sen niçin ek mesaini maaş gibi gösteriyorsun? Ben onu almak için ekstra çalışıyorum, o zaman taksiye çık, onu da ekle maaşımız 200k de.

OLM SEN BURADA DOKTORLUK BİLE YAPMIYORSUN, BEN ÇALIŞIYORUM LAN. SEN ABD'YE KAÇMAYA NİYE ÇALIŞIYORSUN MADEM 100K PARA VAR. HASTA MISIN DELİRTME BENİ YETER AGA BE BU NEDİR BÖYLE, NASIL BİR ÇOCUK YA, ANLATIYORSUN ANLAMIYOR

Ana maaşım diye anlattım ama siz bir tık oksimoron olduğunuz için size her seferinde baştan anlatmak gerekiyor. Maaşın emekliliğe yansıyan ve sabit kısmına maaş denir.

Maliyeden yatan emekliliğe yatan maaş: MALMAAŞ diyelim buna

Taban ek ödeme: TABÖ diyelim buna.

Teşvik ek ödeme: TEŞÖ diyelim buna

Ek mesai: EKMELEDDİN diyelim buna.

MALMAAŞ: 19.000 ALDIM DAHA EN SON.

TABÖ: 6700 ALDIM.

SABİT KISMI NAPTI TOPLA BAKALIM: 25.700

TEŞÖ + EKMELEDDİN = HER AY DEĞİŞİYOR, EN SON ALDIĞIM 15.000

TOPLA HEPSİNİ: 25.700 + 15.000 = 40.700

Yeter artık, bu kadar akılsızsanız, anlayamıyorsanız zaten tıp falan yazmayın.

• hani 20 alıyordun doktorum yavaş yavaş yükseliyoruz 2 haftaya ankaratıplının rakamlara ulaşırız inş xd

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 65-75 gayet iyi işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beymen müdavimi kullanıcısına yanıt

Ana maaşım diye anlattım ama siz bir tık oksimoron olduğunuz için size her seferinde baştan anlatmak gerekiyor. Maaşın emekliliğe yansıyan ve sabit kısmına maaş denir.

Maliyeden yatan emekliliğe yatan maaş: MALMAAŞ diyelim buna

Taban ek ödeme: TABÖ diyelim buna.

Teşvik ek ödeme: TEŞÖ diyelim buna

Ek mesai: EKMELEDDİN diyelim buna.

MALMAAŞ: 19.000 ALDIM DAHA EN SON.

TABÖ: 6700 ALDIM.

SABİT KISMI NAPTI TOPLA BAKALIM: 25.700

TEŞÖ + EKMELEDDİN = HER AY DEĞİŞİYOR, EN SON ALDIĞIM 15.000

TOPLA HEPSİNİ: 25.700 + 15.000 = 40.700

Yeter artık, bu kadar akılsızsanız, anlayamıyorsanız zaten tıp falan yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A9B6973B -- 20 Temmuz 2023; 20:33:40 >
  • 75 güzel para bu arada.

• en sevdigin bira hangisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çyls Ç kullanıcısına yanıt

UZMAN MAAŞI

UZMAN 12 SENE SONRA ALACAĞIN PARA DEMEK. SEN UZMAN OLANA KADAR BUNU ALAMAZSIN HOŞ DA, UZMANLIK YAPACAĞIN DA BELLİ DEĞİL.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beymen müdavimi kullanıcısına yanıt

Kullanmıyorum

• yine yalan söylüyor bu niye böyle

taban ek ödemeli taban maaşın 30bin sen %27 vergi dilimine mi girdin 25 alıyorsun??????????

ve nöbetin yok mu senin nöbet eklemiyorsun

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Sevgili çocuğum, ek mesaiye giren şeyi maaşa niye ekliyorsun? Jandarma da yapıyor ek mesai, Polis de yapıyor, Öğretmen de yapıyor ama yazmıyor. Sen niçin ek mesaini maaş gibi gösteriyorsun? Ben onu almak için ekstra çalışıyorum, o zaman taksiye çık, onu da ekle maaşımız 200k de.

OLM SEN BURADA DOKTORLUK BİLE YAPMIYORSUN, BEN ÇALIŞIYORUM LAN. SEN ABD'YE KAÇMAYA NİYE ÇALIŞIYORSUN MADEM 100K PARA VAR. HASTA MISIN DELİRTME BENİ YETER AGA BE BU NEDİR BÖYLE, NASIL BİR ÇOCUK YA, ANLATIYORSUN ANLAMIYOR

• Sanki uzman olana kadar hiç para almıyon mu asistanlıkta da 45-50 civarı 4 yıl mis gibi alırsın paranı sonra uzman oldun mu 65-75 işte ne güzel

• Çyls Ç kullanıcısına yanıt

şu şekil çalışma şartlarından habersiz olacaksın

• onlara da ekleyin hocam

buradaki öğrencilere niye 10bin nöbet eksik söylüyorsunuz

45e 10 da ekle 55bin

• Hocam madem bu kadar mutsuzsun tus çalış kazan iyi bir bölüm keyfine bak

• Genel itibariyle gençlik ve gelecege dair ümidim buradaki gençlere hekimliğin ülkede bitmiş olduğunu anlatırken tükeniyor. Gelenlerin de çok farklı olmadığını, benim yaptığım hatayı yapmaya devam edeceğini görüyorum. Ne yazık ki buradan kacacağım. O zaman umarim siz de kaçmayı başarırsiniz da doktor olmanız gerçekten bir işe yarar.

Sevgiler.

• Hocam bu ülkede hangi meslek grubu bitmedi ki ama senin sadece tıpı hedef göstermen garip

• hekimlik nasıl bitsin tam tersine beyaz yasalarla çok daha canlandı

*** 15-17 nöbetten tutulan nöbet sayısı 8e indi

*** her pole sekreter atandı ve hekim sadece hekimlik yapacak atanmayan yerlere de yeni atama ile atanacak daha geçen 35bin sekreter atandı

*** şiddet yasası katalog suçlar arasına aiındı ve cezaları artırıldı ama burada yeni düzenlemeler de yapılmalı

*** malpraktis davalarında kasıl olmadıkça (hiçbir malpraktiste kasıt çıkmadı zaten kasıtın cezası hapis) cezaları devlet ödeyecek

*** intern maaş bin liradan 12bin liraya çıkarıldı

*** daha çok var saymakla bitmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.