Şimdi Ara

Acil Monitör - TV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar laptop'u bağlayacağım aynı zamanda tv olarak kullanacağım bir monitör arıyorum. nette birkaç seçeneğe rastladım ancak hiçbir bilgim olmadığı için buraya sormak istedim. ekran 23inç ve civarı olması tercihimdir. Fiyat olarak en fazla 450-500 tl arasında düşünüyorum. HDMI girişi mutlaka olmalı.

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Computer Engineer
  • TV olarak kullanırken SCART bağlayacak mısın? Yoksa karasal yayın vs. mi lazım?

Computer Engineer
  • uppp

Computer Engineer
  • Kasasal yayın lazımsa monitörleri elemen lazım, TV alacaksın.
  • http://www.lg.com/tr/monitor/lg-M2255D FullHD LED+IPS teknosa da 500TL bonus kartın varsa 2 ay ertelemeli 12 ay taksit var çift hdmi girişli 1 scart girişi vardır ben bu cumartesi aldım çok ta memnunum

Orijinalden alıntı: demirkoparan

http://www.lg.com/tr/monitor/lg-M2255D FullHD LED+IPS teknosa da 500TL bonus kartın varsa 2 ay ertelemeli 12 ay taksit var çift hdmi girişli 1 scart girişi vardır ben bu cumartesi aldım çok ta memnunum

Hocam size birkaç sorum olacak o zaman. Bugün internette bakarkan bu ürünü görmüştüm ancak LG hakkında çekincelerim var. Misal daha önce LG monitör almıştım, monitörden dolayımıydı bilmiyorum ama gözü acayip yoruyordu renkler çok canlıydı ve ayarlarla o kadar oynamama rağmen bir türlü düzeltememiştim ve sonunda sattım.
    - Bunda böyle bir sorun varmı?
    - Kumandası var sanırım?
    - Görüntü netliği nasıl size göre PC ve TV olarak ayrı ayrı değerlendirirseniz sevinirim.
    - Son olarak bu paraya değecek bir cihazmı?

Şimdiden teşekkürler.

Edit: kliksa'da 450tl hocam :S Eğer imkanınız varsa iade edip burdan da alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoom_grange -- 21 Kasım 2012; 21:49:04 >

Computer Engineer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil TV Tavsiyesi Lütfen
    2 yıl önce açıldı
    55" TV Önerisi - Acil
    4 ay önce açıldı
    TV Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde önceden lg monitörüm vardı sizin bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım hiç, ayarları iyi yaparsanız sorun olmuyor. Bu cihazı ilk açtığımda görüntü çok parlaktı sonra ayar ettim şuan gayet güzel gözlerimi yormuyor parlaklığınıda ayar ettim sorun yok. Cihaz da enerji tasarruf ve süper enerji saving modları var, isterseniz o modlar da kullanabilirsiniz parlaklık açısından. Resim modlarında çeşitli ayarlar yapılmış seçenekler var, dilerseniz bu ayarları kullanırsınız dilerseniz kendiniz ayar edip öle kullanırsınız ben şahsen kendim ayar ettim kullanıyorum 4 gündür kullanıyorum çok da memnunum

- bu tv monitörde öyle bir sorun yok şuan
    - kumandası var
    - görüntü netliği bana göre güzel hem pc olarak hem tv olarak hd yayınlarda çok güzel görüntü veriyor sd yayınlarda da normal bir görüntüsü var
    - son olarak bu paraya bana göre değer piyasada çok araştırdım bu türde full hd olanlar 600 tl den başlıyor onların çoğunda da ıps yok. ıps olanlar daha da pahalı

• kliksa da göremedim link verirsen sevinirim

kliksa da göremedim link verirsen sevinirim

Öncelikle teşekkür ederim yorumlarınız için. Bir denk getirip önce görüp sonra almayı düşünüyorum. Parlaklık konusunda da sanırım acemiliğime geldi. :)

Kliksa linki:http://www.kliksa.com/UrunDetay/bilgisayar-tablet/lcd-monitor/900373071

Computer Engineer
  • link için teşekkürler. Tabiki de canlı görmeniz çok önemli imkanınız varsa bire bir görüp almanız sizin için daha iyi olur. hatta size şunu söyliyeyim, bu tv monitör de beyaz rengi gördükten sonra eski monitörüm deki sarımtrak beyaz mış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkoparan -- 22 Kasım 2012; 11:19:17 >

• videodaki m2252 modeli ama aynı özelliklere sahip, detaylı fikir sahibi olabilmen için

http://www.lg.com/tr/PDFServlet.pds?docID=lge20_xml2fo2pdf&keys=M2252D,M2255D&localeCode=TR&categoryUrl=/tr/monitor&bvHidden=true link te M55 serisi ile M52 serisi arasındaki fark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkoparan -- 22 Kasım 2012; 15:35:08 >

• Hocam o beyazlık kavramını bende eski laptop'umdan bu laptop'a geçince anlamıştım:)))

Cidden çok güzel alet. Video çok iyi oldu teşekkür ederim. Size bir sorum daha olacak. Videoda dikkatimi çekti, usb girişin üst kısmında kart girişi var. Herhangi bir receiver'a ihtiyaç duymadan digital yayın almak için kullanılıyor o giriş. Monitörde de mevcut mu?

Computer Engineer
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoom_grange

Hocam o beyazlık kavramını bende eski laptop'umdan bu laptop'a geçince anlamıştım:)))

Cidden çok güzel alet. Video çok iyi oldu teşekkür ederim. Size bir sorum daha olacak. Videoda dikkatimi çekti, usb girişin üst kısmında kart girişi var. Herhangi bir receiver'a ihtiyaç duymadan digital yayın almak için kullanılıyor o giriş. Monitörde de mevcut mu?

modül girişi ama receiver olmadan gösterir mi orasını bilmiyorum. İmkanım olmadığı için deneyemedim. Bugün mostwanted oynadım biraz, oyunda da performansı güzel aldığıma pişman olmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkoparan -- 23 Kasım 2012; 9:05:36 >

quote:

Hocam o beyazlık kavramını bende eski laptop'umdan bu laptop'a geçince anlamıştım:)))

modül girişi ama receiver olmadan gösterir mi orasını bilmiyorum. İmkanım olmadığı için deneyemedim. Bugün mostwanted oynadım biraz, oyunda da performansı güzel aldığıma pişman olmadım

Hocam oluyor, bir televizyonda o şekilde kullanıyoruz ve çok güzel bir şey kesinlikle. Şu ara vaktim yok maalesef bakmaya ama en kısa süre içinde ayarlamaya çalışacağım. Verdiğiniz bilgiler için tekrar çok teşekkür ederim.

Computer Engineer

• quote:

quote:

quote:

Hocam oluyor, bir televizyonda o şekilde kullanıyoruz ve çok güzel bir şey kesinlikle. Şu ara vaktim yok maalesef bakmaya ama en kısa süre içinde ayarlamaya çalışacağım. Verdiğiniz bilgiler için tekrar çok teşekkür ederim.

hiçbir anten kablosu bağlı olmayacak peki o yuvaya modul mü giriyor sadece kart mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hiçbir anten kablosu bağlı olmayacak peki o yuvaya modul mü giriyor sadece kart mı?

Hocam kablo tv için örnek vereyim size. Yine normal kabloyu takıyoruz televizyona. Öğlen aklıma gelmemişti ancak ismi Conax modül. Sonra modülü takıyoruz ve modülün içine kartı takıyoruz. Resim aşağıda:

Daha sonra televizyonunuzdan digital yayına geçtiğinizde bu modül üzerinden yayın alırsınız. Çok kullanışlı boşuna receiver almanıza gerek yok yani.

Computer Engineer

• herhangi bir anten bağlantısına gerek yok yani, o zaman d-smart modüllere bir bakayım fiyatlarına

herhangi bir anten bağlantısına gerek yok yani, o zaman d-smart modüllere bir bakayım fiyatlarına

Bakın hocam. Ben yaklaşık 2 yıl önce 100Tl gibi bir rakama almıştım SONY için olanını Sony Center'dan. Markalara göre farklılık gösteriyormu bilmiyorum.

Computer Engineer
  • bildiğim kadarı ile bir CI modul var bir de CI+ modul var. Bu tv deki CI modul, D-smart ın modulü de CI modul uyum sağlaması lazım. Ben bunlarda çanak anten bağlı olması lazım diye biliyordum yada receiver şart diye biliyordum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.