Şimdi Ara

ACİL Microsoft Powerpoint İndirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lise 3 teyim.Slaytlar icon powerpointe ihiyacin var.Libreoffice vs kullanamadim.Ben bu powerpoint i deneme surumu veya full surumu var mi sizde ? Keske su office surumlerini ucuz yapsalarda satin alabilsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde olanın size bir faydadı dokunmaz. Öğrenciyseniz eğer libreoffice e alışmaya çalışın zamanla alişacaksınız. Lise öğrencisisiniz ne kadar kullanıyorsunuz ki zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: dehset21

Bizde olanın size bir faydadı dokunmaz. Öğrenciyseniz eğer libreoffice e alışmaya çalışın zamanla alişacaksınız. Lise öğrencisisiniz ne kadar kullanıyorsunuz ki zaten..

Aynisi olabilir ancak kullanimi ve sekmelerin yerleri cok karisik.

• quote:

Bizde olanın size bir faydadı dokunmaz. Öğrenciyseniz eğer libreoffice e alışmaya çalışın zamanla alişacaksınız. Lise öğrencisisiniz ne kadar kullanıyorsunuz ki zaten..

Ayrica sagolun yinede powerpoint online ile isimi hallettim

• Zamanla alışılıyor. Alışkanlıklarımdan vazgeçmek istemiyorum diyorsanız o zaman 300 tl verip orijinal lisans alınabilir tabi. :)
    Üniversite öğrencileri için ücretsiz lisans sunuyor Microsoft, belki lise öğrencileri için de vardır; gerçi zannetmiyorum ama bir bakın isterseniz.
  • quote:

Zamanla alışılıyor. Alışkanlıklarımdan vazgeçmek istemiyorum diyorsanız o zaman 300 tl verip orijinal lisans alınabilir tabi. :)
    Üniversite öğrencileri için ücretsiz lisans sunuyor Microsoft, belki lise öğrencileri için de vardır; gerçi zannetmiyorum ama bir bakın isterseniz.

Powerpoint online ile neredeyse ayni isi goruyor yalniz libreoffice ile acildigi zaman puntolarda yani yazi buyuklugu kuculuyor.Onu nasil duzeltirim ?

• Kayıt yaparken xls/xlsx formatında kaydediyorsununuz değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kayıt yaparken xls/xlsx formatında kaydediyorsununuz değil mi?

Yok hocam .pptx formatında kaydediyor.Zaten farklı kaydet diyorum.İnince öyle oluyor.Nasıl yaparım sizin dediğiniz formatı
  • Yanlış yazmışım söylediğim excel içindi. Tamam doğru kaydediyormuşsunuz. Yani demek istediğim şey microsoftun officelerinin formatında kaydetmek. Böylelikle başkasına gönterdiğinizde muhtemelen microsoft office ile açacağından bir deforme olmasın

• quote:

Yanlış yazmışım söylediğim excel içindi. Tamam doğru kaydediyormuşsunuz. Yani demek istediğim şey microsoftun officelerinin formatında kaydetmek. Böylelikle başkasına gönterdiğinizde muhtemelen microsoft office ile açacağından bir deforme olmasın

Hocam .pppx formatında kaydediyor.Sonra akıllı tahtada libreoffice ile açtığımda yazı büyüklükleri küçülüyor.Bunu nasıl çözerim ? Teşekkürler
  • Onun çözümünü bulamadım malesef
  • quote:

Onun çözümünü bulamadım malesef

Sizde de var mi ayni sorun

• Akıllı tahtada kullanmadım hiç açıkçası bilmiyorum.

• quote:

Akıllı tahtada kullanmadım hiç açıkçası bilmiyorum.

Windows 8 hocam bir fark yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.