Şimdi Ara

Acil max3500tl dizüstü tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bana bi dizüstü önerirmisiniz lütfen cok kararsız kaldım. Mühendislik okuyacagım okulda gündelik kullanımda ve arada oyun oynayabilecegim taşıması cok zor olmayacak bi dizüstü arıyorum. bütcem max 3,500TL Lütfen Bilgisayardan anlayan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu bi yardım?
  • dell 7559 al 4 gb ram li olani 3.200 ₺ sonrada ihtiyacina gore ram eklersin veya asus k501uw mediamarktta 3200₺

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11007

INTEL i7-6700HQ, 8GB RAM, 1TB HDD, 15.6 Full HD, NVDIA Geforce GTX 960M 4GB, Windows 10

yukarda arkadaşın önerdiği gibi bu cihaz bu fiyata çok iyi.

• Peki bu pc gunluk kullanimda tasimadi sarji filan nasildir birde klavye aydinlatma yok sanirim bi zarari olurmu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Laptop Önerisi
    geçen ay açıldı
    Laptop önerisi acil
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ki-ok K kullanıcısına yanıt
    ikisi arasındaki fark ne yani neyi etkiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1235

ikisi arasındaki fark ne yani neyi etkiler

benim bildiğim alttaki gaming laptop ve sadece ssd olarak fark var..
  • ki-ok K kullanıcısına yanıt
    sadece sdd farkı ile gaming laptop olmaz haralde ikiside gaming laptoptur bence
  • Şu gaming laptop olayınıda çok saçma buluyorum laptop laptoptur üstüne 2 resim çizip klavyesine sağına soluna ışık ekleyip adını gaming laptop yapıyorlar. Üstünede 200 300 vuruyorlar aynı donanımla birlikte.
  • peki bu dell 7559 u kullanan varmı cok ısınıyormu ve çalısırken fan sesi filan gürültülümü kullananlar memnunmu taşıması filan pek ağır oluyormu
  • Monster abra a5 v7.1 e bakabilirsin. Ben de düşünüyorum. Dell de olmayan ışıklı klavye de var

• sherlock h. S kullanıcısına yanıt
    bende normalde 2si arasında kaldım ama dell biraz daha makul geldi dediğin gibi klavye farkı var ama bu pek önemlimi? Arastırdıgım kadarıyla suan dell öneriliyor hep
  • mustafa1235 M kullanıcısına yanıt
    Fiyatları hemen hemen aynı. Monster ips ekranlı modeli yaklaşık 3500 tl ye geliyor. Oyun ağırlıklı kullancağım için Monster bana daha uygun geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

Şu gaming laptop olayınıda çok saçma buluyorum laptop laptoptur üstüne 2 resim çizip klavyesine sağına soluna ışık ekleyip adını gaming laptop yapıyorlar. Üstünede 200 300 vuruyorlar aynı donanımla birlikte.

Çok doğru, ben de ayar oluyorum bu işe. Konuyu açan arkadaş taşınabilir mühendislik için güzel bir şey demiş, yine sadece ekran kartı odaklı şeyler havada uçuşmuş. Yahu şu tavsiye konularında konuyu açanın yazdığı hiç dikkate alınmıyor hep bir ekran kartı muhabbeti. Ne kasa kalitesi, ne kullanışlılık, ne ekran kalitesi hiç konuşulmuyor arkadaş. Ha bir de U işlemci çöpçüler var, sanki çok U işlemci kullanmışlar gibi.

Neyse, taşınabilirlik ve biraz da güçlü ve estetik, 14" ekranı olup 13" laptop boyutlarında olan Yoga 710 güzel bir seçim olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes birşey diyor tüm pclere bakıncada hepsine iyi kötü bir yorum var kafa karıstırıcı
  • Arkadaslarhttp://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-2-1.html#.V8m9-iiLSUk ve dell 7559 arasında kaldım. Taşıma konusunda sizce hangisi daha rahattır. ve kullananlar varsa memnunmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.