Şimdi Ara

ACİL MATEMATİK AYT DENEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
9.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş bu deneme beni fena halde benzetiyor yav genelde özdebiri 345 i çözümü felan 35+ çıkaran ben sudan çıkmış balığa dönüyorum anlaşılan benim seviyemin üstünde bu,şimdi ben bunu bırakıp başka bir denemeyemi geçeyim bunu mu zorliyim ne dersiniz ?

Özellikle çözenler bakarsa daha iyi anlaşılırım

• Hocam nasıl çıkıyor netler üç dört beşe göre zor deneme diye biliyorum ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabazaki26

Hocam nasıl çıkıyor netler üç dört beşe göre zor deneme diye biliyorum ben de

30 u zor görüyorum ya üstüne çok zaman geçmiş oluyor sorular ufkumu açıyor ama sıkıcı oluyor çözemediğin için
  • 30 yaptım ilk denemede iq moralim bozuldu lan vaziyetler nasıl sizde beyler up up
  • 3.de 23 yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonlara doğru netlerin ne oldu aradan zaman geçmiş çünkü bitirmissindir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın hocam kolay deneme değil ayt de bunun gibi gelirse iyi eleme yaparlar bence bir tık alt seviye denemeye yönelin sonra buna geçersiniz en sonda apotemiyle kapatırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT FEN DENEME ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 34 yapmıştım bende.Normalde geometrime güvenerek girerim her sınava ama beni geometride zorladı bu hayin sdlkhjgld.

Güzel bir deneme ama bunun bile bir tık üstü çıkabilir bence 3 saat var.

Elimde apotemi mat lys denemesi var 7 li olan onu da sona doğru çözmeyi düşünüyorum onla bunu kıyaslarsanız hangisi daha üstte beyler ?
  • 10 tane geo sorusu olması bir tek bana mı garip geldi.

• Mavizer78 kullanıcısına yanıt
    Sorma ya , bide o sorulara 1 saat demişler , en azından 10 geo gelirse ne olur onu görmüş oluyoruz.

• kabazaki26 K kullanıcısına yanıt
    Acil in tyt si ve ayt denemesi piyasadaki tim yayınlardan zor

• Beni neden sayılar zorluyor anlamıyorum abi 33-37 arasında gezen bir insanın sayılarda zorlanması çok saçma değil mi 😂 geometri olur anlarım integral olur anlarımda sayı abi bu sayı

• Acil daha zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Beberat13

Beni neden sayılar zorluyor anlamıyorum abi 33-37 arasında gezen bir insanın sayılarda zorlanması çok saçma değil mi 😂 geometri olur anlarım integral olur anlarımda sayı abi bu sayı
    Oh be kendimi gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortilency

Sonlara doğru netlerin ne oldu aradan zaman geçmiş çünkü bitirmissindir
    Son 2 deneme bıraktım ya çıkmışları önceye aldım bi de bu aralar Çöz Kazan ayt yi cozuyorum o da fena olmamış

Acil mat icin acikcasi ösym tarzindan uzak oldugunu düşünüyorum ama ufuk açıyo zor soruyla uğraşmak geliştiriyor

• LaktozSuzSüt kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam , geri dönüş için saol

• Abi böyle çıkarsa varya hakeden kazanır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangisi sence yakın hocam

• İlki 36 4tü benim gayet zaman alıcı sorular var bence ve dikkat edilmesi lazım öncüllü sorularda özellikle çözerken. 6 denemesi kaldı şuan. Aralara serpiştiriyorum diğer yayınlar ile beraber çözüyorum. Bu denemeden daha kaliteli bir deneme çıkmaz büyük ihtimal.
  • Hocam bu deneme çözülcekse son deneme olarak çözülmeli bence böyle gelme ihtimali yok bu seviye bi sınav gelirse çok büyük yığılma olur orta seviye ile düşük seviyedeki insanları ayıramazsınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.