Şimdi Ara

Acil Lütfen,Kasa Çalışıyor ama Ekrana Görüntü Gelmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, dün akşam bilgisayarım birden kitlendi, reset attım ve kasa normal olarak açıldığı halde ( en azından öyle geliyor, fan sesi geliyor ve kırmızı ışık yanıyor ) ekran çalışmıyor. harddisc'te önemli dosyalarım vardı, acaba yanmış olabilirmi ? lütfen fikir verebilirmisiniz ne olmuş olabilir?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yandığını zannetmiyorum endişe etme gerek yok donanımsal başka bir sorun olabilir bir teknik servise götür hdd nin içindeki bilgileri başka bir pc yardımıyla da alabilirsin
  • büyük ihtimal e.kartında sorun olabilir....
    e.kartını başka bir sistemde deneyebilirsen iyi olur....
  • endişelenme harddiskde sorun olsa böyle bi hata wermez. ya ekran kartı yada anakarta bi baktır derim ben
  • işşallah dediğiniz gibi çıkar, yaa eğer bir sorun yoksa hepsini tek tek bütün gün kopyalıycam cd lere insan başına gelmeden tedbirini alımyor işte, akşam iş çıkışı bakıcam,bulmaya çalışayım bir teknik servis:/ bakalım kaça çıkıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorldİnMyEyes -- 20 Mayıs 2008; 12:51:31 >
  • hocam verilerinize hiçbişey olmaz endişenlenmeyin hdd alın başka pc de verilerinizi rahatlıkla kullanın yedekleyin ha bu arada anakart ta sorun olcagını da sanmıyorum dediklerine bakarak kesin olarka ekran kartında olması gerekir sorunun fakat senin dediklerine bağlı olarak veriyorum bu cevabı
  • babacan deneme yanılma yapmadan anlayamayız tabii ama....

benım basıma bu tür olaylar çok geldi.. benım basımdan bu tür olay geçipde çık sorunları söölim..

1 - ekran kartım bozulmasu
    2- işlemci yanması
    3- power supplyden anakartların bazıları bi girişi vardır, bazılarınınki iki... işlemcinin hemen yanına takılır... o kablonun hasar görmesi işlemceye elektrik gitmemesi ve çalısmaması...
    4- bide kabloyu takmayınca :))))

verilerine bişey olmaz merak etme.... ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris34 -- 20 Mayıs 2008; 18:03:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla öyle cewaplar yazdınızki bilgisayarı tamire götürmeden yüzüm gülmeye başladı:) iş çıkışı internetten bir teknik servis bulayım dedim gittim turizm acentası çıktı off offf.. bahçelievler yada bakırköyde varsa bildiğiniz teknik servis paylaşın arkadaşlar...
  • Sorunun Anakartla alakası yok Hard Diskine bişey olmamıştır...Büyük Bir ihtimal ya Ram yada güç kabloları...
  • kasa düğmesine bastığımda kasa açılmıyor kırmızı ışık yanık kalıyo sizce ne olmuş olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.