Bildirim
acil lpg önerisi
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Finish Ultimate Plus 240 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (6 x 40 Kapsül) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BR7PCGQL
2 yıl önce paylaşıldı
Dc 12v 150w Soğuk Ve Sıcak Çift Kullanımlı Üç Çıkışlı Araba Oto Elektronik Isıtıcı Fan Ön Cam Buz Çözücü Buğu Çözücü Siyah Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/dc-12v-150w-soguk-ve-sicak-cift-kullanimli-uc-cikisli-araba-oto-elektronik-isitici-fan-on-cam-buz-cozucu-bugu-cozucu-siyah-62716775
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kesinlikle sıralı taktır normal taktırma arabayı mahfetme.
lpg ciden çıkmazsın.
quote:
Orjinalden alıntı: efsane_asık
98 model proton(enjeksiyonlu ) aracıma normal tüp taktırmayı düşünüyorum araba çok çekişten düşermi sorun yaşarmıyım saygılaar.....
-
hocam sıralıda çok para...1500tl normal tüp 300-400tl -
sorun yaşarmıyım diye teredüte düşeceğine taktır sıralı sistemi aklındaki soruların hepsi gitsin
huzurlu kullan elektronik sistemin performansı ve ekonomisi normal sistemden daha fazla ve inan yakıt farkından aradaki fark çıkacaktır.karbiratörlüye karbiratörlü sistem elektronik kontrollu sisteme sıralı sistem işin kuralı bu saygılarımla -
400 e duz taktırana kadar 900e sıralı taktır atiker hemde -
ruhsata işletmesi ne kadar?? -
1) Montaj yaptırdığınız yerden gerekli evrakları alıyosunuz.
2) Cemiyet denilen yerden alınan bir dosya 15 TL
3) Makine mühendisleri odasına gidip sızdırmazlık raporu alıyosunuz 25 TL
4) Vergi dairesine gidip vergi borcu yoktur yazısı alıyorsunuz
5) Şöförler cemiyetinden ek 1 doldurtuyosunuz trafik müşavirleri de dolduruyor ama gerek yok en temiz yol bu. 11,50 TL
6) Araç muayene istasyonuna gidip muayene ücretini yatırıp muayenenizi oluyorsunuz 123,90 TL
7) Evraklarınızla trafik tescile gidiyosunuz bulunduğunuz ilde ruhsatın ikisi de değişicekse 70 ytl , biri yeterli ise 35 Tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1995xli -- 10 Mart 2009; 17:48:38 > -
Tek nokta enjeksiyonluysa bence mikserli taktırın. Eger mikserli uyuyorsa bosu bosuna bir suru para vermeye gerek yok bence. -
nlp ramses felan 700 ytl.
ne 1500. ytl si. atiker 990.
senin aracın çok nokta enjeksiyon b..k etme motoru. -
quote:
Orjinalden alıntı: efsane_asık
98 model proton(enjeksiyonlu ) aracıma normal tüp taktırmayı düşünüyorum araba çok çekişten düşermi sorun yaşarmıyım saygılaar.....
Sayın efsane_asık;
ROMANO KME VE EUREKA4 Sıralı Otogaz Sistemleri şu anda ayrı ayrı Fiat Doblo şirket araçlarımızda kullanılmaktadır. Suana kadar da hiç bir sorunla karşılaşılmamıştır.
ROMANO RESMİ WEB SİTESİ
www.romano.com.tr
KME RESMİ WEB SİTESİ
www.kme.com.tr
EUREKA4 WEB SİTESİ
www.eureka4.com
SAYGILARIMLA
KAHVECİOGLU A.Ş
www.kahveciogluotogaz.com
-
ramses nasıl bii marka??? bana soru yaşatırmı kocaelide bayisi varmı -
750 tl sıralı lpg taktırabileceğim iyi bii firma maka varmı kocaeli ve çevresinde -
Bilgi değil belâ arıyosun derim -
quote:
Orjinalden alıntı: faruksevgili
Bilgi değil belâ arıyosun derim
sayın faruk bu şekil kullandığınız marka harici diğer firmalara usturupsuz söylemi şiddetle kınıyoruz size hiç yakışmamış -
quote:
Orjinalden alıntı: şimşekotogaz
quote:
sayın faruk bu şekil kullandığınız marka harici diğer firmalara usturupsuz söylemi şiddetle kınıyoruz size hiç yakışmamış
Farugun her zamanki hali. -
quote:
quote:
sayın faruk bu şekil kullandığınız marka harici diğer firmalara usturupsuz söylemi şiddetle kınıyoruz size hiç yakışmamış
Yazının tamamını okumadan yorum yaparsanız böyle yanılırsınız dostum
Bilgi istiyor,
Bilgi veriliyor,
sıralı taktırması tavsiye ediliyor,
Ama arkadaş Mikserli sistem takmaktan yana meyil gösteriyor,
Bende mikserli sistemle başını belaya sokacağını vurguluyorum.
Ayrıca efsane aşıkla daha öncedende yazışmışlığımız var PM den , bunlara istinaden benim yazımı kendisi daha iyi yorumlayacaktır.
Konuya ortadan girmişsiniz anlıyacağınız
-
quote:
Orjinalden alıntı: mprivateturun
quote:
quote:
Farugun her zamanki hali.
Sana hiçbirşey demiyorum zaten,
23 yaşındaki bir insanın 51 yaşındaki bir insana nasıl hitab etmesini bilemeyecek kadar saygısız birisisin sen ,
-
Ayrıca kocaelide ki marka ve fiyatları çok iyi biliyorum, Bu fiyata gerçekten bela bulur izmitte :)
Başka birşey diil. -
BRC VEYA LAVOTA -
BRC VEYA LAVOTA
Benzer içerikler
- lpg şamandıra arızası
- regülatör basınç ayarı düşükse ne olur
- 9 yıllık lpg tankı muayeneden geçer mi
- prins lpg sarı ünlem işareti yanıp sönüyor
- brc 4 ışık yanıp sönüyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X