Arkadaşlar mühendislik mezunuyum. Genel kültür genel yetenek ve ingilizceye gireceğim.İlk oturum olarak. Kpss B yani. Şansımı arttırmak ve puanımın hesaplanması adına Kpss A için hangi 2. oturuma girmemi tavsiye edersiniz?
kardeş hangi bölüm mezunusun bilmiyorum şundan söyledim mühendisligin her bölümünden müfettişlik ya da uzmanlık sınavları olmuyor neyse cumartesi sabah (gk-gy) ve öğleden sonra ingilizceye gireceksin ve pazar sabah (hukuk) a gireceksin bunlar yeterli
quote:
Orijinalden alıntı: KırıK yumurta
kardeş hangi bölüm mezunusun bilmiyorum şundan söyledim mühendisligin her bölümünden müfettişlik ya da uzmanlık sınavları olmuyor neyse cumartesi sabah (gk-gy) ve öğleden sonra ingilizceye gireceksin ve pazar sabah (hukuk) a gireceksin bunlar yeterli
ingilizce sınavı öğleden sonra değil gk-gy bitiminden hemen sonra başlar.
Yanıt için teşekkürler. Metalurji ve malzeme mühendisliği bölümü mezunuyum.
Hukuk iktisat işletme maliye muhasebe. Anlamam pek ama genede en azından puanım hesaplansın birşeyler karalarım.
quote:
Orijinalden alıntı: oss2
quote:
Orijinalden alıntı: KırıK yumurta
ingilizce sınavı öğleden sonra değil gk-gy bitiminden hemen sonra başlar.
aslında onu demek istemiştim ama düzeltiyin için sagol öğleden sonra ögretmenler için olan otrum var yanlış olmasın