Şimdi Ara

ACİL KPSS A müfettişlik v.s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mühendislik mezunuyum. Genel kültür genel yetenek ve ingilizceye gireceğim.İlk oturum olarak. Kpss B yani. Şansımı arttırmak ve puanımın hesaplanması adına Kpss A için hangi 2.
    oturuma girmemi tavsiye edersiniz?

• kardeş hangi bölüm mezunusun bilmiyorum şundan söyledim mühendisligin her bölümünden müfettişlik ya da uzmanlık sınavları olmuyor neyse cumartesi sabah (gk-gy) ve öğleden sonra ingilizceye gireceksin ve pazar sabah (hukuk) a gireceksin bunlar yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırıK yumurta

kardeş hangi bölüm mezunusun bilmiyorum şundan söyledim mühendisligin her bölümünden müfettişlik ya da uzmanlık sınavları olmuyor neyse cumartesi sabah (gk-gy) ve öğleden sonra ingilizceye gireceksin ve pazar sabah (hukuk) a gireceksin bunlar yeterli

ingilizce sınavı öğleden sonra değil gk-gy bitiminden hemen sonra başlar.
  • Yanıt için teşekkürler. Metalurji ve malzeme mühendisliği bölümü mezunuyum.

Hukuk iktisat işletme maliye muhasebe. Anlamam pek ama genede en azından puanım hesaplansın birşeyler karalarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oss2

quote:

Orijinalden alıntı: KırıK yumurta

kardeş hangi bölüm mezunusun bilmiyorum şundan söyledim mühendisligin her bölümünden müfettişlik ya da uzmanlık sınavları olmuyor neyse cumartesi sabah (gk-gy) ve öğleden sonra ingilizceye gireceksin ve pazar sabah (hukuk) a gireceksin bunlar yeterli

ingilizce sınavı öğleden sonra değil gk-gy bitiminden hemen sonra başlar.

aslında onu demek istemiştim ama düzeltiyin için sagol öğleden sonra ögretmenler için olan otrum var yanlış olmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS A grubu referans olayı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.