Şimdi Ara

ACİL!! Kocaeli Üniversitesi Uzunçiftlik Nuh Çimento M.Y.O Nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kocaeli Üniversitesi Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksek Okulu Çiftlik M.Özdilek Karş. E5 Uzunçiftlik

Adres bu, Google Maps'den Özdilek'i de buldum ama etrafında Kocaeli Üniversitesi'nin M.Y.O'su ile ilgili hiçbirşey yok. O yüzden doğru yere bakıp bakmadığımdan hiç mi hiç emin olamadım. Ayrıca nasıl gidilir? İzmit halkevinden hangi yoldan hangi araca bineceğim?

Gerizekalı ÖSYM gölcükteki adamı ta adapazarı yoluna veriyosun izmitteki adamı gölcüğe neyim veriyosun. Harbi gerizekalı bunlar.

A ile gösterilen yer Özdilek'miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 12 Haziran 2013; 5:05:55 >

• bilen yokmu arkadaşlar benimde orda sınavım var ?
  • ya burada okuyan yokmu, nasıl gideceğiz buraya ? izmit tren garından myo ya
  • Hocam bende golcukteyim ama dediğin okulu ilk kez duyuyorum kısacası up.

Bı sorayım ama izmitteki arkadaslara bilen çıkarsa yazarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Hocam bende golcukteyim ama dediğin okulu ilk kez duyuyorum kısacası up.

Şaka gibi bu senede bana bu okul geldi bilen yazarsa sevinirim.
  • quote:

quote:

Hocam bende golcukteyim ama dediğin okulu ilk kez duyuyorum kısacası up.

Şaka gibi bu senede bana bu okul geldi bilen yazarsa sevinirim.

Yuh kaç sene olmuş konuyu açalı :D Her sene de birilerine patlamış.

Halk evinden araçlar geçiyor arkadaşlar buraya giden. Halk evinde inip üst geçide çıktığınızda ilk sağ (batıya - istanbul yönüne) inen merdivenlerden DEĞİL; ikinci, sola doğru (doğuya - adapazarı yönüne) inen merdivenden ineceksiniz. Adapazarı arabaları da o şeritten kalkıyor. İşte o ikinci yoldan geçiyordu bu okula giden belediye otobüsü. Yol baya uzun yarım saat kırkbeş dakka sürüyor heralde. Dur kalk da yapıyor haliyle. Yine de halk evinde kentkart dolumu yapan yere sorarsanız teğit etmiş olursunuz. Kaç numaralı aracın gittiğini de öğrenirsiniz bu şekilde.

• ben de geçen gün burda sınava girdim, ben de ararken zor buldum, yardımcı olayım dedim.

google maps de koordinatları : 40.751175, 30.054780

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1649395/2b767dc6-eaa1-4c65-a078-4f7fefec6fb5.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1649395/96ff5246-a0cd-41b4-bbec-52f309cc032e.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batisk -- 7 Nisan 2014; 19:50:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her sene şanssız birilerinin sınavı bu okula düşüyor ve 4 yıldır bir şekilde insanlar bu konuyu bulup, pm atıyor ve okula nasıl gidebileceklerini bana soruyorlar.

Otobüse nereden binildiğini söylüyorum ama hangi otobüs bilmiyorum. Geçen sene haziran ayında da yazmışım zaten. Kaç numaranın gittiğini bilen varsa yazsın da, sınava böyle lanet bir yerde girecek olan şanssız arkadaşlara yardımcı olsun.
  • Bu senede bana çıktı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.