Şimdi Ara

ACİL KART ALINIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YOK MU SATILIK KART ARIYORUM BÜTÜN SİTELERE ÇÖKÜYORUM.

COD WARZONEDA TATMİN ETSİN YETER.

RX560 ÜSTÜ KART LAZIM.

BÜTÇE 700-800 ARASI DURUMA GÖRE DEĞİŞİR.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• BU BUTCEYE GTX 970 KOVALA BENCE :) NVIDIA COK IYI
  • HATTA BİRABIDE VARDI BAHCELI EVLERDE AVRUPA BILGISAYAR 800 E ANLASMISTIK SONRA 980 BULUNCA ONU ALDIM ONA SOR BIRDE FORUMDA VARDI AYNI KART 900 DEN GALAX970 BLACK SERISI
  • Hocam o paraya 970 buluyorsanız banada haber verirseniz çok sevinirim. 1 haftadır arıyorum yok...
  • rx 470 alınır mı shapphire 750 tl?

• quote:

Orijinalden alıntı: YakupGüzel

rx 470 alınır mı shapphire 750 tl?
    Hocam AMD'den pek anlamıyorum da bayağı bir eski serisi bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlzberg

Hocam o paraya 970 buluyorsanız banada haber verirseniz çok sevinirim. 1 haftadır arıyorum yok...
    Hocam vardı gecenlerde bu forumda hatta 2 haftaya yakın kaldı burda 900 liradan 800 lıraya ben anlastım 900 liraya gtx 980 aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU EKRAN KARTI ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

rx 470 alınır mı shapphire 750 tl?
    hocam malum sebeblerden dolayı (korona) piyasada bısey bulmak zor bende 3770k işlemci arıyorum 1 haftadır yok ederının cok uzerınde satıyorlar amd bende pek hakım degılım @türkerrr reise sor cevap verir sana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim6134

Hocam vardı gecenlerde bu forumda hatta 2 haftaya yakın kaldı burda 900 liradan 800 lıraya ben anlastım 900 liraya gtx 980 aldım

Alıntıları Göster
    Valla son 3 ayın konularına baktım 900'den daha ucuza bulamadım hocam, size zahmet bi' geçmişinizden bakar mısınız bahsettiğiniz karta?
  • quote:

Valla son 3 ayın konularına baktım 900'den daha ucuza bulamadım hocam, size zahmet bi' geçmişinizden bakar mısınız bahsettiğiniz karta?

Alıntıları Göster
    bende zaten 900 den galax yazdım forumda brısı satıyordu dıye bahcelıevlerdekı arkadsta 800den bana galax anlastım yazdım yanlısmı yazdım :)
  • rx 570 alınır mı

• quote:

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/galax-gtx-970-4gb-hof-serisi--136252151#143590744 bak bu kartı 850 yazmıs ayrıca bu abıyse ben pazarlık yaptım dedıgım dıger kart ıcın farklı kart aldım

• quote:

bende zaten 900 den galax yazdım forumda brısı satıyordu dıye bahcelıevlerdekı arkadsta 800den bana galax anlastım yazdım yanlısmı yazdım :)

Alıntıları Göster
    Yazdığınızdan ben; Forumda 900TL'ye ilana koyulmuş Galax bir ekran kartı için 800TL'den anlaştığınızı ancak 900TL'ye GTX980 bulunca onu aldığınızı anladım.
  • quote:

https://forum.donanimhaber.com/galax-gtx-970-4gb-hof-serisi--136252151#143590744 bak bu kartı 850 yazmıs ayrıca bu abıyse ben pazarlık yaptım dedıgım dıger kart ıcın farklı kart aldım

Alıntıları Göster
    Kendisiyle çoktan konuştum, o ilanların hepsi satılmış durumda, kendisinde 1070'ten daha düşük bir kart bulunmuyor maalesef.

• quote:

rx 570 alınır mı
    Uyguna bulunduğu takdirde alınabilir. Şahsen NVIDIA'yı tercih ederim.
  • bu arada 2 hafta olmadı konu satılalı :)
  • quote:

Yazdığınızdan ben; Forumda 900TL'ye ilana koyulmuş Galax bir ekran kartı için 800TL'den anlaştığınızı ancak 900TL'ye GTX980 bulunca onu aldığınızı anladım.

Alıntıları Göster
    onuda dogru anlamıssın kardeşim sorun yok dedıgın gıbı oldu :)
  • quote:

onuda dogru anlamıssın kardeşim sorun yok dedıgın gıbı oldu :)

Alıntıları Göster
    Tamam işte hocam maalesef yok artık forumda, 900TL'den uygun kart, varsa da ben bulamıyorum maalesef.
  • quote:

Tamam işte hocam maalesef yok artık forumda, 900TL'den uygun kart, varsa da ben bulamıyorum maalesef.

Alıntıları Göster
    çıkar hocam beklemde kalın aceleye mahal vermeye gerek yok
  • 700-800 civarı bulabileceğin kartlar 1050 Ti, Rx 470 ve bir ihtimal Rx 570. Mining yapılmamış temiz bir Rx 570 bulursan kaçırma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.