HATTA BİRABIDE VARDI BAHCELI EVLERDE AVRUPA BILGISAYAR 800 E ANLASMISTIK SONRA 980 BULUNCA ONU ALDIM ONA SOR BIRDE FORUMDA VARDI AYNI KART 900 DEN GALAX970 BLACK SERISI
Hocam o paraya 970 buluyorsanız banada haber verirseniz çok sevinirim. 1 haftadır arıyorum yok...
hocam malum sebeblerden dolayı (korona) piyasada bısey bulmak zor bende 3770k işlemci arıyorum 1 haftadır yok ederının cok uzerınde satıyorlar amd bende pek hakım degılım @türkerrr reise sor cevap verir sana :)
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim6134
Hocam vardı gecenlerde bu forumda hatta 2 haftaya yakın kaldı burda 900 liradan 800 lıraya ben anlastım 900 liraya gtx 980 aldım
Alıntıları Göster
Valla son 3 ayın konularına baktım 900'den daha ucuza bulamadım hocam, size zahmet bi' geçmişinizden bakar mısınız bahsettiğiniz karta?
quote:
Orijinalden alıntı: Carlzberg
Valla son 3 ayın konularına baktım 900'den daha ucuza bulamadım hocam, size zahmet bi' geçmişinizden bakar mısınız bahsettiğiniz karta?
Alıntıları Göster
bende zaten 900 den galax yazdım forumda brısı satıyordu dıye bahcelıevlerdekı arkadsta 800den bana galax anlastım yazdım yanlısmı yazdım :)
bende zaten 900 den galax yazdım forumda brısı satıyordu dıye bahcelıevlerdekı arkadsta 800den bana galax anlastım yazdım yanlısmı yazdım :)
Alıntıları Göster
Yazdığınızdan ben; Forumda 900TL'ye ilana koyulmuş Galax bir ekran kartı için 800TL'den anlaştığınızı ancak 900TL'ye GTX980 bulunca onu aldığınızı anladım.
Kendisiyle çoktan konuştum, o ilanların hepsi satılmış durumda, kendisinde 1070'ten daha düşük bir kart bulunmuyor maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: YakupGüzel
rx 570 alınır mı
Uyguna bulunduğu takdirde alınabilir. Şahsen NVIDIA'yı tercih ederim.
bu arada 2 hafta olmadı konu satılalı :)
quote:
Yazdığınızdan ben; Forumda 900TL'ye ilana koyulmuş Galax bir ekran kartı için 800TL'den anlaştığınızı ancak 900TL'ye GTX980 bulunca onu aldığınızı anladım.
Alıntıları Göster
onuda dogru anlamıssın kardeşim sorun yok dedıgın gıbı oldu :)
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim6134
onuda dogru anlamıssın kardeşim sorun yok dedıgın gıbı oldu :)
Alıntıları Göster
Tamam işte hocam maalesef yok artık forumda, 900TL'den uygun kart, varsa da ben bulamıyorum maalesef.
quote:
Tamam işte hocam maalesef yok artık forumda, 900TL'den uygun kart, varsa da ben bulamıyorum maalesef.
Alıntıları Göster
çıkar hocam beklemde kalın aceleye mahal vermeye gerek yok
700-800 civarı bulabileceğin kartlar 1050 Ti, Rx 470 ve bir ihtimal Rx 570. Mining yapılmamış temiz bir Rx 570 bulursan kaçırma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme