Şimdi Ara

acil:kantin standartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar okul kantini ve benzer kantin işletmelerinin standartı nedir acaba resmi olarak bilen varmı?

bi biskrem i 1.25ytl ye satıyor. yarım ekmek döneri (yarım demeye şahit ister) 2 ytl ye satıyolar ve güzel değil

ben acıktım mı bakkaldakiyle aynı fiyat die kek alıyorum.

sonu gelcek kantincinin ama bakalım daha isyan başlatmadık idare ediyoz

orjinalden alıntı: The Answér

bama okul kantini deme ya

bi biskrem i 1.25ytl ye satıyor. yarım ekmek döneri (yarım demeye şahit ister) 2 ytl ye satıyolar ve güzel değil

ben acıktım mı bakkaldakiyle aynı fiyat die kek alıyorum.

sonu gelcek kantincinin ama bakalım daha isyan başlatmadık idare ediyoz

isyan çıkarın hocam kantinden kimsenin birşey almasına izin vermeyin o zaman nasıl hizaya gelirler
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.