Şimdi Ara

ACİL!! k750i de joistik problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar yaklaşık iki aydır k750i mi w800 i çevirdim herşeyden oldukça memnundum ama bu sabahtan beri joistiğim yukarı ve sola çalışmıyo tuhaf olan bazı uygulamalarda sorun yokken ana menüde ve bekleme modunda çalışmıyo yeniden w800i yazılımı yükledim ama halen sorun devam ediyor herhangi bir bilgisi olan varsa yardım bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendame -- 14 Temmuz 2007; 13:46:57 >

• sorun yazılımsal değil sorun donanımsal joystick li s.e lerin çoğunda var bu problem servise götürmeni tavsiye ederim
  • O sorun k750 - w800 dönüşümünden değil cihazın joysticiğinden kaynaklanıyor.Cihaz garantili ise serviste ücretsiz temizlerler, temizlencek gibi değilse değiştirirler.Eğer garantisi yoksa herhangi bir telefoncuya baktırmanızı öneririm.
  • ama oyunlarda çalışıyor bu yüzden programsal olduğunu düşündüm ayrıca w800i yaptığım için garanti dışı olmuştur galiba acaba k750i ye geri çeviriptemi servise götürsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendame -- 14 Temmuz 2007; 13:49:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendame

ama oyunlarda çalışıyor bu yüzden programsal olduğunu düşündüm ayrıca w800i yaptığım için garanti dışı olmuştur galiba acaba k750i ye geri çeviriptemi servise götürsem

O zaman normal bi telefoncuya gösterip cihazın joysticğini temizletirseniz bir problem kalmayacağını düşünüyorum.
  • İlginiz için saolun arkadaşlar garantisi W800 yaptığım için iptal olmuşmudur acaba bu kon hakkında bilginiz varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendame

İlginiz için saolun arkadaşlar garantisi W800 yaptığım için iptal olmuşmudur acaba bu kon hakkında bilginiz varmı

iptal olur ama geri çevirebilirsin onun içinde bayağı uraşmalısın.k750 nini eski versiyonuna dön sonra seus tan update et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Gökmen -- 14 Temmuz 2007; 14:11:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.