Arkadaşlar telefonum iPhone 4 16GB. Versiyon 4.1 41. hafta üretimi. Turkcellden alınma JB vs. yok.
Bu sabah 11:30 da appstore dan 4.99$ ye satılan GT racing oyununu aldım. Menüye ikonu geldi altında indiriliyor da yazıyor ama bi türlü inmiyor işte. Alttaki çubuk en ufak dolmuyor. Uygulama 400-500mb. civarında. Sabahtan beri Wi-Fi e bağlıyım. Arkaplanda çalışan uygulama yok. Neden olabilir arkadaşlar yardım edin de olur yaa. Ayarlardan otomatik kilit de kapalı telefon kitlenip Wi-Fi bağlantısı kesilmesin diye..
NE OLUR YARDIM EDİİN !!
Arkadaşlar telefonu kapatıp açtım 2 kere yine bir şey değişmedi yardıım.
hocam itunes den indirip öyle atmayı dene.
400-500 mb cok fazla bi boyut. en sağlıklısı itunes olur.
Arkadaşlar an itibari ile alttaki çubuğun dibinde çok çok azda olsa dolma gözlemledim. Bu yavaş yavaşda olsa iniyor demek değil mi ? Telefonun ekranının 1-2 saat aynı görüntüyü göstermesi bir zarar verirmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kronokrator
hocam itunes den indirip öyle atmayı dene.
400-500 mb cok fazla bi boyut. en sağlıklısı itunes olur.
iştee şu an iTunes yüklü pc' m yanımda değil. Ya ben 900mb. Lık FİFA11 i de telefon üzerinden indirdim bu kadar uzun sürmedi.
Arkadaşlar ççooooooooooook yavaşta olsa en azından dolmaya başladı..
Dostum, sakin biraz. Yazılımsal bir sorun olduğu belli. Bilgili arkadaşlar en kısa zamanda yardımcı olacaklardır.
Dostum yardım bekliyorsun ama ortada yardım edilecek birşey yok. Bağlantı hızına göre inmesi zaman alabilir. Bilgisayarından indirdiğin hızda indiremezsin cihaza. İlerleme var demişsin indirme bitene kadar beklemekten başka bir yolu yok. Zira 400-500 mb az bir boyut değil. Yaşadığın bu durum da sana tecrübe olsun bir daha böyle büyük boyutlu icerik indireceğim zaman itunes'i kullanırsın.
dostum sorun yok merak etme o boyuttaki indirmelerde oluyo yavaşlık benimde internetim hızlı ama wifi dan indirirken yavaş oluyo sakin ol.
ya tamamda daha geçen gün Fifa11 i indirdim o 900 küsür mb. bu kadar sürmedi yaa ?? şu an benim uygulama hala %20 falan. Saat 11:30 da başlamıştım..
Arkadaşlar uygulama sonunda yüklendi. Yardım edenlere teşekkürler.
Garibim o kadar saat bekledin mi :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme