Arkadaşlar ben de mi sorun var, betada mı bilmiyorum ancak 1 saat önce beta 3ü kurduğumdan beri sim kilidini açamıyorum....
Güncellemeyi yaptıktan sonra, telefonu kapatıp açınca "Sim kilitli" uyarısı her zamanki gibi geldi... Bunu sağa kaydırınca şifreyi girdiğin ekrana girmem gerekiyor ancak direk ana sayfaya gidiyor...
Hücresel veriyi kapatıp açınca şifre sorması gerekir diye biliyorum yine sormuyor... sim şifremi kesinlikle giremiyorum... Dolayısıyla telefonu kullanamıyorum...
Bir fikriniz var mı problem nedir ??
Beta olduğu için sıkıntılı.
Önemli değilse dönün 6.1.x sürümüne.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Çözdüm şimdi sorunu...
Telefon açıkken sim kartı çıkartıp takınca soruyor pin'i...
Yalnız beta 3'te, 2'dekinden daha fazla problem var, sim pinini bile giremiyorsun...
Ve şarj problemi 2 de gitmişti, yine gelmiş...
yükleyeceklere duyurulur
quote:
Orijinalden alıntı: mellancollic
Arkadaşlar ben de mi sorun var, betada mı bilmiyorum ancak 1 saat önce beta 3ü kurduğumdan beri sim kilidini açamıyorum....
Güncellemeyi yaptıktan sonra, telefonu kapatıp açınca "Sim kilitli" uyarısı her zamanki gibi geldi... Bunu sağa kaydırınca şifreyi girdiğin ekrana girmem gerekiyor ancak direk ana sayfaya gidiyor...
Hücresel veriyi kapatıp açınca şifre sorması gerekir diye biliyorum yine sormuyor... sim şifremi kesinlikle giremiyorum... Dolayısıyla telefonu kullanamıyorum...
Bir fikriniz var mı problem nedir ??
betalarda normal...
"Sim kilitli" yazan yerden değil, alttaki "kilidi aç" yazısının olduğu yerden sağa kaydırırsanız pin girişi yapabilirsiniz.