Şimdi Ara

acil ingilizce kisa metin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dorathy kansas ta halasi,amcasi ve küçük köpeği toto ile birlikte yaşamaktadı.Beklenmedik bir hortum nedeniyle toto ve dorathy evlerinde uçmaktaydı.
    Hortum bitince toto , dorathy ve evleri bir cadının üstüne düşmüştü. Ama burası kansas değildi. Daha güzel yerler vardı. Küçük insan munckkins lerin başı iyi cadı glinda vardı. Glinda dorathy ye yardım etti ve sihirli bir ayakkabı hediye etti. Oz buyucusune gitmesini, onun dorathy ye yardım edebilecegini soyledi ama dorathyden intikam almak isteyen kötü cadı kardeşini öldürdüğü için ondan intikam almak istedi. Dorathy oz büyücüsüne giderken yoldan arkadaşlar edindi. Hepsi dorathy ye yardim etmek istedi ama kabul etmedi. Korkulu, beyin ,teneke adam , kalp ve aslanda cesaret istemişti. Kötü cadı uçan maymunlarıni kullanmıştı. Korkuluk u öldürmek istemişti. Korkuluk u atesler icinde yakmaya baslamislardi. Bu arada dorathy yardim etmek icin su doktu ve su cadiya sicradi. Cadi eriyip gitti. Oz buyucusunun yasadigi yere varmislardi. Oz buyucusu korkuluk a beyin teneke adama, kalp aslana da cesaret verdi dorathy ve toto ya ucan balonu gosterdi ama balon ucmaktaydi. Umutsuzluga dustuler ama sihirli ayakkabilari sayesinde eve ulastilar . Pas tensle ingilizcye cevirin nolur acil..... Lise 2 duzeyinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Burasi yeni hesap acip, odevini baskalarina yaptirma platformu degil. Yardim istiyorsan, once elinden geleni sen yapacaksin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.