Şimdi Ara

ACİL!!! HONDA JAZZ MI- HYUNDAİ İX20 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır araba araştırıyoruz anneme alıcaz iki araç arasında kaldık. Hyundai ix20 ve honda jazz.
    Bir iki güne alıcaz aracı
    İstediğim özellikler
    Kesinlikle otomatik olacak
    Yakıtı ne kadar az yaksa o kadar iyidir
    Cam tavan olacak açılırsa tavan çok daha iyi olur
    Şanzuman sıkıntısı yaşamamalıyım.
    Sanayilerde gezmemeliyim
    Kısaca problemsiz bir araç olmalı
    Sattığım zaman çok fazla değer kaybetmesin

Bütçem 40000 tl
    İkinci el alacağız
    Acill yardım edip karar vermemde yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Butceniz 40000 e kadarsa iyiymis. O zaman bi Jazz sahibi olarak ben size en fazla 2 yasinda ki bir Jazz i oneririm. Sanzuman ve otomatik vites sorunu istemiyorsaniz Cvt li Jazz tam size gore. ix20 hic kullanmadim bir sey diyemem .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SonNn_

Butceniz 40000 e kadarsa iyiymis. O zaman bi Jazz sahibi olarak ben size en fazla 2 yasinda ki bir Jazz i oneririm. Sanzuman ve otomatik vites sorunu istemiyorsaniz Cvt li Jazz tam size gore. ix20 hic kullanmadim bir sey diyemem .

Jazzlarla ilgili tek korkum triptonik viteslerini bilmiyorum aracın geri kaydırma yapar mı?
    Normal otomatik vites gibi D ye takıp kullanabiliyor muyuz?

• Ford B-max'e bakmanızı da öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdenist

Ford B-max'e bakmanızı da öneririm.

Baktım araştırdım. İlginç ve güzel bir araba fakat dışardan o kadar heybetli gözükmesine rağmen için honda jazz dan küçük. Yeni bir araç forumlarda araştırdım net bir yorum bulamadım. Herkes şüpheyle yaklaşıyor araca. Eğer kullanıcısıysanız yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
    Toyota Corolla mı Honda Civic mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubor

quote:

Butceniz 40000 e kadarsa iyiymis. O zaman bi Jazz sahibi olarak ben size en fazla 2 yasinda ki bir Jazz i oneririm. Sanzuman ve otomatik vites sorunu istemiyorsaniz Cvt li Jazz tam size gore. ix20 hic kullanmadim bir sey diyemem .

Jazzlarla ilgili tek korkum triptonik viteslerini bilmiyorum aracın geri kaydırma yapar mı?

jazzın otomatik şanzımanı cvt en sorunsuzlarından biridir.o konuda süpheniz olmasın
    geri kayma ise
    düz yolda ileri gitme eğiliminde
    hafif yokuşta sabit kalır.dik yokuşta biraz kaçırır ama trafikte sorun yaratacak kadar değil
    yakıtı da fabrika verilerini yakalarsınız hatta daha da düşürebiliriniz
    benim 6600 kmlik karışık ortalamam 5,8 lt
    ix20 hakkında bir bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

quote:

quote:

jazzın otomatik şanzımanı cvt en sorunsuzlarından biridir.o konuda süpheniz olmasın
    geri kayma ise
    düz yolda ileri gitme eğiliminde
    hafif yokuşta sabit kalır.dik yokuşta biraz kaçırır ama trafikte sorun yaratacak kadar değil
    yakıtı da fabrika verilerini yakalarsınız hatta daha da düşürebiliriniz
    benim 6600 kmlik karışık ortalamam 5,8 lt
    ix20 hakkında bir bilgim yok

• Linklerini verdiğiniz Jazzlar CVT değil makyajsız kasa i-shift. 40 bin TL'ye makyajlı CVTlerini bulabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: OnurD7

Linklerini verdiğiniz Jazzlar CVT değil makyajsız kasa i-shift. 40 bin TL'ye makyajlı CVTlerini bulabilirsiniz.

Baktım fakat bulamadım 42 000 civarı istiyorlar. Benim çıkabileceğim max tutar 40000 tl

quote:

Orijinalden alıntı: Erdenist

Ford B-max'e bakmanızı da öneririm.

Baktım araştırdım. İlginç ve güzel bir araba fakat dışardan o kadar heybetli gözükmesine rağmen için honda jazz dan küçük. Yeni bir araç forumlarda araştırdım net bir yorum bulamadım. Herkes şüpheyle yaklaşıyor araca. Eğer kullanıcısıysanız yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

Ben kullanıyorum ve memnunum.tavsiye ederim.
  • 40 bin b sınıfı ikinci el araca verilir mi hocam lancer öneririm ikinci el kaybı olmaz 3 yıl sonra en fazla 750 tl zarar edersiniz ayrıca tam otomatiktır kaydırma yapmaz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2010-model-otomatik-53-000-km-de-boyasiz-151402714/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-beyazlarin-efendisi-sifira-yakin-150709805/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 23 Ocak 2014; 12:28:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

40 bin b sınıfı ikinci el araca verilir mi hocam lancer öneririm ikinci el kaybı olmaz 3 yıl sonra en fazla 750 tl zarar edersiniz ayrıca tam otomatiktır kaydırma yapmaz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2010-model-otomatik-53-000-km-de-boyasiz-151402714/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-beyazlarin-efendisi-sifira-yakin-150709805/detay

Hocam ihtiyaçlar ve zevke göre değişir dediğin. Yine de teşekkürler

• Bubor arkadaşım, bizde ix20 var yardımcı olurum ne öğrenmek istiyorsan.

• İX20'nin güzel yanları;donanım çok yüksek tek eksiği navigasyon donanım bazında, gayet ferah iç mekan,kullanım zevkli,görüş açıları rahatlık kolaylık getiriyor trafikte. Tabi yüksek yapısı yol tutuşu etkilyor fakat esp bunu çoğu zaman yerinde telafi ediyor. Yakıt olayı ilginç bir şekilde 4 otomatiğe göre fazla değil, şehir içi 9 litre civarı 100km'de. Hyundai servis ağı ve garanti süreside artı hanesinde.
    Rahatsız edebilecek tarafı yol tutuşu ve ön takımların yola verdiği tepkileri olabilir, ki buda sürüş tarzınız ve bizim yol kalitemizle alakalı büyük oranda. Aklınıza takılan olursa yazarım yine.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.