Şimdi Ara

Acil Hırsızılık Olayı (Telefonu kullananlar tespit edilmiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eve hırsız girmiş benim iphone ile 25 liramı çalmış.İmei yi ne yapmam gerekiyor?Kafam çok karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 4 Mart 2011; 16:32:18 >

• polis çağırman lazım çok uzun zaman geçmedi umarım belki parmak izi falan bulunabilir cihazın imeisini bildir kilitlesinler cihazı
  • Bir tanıdığım 5800 ını kaybettiğinde savcılığa bildirmişti. 1 ay sonra falan bulundu telefon mesaj gelmiş telefonu bulan kişiye oda teslim etmiş emniyete arkadaşta ordan almış .

Faturası ve kimliğiniz yeterli olur sanırım telefon için.

Geçmiş olsun.

Savcılığa bildirmekten başka çareniz yok gibi görünüyor. Geçmiş olsun,umarım bulursunuz.
  • imei ini bildir hemen dostum faturaya gerek yok farz et sokakta çalındı
    cünki telefonu kitliyorlar çalan şerefsiz satamasın telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cturna -- 22 Ekim 2010; 16:17:08 >
  • Gecmis olsun hocam çok üzüldüm:(Moralini bozma ama.İnşallah bulunur tez zamanda.:)
  • Saolun arkadaşlar.

Polis çağırdım şimdi şikayetçi oldum ekipler gelicek parmak izi için.Savcılığada imei ve fatura ile başvurucam bakalım.
  • geçmiş olsun, inşallah çalan kişi cezasını çeker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum sakın bırakma işin peşini en azından tel kapanır o çakala da yar olmaz alanada
  • Bırakmayacağım zaten ama telefonu 2.el aldım ben faturada başka birinin adı yazıyor.Problem olur mu bu.
  • Fatura sende ise sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Arkadaşlar eve hırsız girmiş benim iphone ile 25 liramı çalmış.İmei yi ne yapmam gerekiyor?Kafam çok karışık

arkadaşım ilk önce polise başvurman gerekli gelen polislerin evinde tutanak ve zabıt tutmaları gerekli.daha sonra ilgili cep telefonunun imei numarasını biliyorsan (bilmiyorsan gsm operatörleri artık hangi operatöre kayıtlıysa imei numaranı tespit edebiliyorlar) bunu emniyetin savcılık onaylı 3 gsm operatörüne (vodafone, turkcell, avea) yazacağı müzekkereye/evraka yazdırman gerekiyor. bundan sonra cihazın hiçbir kimse tarafından kullanılmasını istemiyorsan tib'in (telekomünikasyon iletişim başkanlığı) ihbar hattına veya web sitesine mail veya herhangi bir yol ile cihazın imei numrasını bildirmen gerekiyor. onlar en kısa sürede (en fazla 3-5 gün içinde) cihazı kapatıyorlar. ama cihaz kapanmasın savcılık veya kolluk kuvvetleri tarafından bulunsun istiyorsan yukarıda bahsettiğim emniyet ayağını sürekli takip ettirmen gerekiyor. işin daha hızlı işlemesini istiyorsan ilgili evrakını (emniyete yazdırdığın savcılık havalelli müzekkere) bir örneğini (ekleri ile birlikte yani tutanak,zabıt,cihaz faturası vs.) 3 gsm operatörünede ya aps ile yada kargo ile yollamanı tavsiye ederim. çünkü karakol işi biraz ağırdan alıyor. aslında onlarada kızmamak gerekli çünkü o kadar çok hırsızlık olayı oluyorki onlarda takibini yapmakta güçlük çekiyorlar. umarım yardımcı olabilmişimdir. kafana takılan veya sormak istediğin herhangi bir şey olursa pm'den mesaj atabilirsin.

çok geçmiş olsun buarada...

• quote:

Orijinalden alıntı: tka1907

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Arkadaşlar eve hırsız girmiş benim iphone ile 25 liramı çalmış.İmei yi ne yapmam gerekiyor?Kafam çok karışık

arkadaşım ilk önce polise başvurman gerekli gelen polislerin evinde tutanak ve zabıt tutmaları gerekli.daha sonra ilgili cep telefonunun imei numarasını biliyorsan (bilmiyorsan gsm operatörleri artık hangi operatöre kayıtlıysa imei numaranı tespit edebiliyorlar) bunu emniyetin savcılık onaylı 3 gsm operatörüne (vodafone, turkcell, avea) yazacağı müzekkereye/evraka yazdırman gerekiyor. bundan sonra cihazın hiçbir kimse tarafından kullanılmasını istemiyorsan tib'in (telekomünikasyon iletişim başkanlığı) ihbar hattına veya web sitesine mail veya herhangi bir yol ile cihazın imei numrasını bildirmen gerekiyor. onlar en kısa sürede (en fazla 3-5 gün içinde) cihazı kapatıyorlar. ama cihaz kapanmasın savcılık veya kolluk kuvvetleri tarafından bulunsun istiyorsan yukarıda bahsettiğim emniyet ayağını sürekli takip ettirmen gerekiyor. işin daha hızlı işlemesini istiyorsan ilgili evrakını (emniyete yazdırdığın savcılık havalelli müzekkere) bir örneğini (ekleri ile birlikte yani tutanak,zabıt,cihaz faturası vs.) 3 gsm operatörünede ya aps ile yada kargo ile yollamanı tavsiye ederim. çünkü karakol işi biraz ağırdan alıyor. aslında onlarada kızmamak gerekli çünkü o kadar çok hırsızlık olayı oluyorki onlarda takibini yapmakta güçlük çekiyorlar. umarım yardımcı olabilmişimdir. kafana takılan veya sormak istediğin herhangi bir şey olursa pm'den mesaj atabilirsin.

çok geçmiş olsun buarada...

Valla polislere haber verdim 10 dk sonra bir ekip geldi adamlar nerdeyse beni suçlayacaklar sinirlendim adamlara zaten dedim al beni tutukla soyuldum diye.Şikayetçiyim dedim sonra başka bir polis geldi 1 saat sonra tutanak tutuldu şimdi yeni bir ekip bekliyoruz parmak izi için onlarda gelemedi gitti.

• iPhone çaldırmak da başka marka cihaz çaldırmaktan iyi. Imei yazmak imkanı yok. Faturası ile birlikte savcılığa başvurmanız lazım. Yüksek ihtimalle bulurlar cihazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizma-Turk

iPhone çaldırmak da başka marka cihaz çaldırmaktan iyi. Imei yazmak imkanı yok. Faturası ile birlikte savcılığa başvurmanız lazım. Yüksek ihtimalle bulurlar cihazı.

2gen. ise var
  • başvuruları yapıp cihazı kilitlettik.. kullanılamaz hale geldi. sonradan bu açılabiliyor değil mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

iPhone çaldırmak da başka marka cihaz çaldırmaktan iyi. Imei yazmak imkanı yok. Faturası ile birlikte savcılığa başvurmanız lazım. Yüksek ihtimalle bulurlar cihazı.

2gen. ise var

itunes de gozukuyor diye hatirliyorum imei no yu, backuptan bakilabilir gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

2gen. ise var

Ayrıca iphone'un kutusunun arkasında 4 parçadan oluşan küçük bir sticker var ben kontratlı aldığımda vodafone'daki adam ordan bi sticker'ı çıkarttı ve faturaya yapıştırdı.Şimdi üstünde 3 tane var ve hepsinin üstünde IMEI numarası yazıyor telefonun.Yani telefonnun kutusu gitmezse imei'yi öğrenebilirsiniz.

tabi her iphone kutusunda var mıdır bilmiyorum.

telefonum 3gs

• başka bir imei kopyalamadıkları sürece telefon kullanılamaz.açıldığı an sinyal verir ve yakalanır.
  • geçmiş olsun, umarım bulunur
  • iphone 4 ler icin bir uygulama var , hatta bir kac uygulama.

telefon calinirsa bir kod istiyor , yanlis kodda ondeki kamera surekli fotograf cekiyor , ve gizlice internet buldugu anda istedigin maile atiyor

ayrica telefonun o anki yerini google maps ten gosteriyor . ve daha bir cok ozellik

igotya filan diye bir ismi var birinin .. arastirin .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.