Şimdi Ara

ACİL>>>Güvercin yavruları için ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabanın jantlarından dolayı bir problem çıkmıştı ve eski jantların takılması gerekiyordu balkonda jantların yanına güvercin yuva yapmıştı ve 2 tane yavrusu var jantları alırken doğal olarak kaçtı yanlarını koli vs. şeylerle aynı şekilde kapattım ama kuş gelmedi balkon demirine gelip gelip gidiyor anne gelmesse kuşları ne yapabilirim lütfen yardım edin fotoğrafları 1 saate kadar ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemist3 -- 8 Haziran 2013; 21:02:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

Arabanın jantlarından dolayı bir problem çıkmıştı ve eski jantların takılması gerekiyordu balkonda jantların yanına güvercin yuva yapmıştı ve 2 tane yavrusu var jantları alırken doğal olarak kaçtı yanlarını koli vs. şeylerle aynı şekilde kapattım ama kuş gelmedi balkon demirine gelip gelip gidiyor anne gelmesse kuşları ne yapabilirim lütfen yardım edin fotoğrafları 1 saate kadar ekleyeceğim

Sakın ama sakın elleme bakma bile annesi büyük ihitmal birakip kaçacak su an ss atmada kaçmasin insan kokusu sindimi terkeder. Gittiginde öyledi sonra bozdun yine ayni duruma getirdinmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.